- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #32.961
çok gevezelik yapmadık gı zemuszemusmübarek günü bekledimm :1ninca:
ben bi hamama gidip terliyim eyvahedigeldismile bitmez simdi o sayfalar eyvahedigeldismile
anam ya görmez olaydım diyecem nerdeyse akannehir bi pati doğamadık anamızdan derdim doğamadık ki ne doğamadık :gitme:okay nikom :))
rimel hakkat ne güzel olmuş akannehir hiç topak yok :dance: bir ara çilekte takip ediyordum 50-60tl gibi bişiydi fisfisfishadi ya ayni fiyata mi geliyör??? bunun vergisi falan olmuyo mu türkiye ye girince?
eklerim yavrim :)) al bak bu gözdeki diorun rimeli
:Saruboceq: :lepi:amin amin kankam işallaaaaaa:roflol: :Saruboceq: :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeypinaaaaax bunlar lensmi? takma kirpük mü?meeeaaaşallah..
ay şu KK da da çirkin hatun yok anam..herkeşler birbirinden güzel..-tatlicadiarzu-zemuszemuszemuszemus
güzel avratlar kulübü olarak değiştirsin kazen adı..sempatiksalakcinni
bitaneler yok gideme lakin dış kulak iltihabı olmuşum havuzlarda cumburlop yüzerken kaptık şifayı ağrım çok gacıellam
islom tamam açıp yatacam şimdi tekrar kavga çıkarmaya kalkan olursa nolur polemiğee girmeyin efem salon çizginizden çıhmayın lötfeeenn
ben de böğün hedayedeşime hedayeler aldım çok güceller:))) inşallah beğenir gendisi
Gacım ben yarın piknik pikilesi elbisemi giycemzemuszemus
böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü:çok üzgünüm:ben nettım ıkıncı boya zedee....
saçlarımcok guzel bı acık karameldı oyle bı renktıkı katalogda adını bulamıoduk :çok üzgünüm:
gttım lorealin prf boyası majıralın bır çeşidinden almayaa katalogta körolasıca kadının onerısı uzerıne 6 ve 7 yı seçtım...
koyu kumral ve kumral yazıyodu dedım koyu olmazmı katalogda acık renktı ,dedıkı bu mocha renkler boyle tutar dedı..kuaforumde yapma etme dedı dınlemedım
allahtan davayı cakdım cok beklemedım...hemen yıkadım sıcak guzel ama sacımdan 2 ton koyu bırenk oldu arada ışıltı olarakdan eskı saçımdan kırıntılar var ama ben napdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa açtıramamda bıda göhüüüüüüüüüüüüüü:uhm:
akarmı acep o renk şahaneydıı....
Pikilecek pikniğiniz mi var islom..onun içün mü?aklinialirimsmile
yaraşır balpareme, menekşe gözleri hülyalı güzelime.olumunekankayizsmile.
badişopta pikicen di mi?sempatiksalakcinni
sevdiğim kankamdan gelecek maydanoza bile razıyım yeter ki güzel bir hatırası kalsın olumunekankayizsmile
100 gayme istediğini bilsem bana hediye almadan önce çağırırdım timizliğe gacı laelaelaelaelae
Önce kayfaltıda göğnünü yapcam anasıylan emmealsanaalsanasmile
soora doğruu badi şop
Ula evde kahvaltı hazırlamıom köle gibi çalıştırıolar beni mankenim gacım
Aaaaa sen hazıra gitmiyon muuuuu?nası gaynana ooo..kötükedihüso
ama olsun kızaaam.. oda sana entaaari dikiyo:hulya: naaabeeeryerimseniben..
çok geçmiş olsun melekom kulağını neden üşüttün böle bakim sempatiksalakcinnibitaneler yok gideme lakin dış kulak iltihabı olmuşum havuzlarda cumburlop yüzerken kaptık şifayı ağrım çok gacıellam
islom tamam açıp yatacam şimdi tekrar kavga çıkarmaya kalkan olursa nolur polemiğee girmeyin efem salon çizginizden çıhmayın lötfeeenn
ben de böğün hedayedeşime hedayeler aldım çok güceller:))) inşallah beğenir gendisi
aboooooooooooooooooooooooooooooo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü:çok üzgünüm:ben nettım ıkıncı boya zedee....
saçlarımcok guzel bı acık karameldı oyle bı renktıkı katalogda adını bulamıoduk :çok üzgünüm:
gttım lorealin prf boyası majıralın bır çeşidinden almayaa katalogta körolasıca kadının onerısı uzerıne 6 ve 7 yı seçtım...
koyu kumral ve kumral yazıyodu dedım koyu olmazmı katalogda acık renktı ,dedıkı bu mocha renkler boyle tutar dedı..kuaforumde yapma etme dedı dınlemedım
allahtan davayı cakdım cok beklemedım...hemen yıkadım sıcak guzel ama sacımdan 2 ton koyu bırenk oldu arada ışıltı olarakdan eskı saçımdan kırıntılar var ama ben napdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa açtıramamda bıda göhüüüüüüüüüüüüüü:uhm:
akarmı acep o renk şahaneydıı....
sen o işi olmuş bil isloNiko, gacım görmeden bişi diyemeyiz dee mi
aman be iyi:dilcikar: bana islom alacak zaten:dilcikar:hala hedıye dıyor yaa kızım ben sana almıyorum hedıyemı hangı yosma soyledı yırtıyım agzınıı ben hedıyemı ızzet altınmeşeye aldım -tatlicadiarzu-
antreman iyidir hiç mızmızlanma hanfendi:dilcikar: bu kadın belliki oğlunu çok seviyo mazallah gayfaltısız işe gönderirsin iyi bakamazsın oğluna :mymeka: sana şimdiden öğretmenlik yapıyo bu kadın ne kadar cefakar evladı için görüyorsun değil miLa iiki bi entari dikti hepi topu 1 kere giydim ama her hafta gayfaltılar benden nası iş anamadımbenneyaptımki
:roflol:
hoş geldinnben geldddiimmmmmmm
La iiki bi entari dikti hepi topu 1 kere giydim ama her hafta gayfaltılar benden nası iş anamadımbenneyaptımki
:roflol:
aman be iyi:dilcikar: bana islom alacak zaten:dilcikar:
antreman iyidir hiç mızmızlanma hanfendi:dilcikar: bu kadın belliki oğlunu çok seviyo mazallah gayfaltısız işe gönderirsin iyi bakamazsın oğluna :mymeka: sana şimdiden öğretmenlik yapıyo bu kadın ne kadar cefakar evladı için görüyorsun değil mi
hoş geldinnmaşallah nickinin hakkını veriyor bu kız ya sırnaşık şey