Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Arzuş bu geceki devriye edi sen misin kuzum?
danruça zebbaaa kadana burdaymış..
layıkı vechiyle tamamlamış görevini.:lepi:.

mübarek günü bekledimm :1ninca:
ben bi hamama gidip terliyim eyvahedigeldismile bitmez simdi o sayfalar eyvahedigeldismile
çok gevezelik yapmadık gı zemuszemus
anam ya görmez olaydım diyecem nerdeyse akannehir bi pati doğamadık anamızdan derdim doğamadık ki ne doğamadık :gitme:
senin datluluğunu şirinliğini güzelliğini yirim Şeniz :asigim: :asigim:
kanka kombinini de çok beğendim baştan aşağı çok şık ve uyumlu olmuşsum heyvan seni aklinialirimsmile
hadi ya ayni fiyata mi geliyör??? bunun vergisi falan olmuyo mu türkiye ye girince?

eklerim yavrim :)) al bak bu gözdeki diorun rimeli
rimel hakkat ne güzel olmuş akannehir hiç topak yok :dance: bir ara çilekte takip ediyordum 50-60tl gibi bişiydi fisfisfis
çok güzel gacısın afet pinax aklinialirimsmile
amin amin kankam işallaaaaaa:roflol: :Saruboceq: :lepi:
:Saruboceq: :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bitaneler yok gideme lakin dış kulak iltihabı olmuşum havuzlarda cumburlop yüzerken kaptık şifayı ağrım çok gacıellam

islom tamam açıp yatacam şimdi tekrar kavga çıkarmaya kalkan olursa nolur polemiğee girmeyin efem salon çizginizden çıhmayın lötfeeenn

ben de böğün hedayedeşime hedayeler aldım çok güceller:))) inşallah beğenir gendisi

Anaam nazarlaramı gelmiş bebeğimm geçmiş olsun:teselli:
Aç kanka yaa vallama sıfır makkaj dolandım bugün dışarlarda kederimden:umursamaz:

böhüüüüüüüüüüüüüüüüüü:çok üzgünüm:ben nettım ıkıncı boya zedee....

saçlarımcok guzel bı acık karameldı oyle bı renktıkı katalogda adını bulamıoduk :çok üzgünüm:

gttım lorealin prf boyası majıralın bır çeşidinden almayaa katalogta körolasıca kadının onerısı uzerıne 6 ve 7 yı seçtım...
koyu kumral ve kumral yazıyodu dedım koyu olmazmı katalogda acık renktı ,dedıkı bu mocha renkler boyle tutar dedı..kuaforumde yapma etme dedı dınlemedım

allahtan davayı cakdım cok beklemedım...hemen yıkadım sıcak guzel ama sacımdan 2 ton koyu bırenk oldu arada ışıltı olarakdan eskı saçımdan kırıntılar var ama ben napdım yaaaaaaaaaaaaaaaaa açtıramamda bıda göhüüüüüüüüüüüüüü:uhm:

akarmı acep o renk şahaneydıı....

Arzum yaa benim için zahmete girmişim o ka ne girek vardı:icecream:
Bakiim neler aldın gıı:dance:

Niko, gacım görmeden bişi diyemeyiz dee mi

Pikilecek pikniğiniz mi var islom..onun içün mü?aklinialirimsmile
yaraşır balpareme, menekşe gözleri hülyalı güzelime.olumunekankayizsmile.
badişopta pikicen di mi?sempatiksalakcinni

Önce kayfaltıda göğnünü yapcam anasıylan emmealsanaalsanasmile
soora doğruu badi şop
Ula evde kahvaltı hazırlamıom köle gibi çalıştırıolar beni mankenim gacım

sevdiğim kankamdan gelecek maydanoza bile razıyım yeter ki güzel bir hatırası kalsın olumunekankayizsmile
100 gayme istediğini bilsem bana hediye almadan önce çağırırdım timizliğe gacı laelaelaelaelae

hala hedıye dıyor yaa kızım ben sana almıyorum hedıyemı hangı yosma soyledı yırtıyım agzınıı ben hedıyemı ızzet altınmeşeye aldım -tatlicadiarzu-

Önce kayfaltıda göğnünü yapcam anasıylan emmealsanaalsanasmile
soora doğruu badi şop
Ula evde kahvaltı hazırlamıom köle gibi çalıştırıolar beni mankenim gacım

Aaaaa sen hazıra gitmiyon muuuuu?nası gaynana ooo..kötükedihüso
ama olsun kızaaam.. oda sana entaaari dikiyo:hulya: naaabeeeryerimseniben..

Aaaaa sen hazıra gitmiyon muuuuu?nası gaynana ooo..kötükedihüso
ama olsun kızaaam.. oda sana entaaari dikiyo:hulya: naaabeeeryerimseniben..

La iiki bi entari dikti hepi topu 1 kere giydim ama her hafta gayfaltılar benden nası iş anamadımbenneyaptımki
:roflol:

çok geçmiş olsun melekom kulağını neden üşüttün böle bakim sempatiksalakcinni
aboooooooooooooooooooooooooooooo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
mirin sen de böyle bir hata yaparsan millet napsın akannehir akannehir akannehir
sen ki sanki matematik formulü gibi boya önerileri verirdin :mymeka: boşa dememiş atalarımız terzi sökünü dikemez :mymeka:
akar mı akmaz mı ben sana sormuş olsaydım ne cevap verirdin :uhm: töbe ya aşık mı oldun kzuzum nedir
bakalım patron ne diyecek sana mirmirmirmir
Niko, gacım görmeden bişi diyemeyiz dee mi
sen o işi olmuş bil islo sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 he görmeden olmaz zemuszemus
belki yakışmıştır acemi şansı olmuştur ne bilelim :jeyyar: masaya mirini yatıracuk mecburen :jeyyar:

hala hedıye dıyor yaa kızım ben sana almıyorum hedıyemı hangı yosma soyledı yırtıyım agzınıı ben hedıyemı ızzet altınmeşeye aldım -tatlicadiarzu-
aman be iyi:dilcikar: bana islom alacak zaten:dilcikar:
La iiki bi entari dikti hepi topu 1 kere giydim ama her hafta gayfaltılar benden nası iş anamadımbenneyaptımki
antreman iyidir hiç mızmızlanma hanfendi:dilcikar: bu kadın belliki oğlunu çok seviyo mazallah gayfaltısız işe gönderirsin iyi bakamazsın oğluna :mymeka: sana şimdiden öğretmenlik yapıyo bu kadın ne kadar cefakar evladı için görüyorsun değil mi
ben geldddiimmmmmmm
hoş geldinn maşallah nickinin hakkını veriyor bu kız ya sırnaşık şey

Bak yarın naaap bilinmü,at bacak bacak üstüne, elini de salla,ohaoldumsmile
artık sağ el mi sol el mi? hangini istersen..aklinialirimsmile
Valide valide bugün sıra sende, hadeeee.sengözlerimebaksanab. desen nasıl olar?:roflol::roflol:

verürümmm canımm tabüküdee tanrıçamla patiye sor bakam bi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…