- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.201
hoşgelmişsen hacı kaydirigubbakcemile3 Şeniz
hosbuldum kuzumŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgelmişsen hacı kaydirigubbakcemile3 Şeniz
hos bulduk bıberım menude ne waadı:)))
ayy evet yaa tüm makyaj malzemelrimi atıp yenilerini almam şart benneyaptımki ama işin kötüsü burada yaşadığım şehirde bölee ürünler satan yerler yok sadece catherine arley flormar var ve tek tük cecile o kadar eyvahedigeldismile yani halimi düşün bi mafoldumben
Ne istiyon sen söle ben bulurum sanaaklinialirimsmile
bu saatte ancak kayfe gıder sanırım ..
Ahh cnm sorma aynı durum bende de var istediğim bişeyi bulamıyorum çok istiyorum araştırıyorum bakıyorum yok:gitme: netten de alışveriş yapmıyorum her istediğimi alamıyorum o yüzden:1no2: eğer sen netten alışveriş yapıyosan netten al cnm
kuzular bırınız dıp lınerle bugulu makyaj yaptıgını soylemıstı ama oda sıvı bugun denedım donar hemen jel eyelıner varmıs turk malı olanı yokmu acep
Ahh cnm sorma aynı durum bende de var istediğim bişeyi bulamıyorum çok istiyorum araştırıyorum bakıyorum yok:gitme: netten de alışveriş yapmıyorum her istediğimi alamıyorum o yüzden:1no2: eğer sen netten alışveriş yapıyosan netten al cnm
kuzular bırınız dıp lınerle bugulu makyaj yaptıgını soylemıstı ama oda sıvı bugun denedım donar hemen jel eyelıner varmıs turk malı olanı yokmu acep
yok balım yaa bende alamıyorum netten malesef mafoldumben babam kredi kartım olmasına bilee izin vermiyo eyvahedigeldismile biliyo tabi nasıl harcıcağımı :kedi: anlıcağın makyaj yapamamaya çalışıyorum :sinifsinif:
bende netten alamıyorum yha
bole alcagım seyı ılla bakıp ıncelemem gerekıomafoldumben
en son o uçan neydi die baktığımda uzaktan ceylana benzetmiştimdelikafaduldenceylan hayattamısın:gitme:sempatiksalakcinniKemerlerinizi takınnn kalkıyoruz uçuşa kanka az öne kay ceylanım düşecek şimdi:smiley-cool:
hırsıza davetiye çıkırıyo akıllı bıdıkım benimkaydirigubbakcemile3içerde kalan olmasın kapatıorum kapıyı
(anahtarı makyaj topiginin saksına attım) naniknanik
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
:1closedeyes::roflol:E hayatım kk da reyting de birinci sırada yer alıyoruz olsun o kadar:1closedeyes:
ıyi geceler cnm hoşgeldin
evet nerdesin sen kaç gündürcezalısın...sende akşama resim ekliyosunzemuszemusTanrıcacım sevgi pitiriciğim tükkanı ben kapıyorum bugün.. 2 gün yoktum ama açığı kapıcaağım sööz zemuszemus
teşekkür ederim bitanem...Şenizwıss saate we yuzukler cok guzel tanrıcammmbayanssulusmile
mac da var cennetim ama türk markasında şu an yok..panter oriflame de var demiş amaCADIARZUkuzular bırınız dıp lınerle bugulu makyaj yaptıgını soylemıstı ama oda sıvı bugun denedım donar hemen jel eyelıner varmıs turk malı olanı yokmu acep
Canlarım gecenin bu saatinde sizler için foto çektim çok iyi değil renkler tam belli değil kusura bakmayın artıkopuyorumnanaktan Fotolara karabiber yazmamışım tühh çalınmasınbilmiyorumkismile neyse alıntılamyında yrn karabiberlisini ekliyeyeimaklinialirimsmile (sanki bişi var da çalcaklar:roflol:)