- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #32.941
Pinax maşallah ben daha yeni gördüm seni harikasın birine benzettim ama çıkaramadım bayıldımboshayallersmile
sensin harika olan canimin ici Şeniz
benzet bakem yavrim :)))
pinoşum o nası göz kızzz :1shok:
kirpikler de coşmuş valla süper görünüyorşutarafagitti
senin ki gözse benimki ne pinax yevrummm
gacito
pinaxcım bence süper olmussun
el sallayan elini yirimcokacimcoook, rapunzel..olumunekankayizsmile
senin ki gözse benimki ne pinax yevrummm
pinaaaaax bunlar lensmi? takma kirpük mü?meeeaaaşallah..
ay şu KK da da çirkin hatun yok anam..herkeşler birbirinden güzel..-tatlicadiarzu-zemuszemuszemuszemus
güzel avratlar kulübü olarak değiştirsin kazen adı..sempatiksalakcinni
gacito
pinaxcım bence süper olmussun
Şeniz olumunekankayizsmile
ben yokken değişik bişey oldumu
patimmmmmmmmmmm sen ne kadan tatli gülüyosun öyle yaaaaa eridim resmen Şeniz
cok tatlisin güzelsin sekerci mi buban senin ??? hihoyyyt:jeyyar:
yüzünden nur akiyo be güzelim, Allah nazarlardan saklasin seni
ne zamandır yoksun böbüğüm..dudak töpüğünde ve göz töpüğünde vukuat oldu..Eeee başka ne oldu..fisfisfis
Şelale saçlım yiyim seni nerdesin ulen:mymeka:islom buarada en son yaptıgım lila leylak karısımı makyajını göz rengine cok yakıstırdım
cok hoş olmus :asigim:
Nolmuş prensesime:teselli:kızlar ben çıkıyorum(( midem çok kötüü..2 gündür berbatım yaa..uyku düzenim de yok..sahura kdr gözüme ztn uyku girmiyo..
pc yi devir teslim töreniyle kardeşime verem baree sempatiksalakcinni
pinax mesacı attım buarada tatlım..hepinizi seviyoreee
Kanka ciğerini bilirim durdun durdun kampayna günü aplanın yolunu tuttun la asıl sen zeka küpüsünaklinialirimsmile :roflol::roflol: :roflol:
kanka çok akıllı kızsın allama...aklinialirimsmile
az evvel didim ki, ablama
TBS de kampanya varmış diye, yarın bakarız belki didi :lepi:
kendisi benden az kokoştur, ondan yani yannış anlaşılma olmasınbayanssulusmile
Sağol kuzu kankam opuyorumnanaktan
nihahhaha olum patron gelince senin bu boş beklentilerin hakkında ne dicek çok mirak ediyorum şahsen sempatiksalakcinni
kuralları ihlal etmiyelim rica ederim...
çok politik bir insan olduğumu sölemem gerenk var mı bilemiyorum kanka aklinialirimsmile ama bu yazdıklarınızı şuan kendisine okutmak suretiylen,ohaoldumsmile bir tür alışveriş öncesi gazı verdim kendisine :jeyyar: sempatiksalakcinni
bakalım insafa gelicek mi :lepi:
nihahahhahasempatiksalakcinni
pinoşummm güle güle kullan şekerparem Şeniz
Pahalımış laa:umursamaz:tsk ederim islommm fiyati da bi o kadan güzel eyvahedigeldismile 56 € cok düsündüm ama sonunda kiydim aldim... gercek kilmis bunlar :hulya: ve pudrayi en mükemmel sekilde dagitan fircaymis....tebi yine bi kazik yimediysem
Onu didim zati olum rimelde gözel ama gözler daha gözel onu napcassay islom bende pudra fircasini diyon sandiydim :roflol:
patim sagol bebikim opuyorumnanaktan