- 25 Kasım 2009
- 2.038
- 0
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #32.921
pinoşummm güle güle kullan şekerparem Şeniz
ŞenizSenin yanında lafımız mı olur patimboshayallersmile :asigim:
patim sagol bebikim opuyorumnanaktan
Koydum albüme:1ninca:
Arkadaş değil miyizbenneyaptımki eğer değilsek ondan göremiyorsundur cnmBiberto ben niye göremiyorum yavrim bilmiyorumkismile
:kedi::kedi: çok sevindirik oldum benim çekik gözlü afet kankamŞenizbibertom yaktın albümü doğal güzelliğim benim bebek suratlımmmboshayallersmile :asigim:
Sen nerdesin bakayımalsanaalsanasmile bana diyordun ben döndüm sen yok oldun hıhh küseyim mi:dilcikar:firardayım yine yaa pek giremedim
şimdi çekiliş topigine el atcam
Akitommmmmmmmhihoyyyt
Pinax güle güle kullan bu arada cnm benim de var öyle bi fırçam ben allık için kullanıyorum ama kılları çok dökülüyorboshayallersmile
eeeeee :icecream:
Sen nerdesin bakayımalsanaalsanasmile bana diyordun ben döndüm sen yok oldun hıhh küseyim mi:dilcikar:
pinaxx nbr güzellik siyah saclı halini görmedim ben
Patim çok çok teşekkür ederim :kediŞeniz
bebeim 10 numerosunn valla :asigim:
akannehir sempatiksalakcinni değiştirmedim cnm sonradan gördüm o mesajı:1ninca:o zaman seninkinin sac sorunu var yakinda kel olabilir sölim akannehir
bibertommmmmmmmm yaaa lafi denistirmeeee bende görmek istiom su albümü kaydirigubbakcemile
evde değildim buaralar sokak cocuu oldum naniknanik
ama döndüm artık burdayım tatlı közde cısıl cısıl pişmiş biberimmm allahhhh cokacimcoook
akannehir sempatiksalakcinni değiştirmedim cnm sonradan gördüm o mesajı:1ninca:
he sen bana bişiler ör bak ne sıkıntı kalıyo ne tasa aklinialirimsmile insan sevdiği için bişeyler yapınca mutlu olur değil mi beya zemuszemusNkoş örgü örsem sıkıntım geçermi kinee :hulya:
aprilimin ablası aprilimi eli kolu dolu göndersin supanake dinimiz amin işalla sempatiksalakcinniSağol kuzu kankam opuyorumnanaktan
nihahhaha olum patron gelince senin bu boş beklentilerin hakkında ne dicek çok mirak ediyorum şahsen sempatiksalakcinni
kuralları ihlal etmiyelim rica ederim...
rimel sizin orda 31 kayme türkiş piyasa olarak aynı fiyata geliyor o zaman fisfisfisneydem kuzum bana bisey alan mi adam yerine koyupte :1no2:m yavrim pudra fircasi 56 kayme dior rimel 31 kaymeydi eski rimelini getir 5 kayme düselim fiyattan kampanyasi vardi yani onada 26 € ödedim sempatiksalakcinni rimeli daha öncede kullandim.. güzel bir rimel ben memnun kalmistim yanee
erken gelmişsin akitomfirardayım yine yaa pek giremedim
şimdi çekiliş topigine el atcam
ben de foto istiyorem :dance: yoğunluk azalmıştır 10 dakika engeli de yok sositosositoeeeeee si bukadar gamyoncuiremsu
süper olmusss cok yakıstırdım sana bu imajınolsun akitom astayimm asta hemde cok atesim var burnum akiyo :2:
askim albüme koymustum ocre-quartzo albümüne ordan bakabilirsin Şeniz
Tamam o zaman anlaştıkkaydirigubbakcemile5 özledim seni rapunzelimboshayallersmile
erken gelmişsin akitombayramda elimi öpmeye gelseydin
konu hamam bölümünde canım Şeniz
rimel sizin orda 31 kayme türkiş piyasa olarak aynı fiyata geliyor o zaman fisfisfis
rimeli kullandın ama bakalım ben beğenicem mi bi foto koysan rimelli bayanssulusmile
süper olmusss cok yakıstırdım sana bu imajı
bence sarıya dönme harika olmusssss aklinialirimsmile
hele lensler rengini dahada gösteriyor hihoyyyt
tsk ederim akitomyerimseniben
ben hala alisamadimmmmmmmmmmm:bbo:
[/B]
nisantommmmm Şeniz Şeniz
ya çekiliş topiğini bulamadım beynim döndü akannehir
aprilimin ablası aprilimi eli kolu dolu göndersin supanake dinimiz amin işalla sempatiksalakcinni
kim kızıcak bana, patronum mu bilmiyorumkismile ama sen bana didin kanka sana alıyom diye :jeyyar:
bu duadan patronumun bana kızmaması için de yaparsam tam olar kanka sen bana üzülme :dance: