Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tatlıgacım :roflol: kızz sen de geleydin gelme mi dedük :icecream: sabahın 8inde ilk kez uyudum :mymeka: gelmiycekmiş bugün galiba bide :a015:

Yalan mı he kanka yalan mıbenneyaptımki
Yalansa yalan de gelcek şimdik yine eli kolu dolu çatlatcek beni burdan:dilcikar:
Ben de az önce sevdalıma didimki body sop didim kamoayna etmiş didim icabına bakarız dedi yarın alışverişe gidebilirükhihoyyyt

Ekle gksuyum ya ha himdi görmüşüm ha kargo gelince benim içün no problemsempatiksalakcinni
yalan!!!!!! değillllll delikafadulden ama bu sefer kankasının yani benim için gitti kendi için gittiyse ne olsun zemuszemus sositososito
oyyy nikom amma kafa patlatmışınfisfisfis..o hatun çok yönlü bi hatun mu?
ne yanına hitabetsin şaşırtmış seni.:teselli:.
bu demek oluyor ki kurbanım sen değilsin delikafadulden lülülülülülü :roflol:
bütün gün gezdim öldüm yorgunluktan delikafadulden
ama olsun istediğim şeyleri aldım ya yorgunluk vız geliyo sonrasında :jeyyar:

ayakkabı
etek
bileklik
taç
X şahsına da bişeyler aldım işte sempatiksalakcinni
aha bana sempatiksalakcinni X hanfendü beniiim delikafadulden :dance: şu çok beğendiğin ayakkabıdan bana da alsaydın kız :mymeka: çok merak ettim foto bekliyom ben de :KK3:
:roflol::roflol: hastayım senin bu çakallığına :KK1: seviyorum seni:asigim:
ben de seni seviyom :asigim: ama yanlış hat hanfendi :mymeka: gerçekten analiz için istedim masaya yatırcaz seni zemuszemus
tabi bana da gün doğdu Allah verdi iki kaş delikafadulden :roflol: :nazar:
nikon benden çok yaşıycak valla.:jeyyar:.tendeki duruşunu bi fotoyla görelim diyecektim..boshayallersmile
koy albüme de bi görek..bi gerekli incelemeyi yapalım..şakkıdı
he aynen öyle gacım şakkıdı hele patronunum görmesi şart süprizzzzz belki ona alışmadığı için kötü geldi gamyoncuiremsu neyse bakıp görücez :nazar: ama korkuyorum ha umarım yakışmıştır benim çiçeğime olumunekankayizsmile
Leynn abam gil gelcek diye geldim zati erkenden napcam burda vakıt mı geçiyi kaydirigubbakcemile3

Emme ne gelen var ne giden :sinifsinif:
amanin matomu da atmışlar yaban ellere sempatiksalakcinni örgü verem ör çiçeğim :hulya:
ne hedıyesı gıısempatiksalakcinni kım sana hedıye almış -tatlicadiarzu- valla o ben deılım
benım tıcketım var şirketten yogusa cepde 5 kuruş yok gıda bolumunden adlım hedayemı 1 çift maydonuzunan 1 de kırmızı bıber cok canın cekttyse yolayam sempatiksalakcinni

temızlıge 2 saatlıgıne 100 gaymeye gelıom canım bayanssulusmile
sevdiğim kankamdan gelecek maydanoza bile razıyım yeter ki güzel bir hatırası kalsın olumunekankayizsmile
100 gayme istediğini bilsem bana hediye almadan önce çağırırdım timizliğe gacı laelaelaelaelae

bana kimse hediye almadigindan senağlama gittim kendim aldim, bütün paraciklarimi bunlara saydim -tatlicadiarzu-

pudrafircasidouglas.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

diorrimel.png

Ayy bu fırça ne kadan güzelboshayallersmile
Güle güle sürüştür kokoşumopuyorumnanaktan

Kanka niden Body shopun kampayna günlerinde ablana gidion :roflol:
[/B

:roflol: :roflol:
kanka çok akıllı kızsın allama...aklinialirimsmile
az evvel didim ki, ablama
TBS de kampanya varmış diye, yarın bakarız belki didi :lepi:
kendisi benden az kokoştur, ondan yani yannış anlaşılma olmasın
bayanssulusmile

cicilerini güle güle kullan kankaların ballıı Şeniz

Allahım bu bir rüya mı :sm_cool: kankam ablasına gidiyor oley :sm_cool:
kankam ablan benim hediye paketime eklemen için sana ne vericek acaba :jeyyar: ah kargo gel kargo sositososito :dance: sempatiksalakcinni

Sağol kuzu kankam opuyorumnanaktan
nihahhaha olum patron gelince senin bu boş beklentilerin hakkında ne dicek çok mirak ediyorum şahsen sempatiksalakcinni
kuralları ihlal etmiyelim rica ederim...
:nazar:

Yalan mı he kanka yalan mıbenneyaptımki
Yalansa yalan de gelcek şimdik yine eli kolu dolu çatlatcek beni burdan:dilcikar:
Ben de az önce sevdalıma didimki body sop didim kamoayna etmiş didim icabına bakarız dedi yarın alışverişe gidebilirükhihoyyyt

çok politik bir insan olduğumu sölemem gerenk var mı bilemiyorum kanka aklinialirimsmile ama bu yazdıklarınızı şuan kendisine okutmak suretiylen,ohaoldumsmile bir tür alışveriş öncesi gazı verdim kendisine :jeyyar: sempatiksalakcinni
bakalım insafa gelicek mi :lepi:
nihahahhaha
sempatiksalakcinni

bana kimse hediye almadigindan senağlama gittim kendim aldim, bütün paraciklarimi bunlara saydim -tatlicadiarzu-

pudrafircasidouglas.jpg

diorrimel.png

pinoşummm güle güle kullan şekerparem Şeniz

Ayy bu fırça ne kadan güzelboshayallersmile
Güle güle sürüştür kokoşumopuyorumnanaktan

tsk ederim islommm fiyati da bi o kadan güzel eyvahedigeldismile 56 € cok düsündüm ama sonunda kiydim aldim... gercek kilmis bunlar :hulya: ve pudrayi en mükemmel sekilde dagitan fircaymis....tebi yine bi kazik yimediysem :nazar:

pibertommmmm :nazar: :nazar: :nazar: :lepi: maşşallh gözlere bak yaaaaaa :asigim: :asigim: :asigim:
saçlar zaten afet :nazar:
Senin yanında lafımız mı olur patimboshayallersmile :asigim:
Biberim çok güzelsin be kanka:nazar:
:nazar: :nazar: :nazar:

O benim güzelliğim değil senin güzel bakan gözlerinden yüreğinden kaynaklanıyor islomopuyorumnanaktan

ah canımm :teselli: ama sen kendini böyle şımart olcek şey değil :dilcikar: nemıssız gitmiş neler almış kendine aklinialirimsmile
artık pinaxtan pinaxa hatıra olarak kullanırsın cicilerini Şeniz de hele gavur mimliketinde kaç kayme bunlar sempatiksalakcinni
Koydum albüme:1ninca:
ben hiç bir fark göremedim :sm_confused: Allah canını almasın korkuttu beni de :mymeka: yine herzamanki gibi şahaneliğiniz şirinliğiniz üzerinizde hanfendü:dilcikar:
giden birkaç tel güzelliğinden hiç bişi götürmemiş maşallah :1closedeyes: Şeniz
yalnız lineri de ne güzel çekmiş kerata seni senii :icecream: :nazar: aklinialirimsmile
tatlıgacım :roflol: kızz sen de geleydin gelme mi dedük :icecream: sabahın 8inde ilk kez uyudum :mymeka: gelmiycekmiş bugün galiba bide :a015:
eeeeee :icecream:

bibertom yaktın albümü doğal güzelliğim benim bebek suratlımmmboshayallersmile :asigim:

ben hiç bir fark göremedim :sm_confused: Allah canını almasın korkuttu beni de :mymeka: yine herzamanki gibi şahaneliğiniz şirinliğiniz üzerinizde hanfendü:dilcikar:
giden birkaç tel güzelliğinden hiç bişi götürmemiş maşallah :1closedeyes: Şeniz
yalnız lineri de ne güzel çekmiş kerata seni senii :icecream: :nazar: aklinialirimsmile

eyvahedigeldismile kandırıyor musunuz beni yoksa hepiniz iyi dediniz:KK1: ablaların bitanesi teşekkür ederim Şeniz

Pinax güle güle kullan bu arada cnm benim de var öyle bi fırçam ben allık için kullanıyorum ama kılları çok dökülüyorboshayallersmile

ah canımm :teselli: ama sen kendini böyle şımart olcek şey değil :dilcikar: nemıssız gitmiş neler almış kendine aklinialirimsmile
artık pinaxtan pinaxa hatıra olarak kullanırsın cicilerini Şeniz de hele gavur mimliketinde kaç kayme bunlar sempatiksalakcinni

neydem kuzum bana bisey alan mi adam yerine koyupte :1no2:m yavrim pudra fircasi 56 kayme dior rimel 31 kaymeydi eski rimelini getir 5 kayme düselim fiyattan kampanyasi vardi yani onada 26 € ödedim sempatiksalakcinni rimeli daha öncede kullandim.. güzel bir rimel ben memnun kalmistim yanee

firardayım yine yaa pek giremedim
şimdi çekiliş topigine el atcam :eek:

ojelerim ve rujum,he bide far fırçambayanssulusmile​

rujumu 8 tl'ye aldımhihoyyyt..yağlı değil mat bir ruj..pastel rujlar yağlı olmadığı için pek sevmezdim,ama rengine bayıldım.bayanssulusmile
ojemin biri pastel,biri flor markaydirigubbakcemile2..pastelin kırmızısı harika..içinde simleri olmasına rağmen aldım(simli oje sevmem)ama o kadar azki simleri,belli belirsizaklinialirimsmile
flormarın süpermate serisini sevdim..1 tl oluncada oje delisi ben kaptım bi tanesüprizzzzz
pastel oje 2 tlkaydirigubbakcemile2
far fırçamı 1 milyoncudan 2 tl ye aldım:smiley-cool:sephora halt etmiş yanında:icecream:eve gelince hemen makyaj çizittirdimsüprizzzzzfırçamı çok beğendim:dilcikar:
kaş kemiğinin oraya gölge dağıtmada kullanıcamhihoyyyt
tatlım güle güle kullan rujun rengi cok farklıymıs bigendim
bende öyle far fırcası arıyorum bitürlü bulamadım
eli ayagı yüzü bacagı düzgün sempatiksalakcinni

psikolojik de olabilir mi acaba

ben hiç gün tutumam ayın hangi günü geliyor onu bile bilmiyorum

siz sanki çok kafa yoruyonuz gibi geciktiği gibi kafanıza takılıyor sanki, bununla alakalı olabilir mi acaba?

ben gününğ bilmiyorum bi kaç gün önceden hafif sancısı geliyor 1.5 gün sonra da oluyorum. stresli günlerimde daha erken gelior sanırsam emin de dğilim ama:))

saçlarımın keslimiş hali

waşşşşşşşşşş tene bakkk sengözlerimebaksanab
bronzluk nasıl yakımıs sana arzum :asigim:
kaymaktın çifte kavrulmus lokum olmussun aklinialirimsmile

islom buarada en son yaptıgım lila leylak karısımı makyajını göz rengine cok yakıstırdım
cok hoş olmus :asigim:

X