- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.901
lilyum nivea kadar basarılı değil ama shelerin kokusu daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oksijen yerine su kullansam olur mu diye dusundum ama olmaz ya üff sinir oldum :sinifsinif:Olmaz glb livim yaa
gercekten mı =) dur anlatıyorumliv oda ne kız ilk defa duyuyorum nasıl oluyo de hele
livim nasıl oluyor malzemesi nasıl bende istiyorummm
altına su geciriyormu kaydirigubbakcemile2
lilyum nivea kadar basarılı değil ama shelerin kokusu daha güzel
Lilyum nivea ben de kuruluğu önlemiyodu ama she az da olsa önledi belki kış olduğundan oldu bilmiyorum. Ama herkeste farklı etki edebilir seçim sana kalmış..
hint kınası neysede alman tasını duymamıstım
benimde canım cektiiii aklinialirimsmile
teşekkür ederim kızlar.
olmadı ikisinden de alayım bari.
uygun sanırım fiyat olarakşakkıdı
alman taşı olmadan olmaz tatlım
yap cnm bende senelerdir yaparım yaz kış demeden
oksijen yerine su kullansam olur mu diye dusundum ama olmaz ya üff sinir oldum :sinifsinif:
gercekten mı =) dur anlatıyorum
3 -4 kasık hint kınasına alman tası ilave ediyorsunuz (alman tasını ezip toz haline getirdikten sonra 2_3 kasık yeterli ) sonrasında cok az mıktarda oksiyenli su ekliyorsunuz ve karıstırıyorsunuz yalnız karısımın koyu olması gerekiyor (alman tasını ve hint kınasını aktarlardan bulabilirsiniz)
resimim iyi oldugu için ben genelde kendi kafama gore ciziyorum( kürdan yardımıyla)
kkarabıber canımın ıcı hemde bulmussun tesekkur ederım ıslaklıktan nefret edıyorum adanada dusunun bıde yazın buhar oluyoruz
ben geldim fıstıklarrrkimse var mııııııııkaydirigubbakcemile2
H.g fıstık ben varım tükkanı kapamadım dahaaklinialirimsmile
hb güzelimmaklinialirimsmilenaberrrkaydirigubbakcemile2
İyi ne olsun pilates yapcam üşeniyommirmirmirmir sen napann
bu saatte ne pilatesi kızaklinialirimsmile tanrıça duymasınndelikafadulden bende geznyrm boş boşş
kolay gelsin ozamn bidenemm ben kaçtımm yarın okulum var ii gecelerra.s.