- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.861
livcim canım parfüm almışın :)) güle güle kullan bitanem sık sık mis gibi gez bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ojelerin sürümü çok güzel canım keşke rujlarından da alsaydın, belki almışsındır o kadar şey arasında görememişimdir :) hepsini güzel günlerde kullan ben hiç alışveriş yapmadım her şeyi 1 ay önce stoklamıştım indirimden faydalanamadım
Ohh ne güzell valla en güzeli alışveriş yapmak hem de ne kadar tuttu ne aldım demeden doldurcan sepetiiaklinialirimsmile canım benim sağolllŞenizhemde nası attım srtes bılemezsın bıberım
cok canın cektı ıse gonderıım bebgım lafımı olur askolsun
ayy sorma canım yaa benimkilerde arada öle oluyo..oje sürmüyorum hava alsın diye bazen...limon sürüyolardı bazılarından duydum.parlasın diye ama soyulmaya etkilimi acep bilemem ama kesn vitamnszlk yatıyo bu işin altında:sinifsinif:
ya şu birden fazla alıntı yapmayı nasıl yapıyorsunuz
ben bilmiyorumda :kedi:
Aprııııııl öyle yapma zaten kart agzına kdr doldu bi tuhaf hissediyorum kendimi :roflol:
ya şu birden fazla alıntı yapmayı nasıl yapıyorsunuz
ben bilmiyorumda :kedi:
birinden alıntı yaptığında cevap paneli önündeyken aşağı in iyice canım, en son yazılan yorumlar alt alta çıkacak karşına, istediğini alıntı olarak alabilirsin yerimseniben
cnm alıntı yap ıle hızlı cwp ortasında 'mo'war yha ona basıosun oluwerıyo:)vereliniortak
kuzum benim de kart dolu, o yüzden tuttum kendimi ya zati kaydirigubbakcemile3 :icecream:
birinden alıntı yaptığında cevap paneli önündeyken aşağı in iyice canım, en son yazılan yorumlar alt alta çıkacak karşına, istediğini alıntı olarak alabilirsin yerimseniben
akıtra bebegım sen bursanın neresındensın ??
Nilüfer panterim sen nerelerdensin opuyorumnanaktan
bende su an ordayım cnmmmmm
bakk olmus ıste supper:)))
yakından görmüş olduk cokmasum simdi birileri duyup düzeltir
yada sen tekrar resim ekleyip düzeltebilirsin :icecream:
güle güle kullan glisslerdede indirim varmıydı ya ben görmemiştim
cokmasum
gule gule kullan cnmmmmm.....
panterimm burda mı yasıyorsun gesmeyemi geldin aklinialirimsmile