Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ıyıyım goksu sen nasılsın sempatiksalakcinni ustunealınanmiri simili:eek:

adet öncesı sancıdayım tepınıyorum bu halde nası babama gdecemde temızlık edecem majezık bulamadım apranax aldım ac karnına allahm yaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

aaaaayy kıyamaaaaaaaamm :2:
bşeyler yeseydin keşke canım yaa :bbo:

ertele yarınaa temizliği bu halde kendine işkence etmiş olursun yoksa kafamçokkarıştı

oyy yeni gördümm i canım sen nasılsın
kızı miri gacısı o benim sorumdu nie üstüne alınıyon sn:roflol:
geçmiş olsuntatlım bence boşver temizliği ddaha zaman var kendini ii hissedince yaparsın
hatta çok iyi hissedersen bu taraflara da beklerimnaniknanik

bunu soyleyecegını bılıyordum senı gıdı pıs zenci :mymeka:
topıgımde defalarca saçımı tutuşturdugumu bu işin bıraz kendı ınsıyatf bırazda şans mevzu oldugunu açıklamştım :umursamaz:
cevab verırmişmişşş:umursamaz:

bıkerem ben o yoluk karının kurbanıyım bılmedıgım boya katalogda acık gorunuyordu kafamçokkarıştı

kaldıkı bu renk guzel ama ben bunu kışa düşünuyordum 9 ayını beklemeden fırlayan bebeler gbı oldi
:CüvCüv:
ne aşkı gııalsanaalsanasmile
beşeri aşk yuzeysel duyguların dünyadakı kıpraşımlarıdır :mymeka:
ben o aşkın uzagından bıle gecmem -tatlicadiarzu-

masaya yavaş yatırın selulıtlerım incinmesin :gitme:
napim mirim benim saçımla ilgili bir sorunum olsa danışacağım ilk terecilerden biri sen olurdun vereliniortak
ula sende selülitde mi var :mymeka: gözümle görsem inanmam beşeri aşkım miri kaydirigubbakcemile
Siz kesin ben zabaanan yirimmirmirmirmir
Eyi geceler canlarım opuyorumnanaktanpc açık sızcam yoksa nikookaydirigubbakcemile3
yapmadığı bişi sanki şakkıdı olm bir kere yaptın ben daha sonra olanına şaşırmam laelaelaelaelae
demek sevdalın haftada 1 gün sayende gayfaltı yiyo şakkıdı yirim ben senin ters köşeye yatırma mantığını kaydirigubbakcemile
çok zekisin islom :mymeka: ama şu kaynananın gayfaltı kurnazlığına bi çare bul da görüm zekanı lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol:
canolar havuzda üşütme değil sanırsam mikrop kaptı, mikrop mikrobu kapar mı kaparmış gördük

bideneler ben de böğün şu kalemi aldım flormardan 714 nosu nar çiçeği ruj aradım flormarda yoktu istediğim gibi allahtan kalemi tuttu 2 tl swaşıda ahanda dudaklarımda öperim camdan hepinizi

miri düzelirla sıkma canını akar akar o takma gafaynı

islom inşallah biğenirsin bidenem hedayelerini

nikomumu gördüm öpmeden geçemem

gacım ağrısı çok fena ya ilk defa böle bişey oluyom tırnağım bu kadaer sorun çıkramamdıydı yaa

ben yataro kızlar yarın görüşürük güzellerr

ahanda dudak kalemim ve ben gece gece akmış makyujum pc den çekildi foto kusura bakmayın
nefis olmuş :1shok: ki hem de ne nefis :1shok: o güzel dudahlarla mı öptün beni sen aklinialirimsmile oh ne şanslı nikoyum ya :dance:
tebrik koyuyorum nikommm olumunekankayizsmile vereliniortak bu kadannn hatuna yolladık foto,bi kombinim hakkında bişe demediler :umursamaz: sempatiksalakcinni
tikatli degiller senin gibi zaar a.s uymayan bişe varsa elştrye açığım bayanssulusmile degiştrebülürüm kankeee yerimseniben zevkli hatunsun vesselam :nazar: boshayallersmile :asigim:
öptümmm en kokulusundan opuyorumnanaktan
şimdi nassıng gülüm iyi oldun mu biraz daha kaydirigubbakcemile2
onlar senin güzel şirinliğinden kombinine tikat etmemişlerdir ama tam benim tarzım giyindiğin için gözümden kaçmadı :jeyyar:
hangi birine kusur bulayım baştan aşağı tam bir uyum içindeydin, bugün ne giydindekiler büyük bir afet kaçırdı:nazar:
çantanın rengine modeline de bayıldım, ilk defa bana kaba gelmeyen pierre cardin çanta gördüm kaydirigubbakcemile2 demek kankan livi seviyo sen de pici kaydirigubbakcemile3
Allah tependen baksın emi delikafadulden
X hanfendüyü herkes üstleniyoo ama üstlenenler x şahsiyeti değiller sülemeeem sülemeem zorlamayın oLm :jeyyar:

usb'm sağlam olsa hemen eklicem ama bugün yeni bakıcam alır almaz resimler geliy delikafadulden

Bu arada günaydın kızLaaarr :-)
Pazar gününüz hayırlara vesile olsun inş. :emir_bebek:
bekliyoz anacım delikafadulden
oyyy uyku tutmadııı zabahınnn köründee kalktım yineeee
bura geldim iki laflarık die
herkesein totoda pireler uçuşuyo valla haaaaaşakkıdı
biz nerdeyse topikçenek gece kuşuyuz gece kuşu sempatiksalakcinni

Halılarımı yıkamaya vermiştim geldiler ohhhh mis gibin kokuyolar..zemuszemus:dance:
Allah ,bu halı yıkmacıları icadedeni çok yaşatsın:Saruboceq:..bi de çamaşır mak.icadedeni:roflol::roflol:..

Yavru kuşlarım nabıysınız boshayallersmile
Bu akşam İstinye Park'a gidicük ablamlan aklinialirimsmile hihoyyyt
Aslında Badi Şop tan bi ihtiyacım yok kampanya olmasına rağmen...fisfisfis
Sevdalım, oradayken yalnızca yarısını götürdüğüm kozmetiklerimi görünce acayip şapşırdı,:eek: azcık ta kızdı.eyvahedigeldismile hem makyaj yapmıyon hem niye alıp duruyon didi...sempatiksalakcinni
Ben de abluşumun bu kredisini başka bi şeye kullanmaya karar virdim bugün...:jeyyar: :roflol:
bakalım gücel bişiler bularsam...hehehhehe...
sempatiksalakcinni

nisanımm Şeniz

canlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun insllh :Saruboceq:

arzummm bi kalem bi dudakta bukdr güzel dururrrr
ruj gibi durmusss bilmiyorumkismile cok bigendim güle güle kullan öpül :jeyyar: boshayallersmile

sofraniz afiyetli, paraniz bereketli, karariniz isabetli

kalbiniz merhametli, bedeniniz sihhatli, yüzünüz mutlu

topikiniz makyajli bayanssulusmile KANDILINIZ mübarek olsun kizceler opuyorumnanaktan öperim güzel gözlerinizden

sofraniz afiyetli, paraniz bereketli, karariniz isabetli

kalbiniz merhametli, bedeniniz sihhatli, yüzünüz mutlu

topikiniz makyajli bayanssulusmile KANDILINIZ mübarek olsun kizceler opuyorumnanaktan öperim güzel gözlerinizden

hiiii bu ne güzel bir dua :Saruboceq:
teşekkürler canımmm amiiinn amiinnn :1rolleyes:

kadirgecesibanner.gif

Ramazan-ı şerif ayı içinde bulunan en kıymetli gecedir.

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
“Allahü Teâlâ, Kadir gecesini ümmetime hediye etti, ondan önce kimseye vermedi.” [Deylemi]
“İnanarak ve sevabını Allahü Teâlâdan umarak, Kadir gecesini ihya edenin geçmiş günahları affolur.”[Buhari, Müslim]

“Kadir gecesi üç defa “La ilahe illallah” söyleyen müslümanın, birincisinde bütün günahları bağışlanır. İkincisinde Cehennemden kurtulur, üçüncüsünde Cennete girer.”[Tefsir-i Mugni]

hadis.jpg

عن عائشة رضي الله تعالى عنها قالت قلت يا رسو ل الله ان وا فقت ليلة القدر فما اقول ؟
قال قولى اللهم انك عفو تحب العفو فعف عنى

Aişe(Radıyallahu Anha) şöyle buyurmuştur: “Bir kere ben: ‘Ya Rasulellah! Kadir gecesine denk gelirsem ne diyeyim?’ dediğimde:”اللهم انك عفو تحب العفو فعف عني”
“Ey Allah! Gerçekten sen çok affedicisin, affı seversin, öyleyse beni affet.” de. buyurdu.

74295.jpg

EUZÜ BİLLAHİ MİNE’Ş-ŞEYTANİ’R-RACÎM
BİSMİLLAHİ’R-RAHMANİ’R-RAHîM

اَلْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالمَِينَ. وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلىَ آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِينَ

Ey talihsizlerin sığınağı,
ey âcizlerin güç kaynağı,
ey dertlilerin tabibi
ey yolda kalmışların yol göstereni!
Ey çaresizler çaresi!
ve Ey her duada bulunana icabet eden ululuk tahtının Sultanı!
İçinde bulunduğumuz kadir gecesi hürmetine
bizleri affeyle ya Rabbi (amiiinn )

Allahım
Sen bizleri ufku, inancı ve davaranışlarıyla
tam bir ruh ve mana kahramanı eyle
Derinlik ve enginliğimizi
bilgi ve muktesebatımızla birlikte
gönül zenginliği, ruh saffeti
ve hakka kurbetimiz itibarıyla yap Ya rabbi (amiiinnnnn)

Allahım
herkese sinemizi açalım,
herkesi şefkatle kucaklayalım ve toplum içinde hep bir siyanet meleği görüntüsü sergileyelim. Ne var ki,
senden başka kimseden de bir şey beklemeyelim ya Rabbi! (amiiiiinnn)

Allahım
Sen bizlere Tavırları, davranışları itibarıyla
herkesle uyum içinde olmayı lutfet
hiç kimseyle cedelleşmeyelim,
hiç kimseye karşı düşmanlık beslemeyelim.
kat'iyen başkalarıyla rekabete ve sürtüşmeye girmeyelim.
Dinimize, ülkemize ve ülkümüze hizmet eden
hemen herkesi sevelim..
Bütün olumlu faaliyetlerinden ötürü
Herkesi alkışlayalım
Başkalarının anlayışlarına
hem de konumlarına saygılı kalmaya
alabildiğine itina gösterelim ya Rabbi! (amiiinnn)

Allahım
İnsanî değerlerin hor görüldüğü,
dînî düşüncede kırılmaların yaşandığı,
her taraf, başı boşların gürültüleriyle inlediği günümüzde,
başka bir şey değil, Sen bizleri gönül insanları eyle ya Rabbi!
Kadir gecesi hürmetine gönül insanları eyle ya Rabbi!
Mübarekramazanhürmetine gönül insanları eyle ya rabbi!

Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile efradına ve O’nun bütün arkadaşlarına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz;
dualarımızı kabul buyur ya Rabbi! (amiiinnnn )

Amin..ve’l-hamdü lillahi rabbi’l-alemin

deneme.gif

kadirgecesigif.gif

aaaaayy kıyamaaaaaaaamm :2:
bşeyler yeseydin keşke canım yaa :bbo:

ertele yarınaa temizliği bu halde kendine işkence etmiş olursun yoksa kafamçokkarıştı

oyy yeni gördümm i canım sen nasılsın
kızı miri gacısı o benim sorumdu nie üstüne alınıyon sn:roflol:
geçmiş olsuntatlım bence boşver temizliği ddaha zaman var kendini ii hissedince yaparsın
hatta çok iyi hissedersen bu taraflara da beklerimnaniknanik
uzgunum ama evı temızledım 140M2 totomda patladı -tatlicadiarzu- kaburgalarım ağıt yakıo o derece kötuyum 7 saat bır fiil kakılmış modundaydım -tatlicadiarzu-

bayram oncesı adamın evını bukmu goturseydı mecburum tek ııznlı gunumdu:1ninca:
Kandiliniz mübarek olsun canlaropuyorumnanaktan

Hepinizin KADİR GECESİ mubarek olsun hayırlara vesıle olsun...

şimdi nassıng gülüm iyi oldun mu biraz daha kaydirigubbakcemile2
onlar senin güzel şirinliğinden kombinine tikat etmemişlerdir ama tam benim tarzım giyindiğin için gözümden kaçmadı :jeyyar:
hangi birine kusur bulayım baştan aşağı tam bir uyum içindeydin, bugün ne giydindekiler büyük bir afet kaçırdı:nazar:
çantanın rengine modeline de bayıldım, ilk defa bana kaba gelmeyen pierre cardin çanta gördüm kaydirigubbakcemile2 demek kankan livi seviyo sen de pici kaydirigubbakcemile3

şimdi daha iyiym cano olumunekankayizsmile ama hastalıgım bitmedi mafoldumben kandil günü namaz neyin kılamıycam bu canımı sıkıyo :1ninca:
bende bu kadar kibar çanta buldum diye kaçırmak istemedim nikom kaydirigubbakcemile5 artık çok kaba büyük üretiyolar :umursamaz: patron bi gün sana livi alak dedi de kaçtım sempatiksalakcinni pici severim aklinialirimsmile :roflol:
zevklerimiz uyuşuyo tabiii :mymeka: yoksa ne diye binlerce kişi arasından kanka olak paylaşım yapak nikom Şeniz :içelim:

miri ayyy bende geçen temzliğe giriştim annemle kafamçokkarıştı anladım halini kızz..dinlen sen iyice :1hug:

X