Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Biberto ben niye göremiyorum yavrim bilmiyorumkismile
Arkadaş değil miyizbenneyaptımki eğer değilsek ondan göremiyorsundur cnm
bibertom yaktın albümü doğal güzelliğim benim bebek suratlımmmboshayallersmile :asigim:
:kedi::kedi: çok sevindirik oldum benim çekik gözlü afet kankamŞeniz
firardayım yine yaa pek giremedim
şimdi çekiliş topigine el atcam :eek:
Sen nerdesin bakayımalsanaalsanasmile bana diyordun ben döndüm sen yok oldun hıhh küseyim mi:dilcikar:

Pinax güle güle kullan bu arada cnm benim de var öyle bi fırçam ben allık için kullanıyorum ama kılları çok dökülüyorboshayallersmile

o zaman seninkinin sac sorunu var yakinda kel olabilir sölim akannehir

bibertommmmmmmmm yaaa lafi denistirmeeee bende görmek istiom su albümü kaydirigubbakcemile

Sen nerdesin bakayımalsanaalsanasmile bana diyordun ben döndüm sen yok oldun hıhh küseyim mi:dilcikar:

evde değildim buaralar sokak cocuu oldum naniknanik
ama döndüm artık burdayım tatlı közde cısıl cısıl pişmiş biberimmm allahhhh cokacimcoook

pinaxx nbr güzellik siyah saclı halini görmedim ben
:KK3:

Şeniz
bebeim 10 numerosunn valla :asigim:
Patim çok çok teşekkür ederim :kedi:eek:puyorumnanaktan

o zaman seninkinin sac sorunu var yakinda kel olabilir sölim akannehir

bibertommmmmmmmm yaaa lafi denistirmeeee bende görmek istiom su albümü kaydirigubbakcemile
akannehir sempatiksalakcinni değiştirmedim cnm sonradan gördüm o mesajı:1ninca:
evde değildim buaralar sokak cocuu oldum naniknanik
ama döndüm artık burdayım tatlı közde cısıl cısıl pişmiş biberimmm allahhhh cokacimcoook

Tamam o zaman anlaştıkkaydirigubbakcemile5 özledim seni rapunzelimboshayallersmile

Nkoş örgü örsem sıkıntım geçermi kinee :hulya:
he sen bana bişiler ör bak ne sıkıntı kalıyo ne tasa aklinialirimsmile insan sevdiği için bişeyler yapınca mutlu olur değil mi beya zemuszemus
Sağol kuzu kankam opuyorumnanaktan
nihahhaha olum patron gelince senin bu boş beklentilerin hakkında ne dicek çok mirak ediyorum şahsen sempatiksalakcinni
kuralları ihlal etmiyelim rica ederim...:nazar:
aprilimin ablası aprilimi eli kolu dolu göndersin supanake dinimiz amin işalla sempatiksalakcinni
kim kızıcak bana, patronum mu bilmiyorumkismile ama sen bana didin kanka sana alıyom diye :jeyyar:
bu duadan patronumun bana kızmaması için de yaparsam tam olar kanka sen bana üzülme :dance:
neydem kuzum bana bisey alan mi adam yerine koyupte :1no2:m yavrim pudra fircasi 56 kayme dior rimel 31 kaymeydi eski rimelini getir 5 kayme düselim fiyattan kampanyasi vardi yani onada 26 € ödedim sempatiksalakcinni rimeli daha öncede kullandim.. güzel bir rimel ben memnun kalmistim yanee
rimel sizin orda 31 kayme türkiş piyasa olarak aynı fiyata geliyor o zaman fisfisfis
rimeli kullandın ama bakalım ben beğenicem mi bi foto koysan rimelli bayanssulusmile
firardayım yine yaa pek giremedim
şimdi çekiliş topigine el atcam :eek:
erken gelmişsin akitom :KK3: bayramda elimi öpmeye gelseydin :nazar:
konu hamam bölümünde canım Şeniz
eeeeee si bukadar gamyoncuiremsu
ben de foto istiyorem :dance: yoğunluk azalmıştır 10 dakika engeli de yok sositososito

nolsun akitom astayimm asta hemde cok atesim var burnum akiyo :2:

askim albüme koymustum ocre-quartzo albümüne ordan bakabilirsin Şeniz
süper olmusss cok yakıstırdım sana bu imajı
bence sarıya dönme harika olmusssss aklinialirimsmile
hele lensler rengini dahada gösteriyor hihoyyyt

Tamam o zaman anlaştıkkaydirigubbakcemile5 özledim seni rapunzelimboshayallersmile

bnde seni özledim biberikimm Şeniz

şu çekiliş topiki nerdeydi kızlar bulamadım boshayallersmile

Karabiberim gayet doğal, abartı yok canım.:lepi:.senin gözün alışmamıştır da ondan sana öyle gelmiştir..
aylaynırı sexü biberim.zemuszemus:kedi:.

PAtican kankitoyla görüştün mü gelicek mi?yorgunluktan dili bi karış çıkmıştır..boshayallersmile
Allah bilir bütün pireler uçuştadır şimdi:eek:..

rimel sizin orda 31 kayme türkiş piyasa olarak aynı fiyata geliyor o zaman fisfisfis
rimeli kullandın ama bakalım ben beğenicem mi bi foto koysan rimelli bayanssulusmile

hadi ya ayni fiyata mi geliyör??? bunun vergisi falan olmuyo mu türkiye ye girince?

eklerim yavrim :)) al bak bu gözdeki diorun rimeli

siyahsac015.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

süper olmusss cok yakıstırdım sana bu imajı
bence sarıya dönme harika olmusssss aklinialirimsmile
hele lensler rengini dahada gösteriyor hihoyyyt

tsk ederim akitomyerimseniben
ben hala alisamadimmmmmmmmmmm:bbo:
[/B]

nisantommmmm Şeniz Şeniz

ya çekiliş topiğini bulamadım beynim döndü
akannehir

kadınlar hamamında meleğim opuyorumnanaktan

aprilimin ablası aprilimi eli kolu dolu göndersin supanake dinimiz amin işalla sempatiksalakcinni
kim kızıcak bana, patronum mu bilmiyorumkismile ama sen bana didin kanka sana alıyom diye :jeyyar:
bu duadan patronumun bana kızmaması için de yaparsam tam olar kanka sen bana üzülme :dance:

amin amin kankam işallaaaaaa:roflol: :Saruboceq: :lepi:

X