- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.181
tanrıcam bebeim yarına eklerim ozaman hadi uyu sen uyu bebetom
Ekle sen akitram sabah görsün kankagamyoncuiremsu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanrıcam bebeim yarına eklerim ozaman hadi uyu sen uyu bebetom
gecerken benide alın bari mirmirmirmir
Hıh bıraktım fıstıkları şimdi seni götüreyim zor sığdık ztn ben azcık bidon gibi oldum iki kişilik yer kaplıyomohaoldumsmile
Hazır mısın akitram bağla kemeri sen de kalkıyoruz uçuşa
ammaann halee bak yaa ben 2 gün gelmedim sayfalarca şey olmuş kaydirigubbakcemile oku oku geberdim ama bitti sempatiksalakcinni gücellerim hepinize iyi geceler
içerde kalan olmasın kapatıorum kapıyı
(anahtarı makyaj topiginin saksına attım) naniknanik
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
E hayatım kk da reyting de birinci sırada yer alıyoruz olsun o kadar:1closedeyes:
İyi geceler cnm hoşgeldin
Bak şimdi oldu mu hiç bitanem anahtarın yerini söledin herkes duyduohaoldumsmile Allahtan daha gitmemiştim yerini değiştireyim hemen:jeyyar:
iyi geceler bitanem hoşbuldumm olumunekankayizsmile hee vallahh Allah bozmasın heep bölee olsun inşallah bende bi ara inşallah dandik de olsa ıvır zıvırımı koyup sizlerlle paylaşıcağım :kedi:
Anahtar bende kii kapatamazsınız yine girerimkaydirigubbakcemile3
heyt ben geldım nobetcı topık dıye buranın adresını wermıslerdı amma:)))
ben seni ye-rim :kedi:
bölürcelerim,bu resmini eklediğim kuvars taşı..elimde tuttuğum için buharlaşmış buğulu çıkmış..ben bunu 30 tl ye aldım..şimdi size özelliklerini yazıcam
Zihinsel konsantrasyonu kuvvetlendirir.
Cep telefonu, telsiz ve bilgisayarlardan yayılan radyasyonu toplar.
Tedavi edici nitelikleri en yoğun taşlardan olan kuvarslar; beyin fonksiyonlarını uyarır. Kişinin çevresinde oluşan negatif enerjiyi yokeder ve pozitif enerjiyi toplar.
BUNU BİLGİSAYARLARINIZIN YANINDA BULUNDURABİLİRSİNİZ KIZLAR
güzeller,size en sevdiğim rujlarımdan biri olan deborahı ekliyorum..çok doğal duruyor,sürdükten sonra fazlalığını alıyorum harika oluyoaklinialirimsmile
doğal ve sexi bir görünüm elde etmek istiyenlere
,
fiyatı 12 tl falan canlar
ilk ve son görgüsüzlüğüm:kedi:bidaha aeklersem 2 ossun:umursamaz::kedi:
İnşş cnmm:Saruboceq: öyle deme cnm benim de öyle çok bişeyim yok attım gereksiz şeyleri. İyi olan tanrıçamın önerisi olan şeyleri almaya başlıyorum zamanla bizim de öyle olurolumunekankayizsmile
heyt ben geldım nobetcı topık dıye buranın adresını wermıslerdı amma:)))