- 17 Mart 2009
- 4.644
- 5
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.881
bizim burda glisslerde roll on dur spreydir onlarda yoktu :umursamaz:
ewt yoktu onlar eksık kalmısmafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakaryada oturuyorum bıdanem
kankamın yanına geldım gezmeye bı hafta oldu nerede ıse:)
amanın Allah kısmet ederse bende hafta sonu sakaryaya gidicem
kankalarımın yanına tesadüfe bak aklinialirimsmile
okuyormusun sakaryada ordamı yasaıyorsun
yanlız sohbete cevrdim topiki so sorry tanrıcam bilmiyorumkismile
Güle güle kullan cnmopuyorumnanaktan
kuzular malum yaz gelıyor benım koltuk altlarım cok ıslanır bıldıgınız kullandıgım rolonları stıklerı paylasalım kuru tutan kokuyu engelleyen normalde ter kokmam ama bazen oluyor oda kendı burnuma gleırse mıydem kalkıyor koku duyularım cok kuvetlı kopek burunu gıbıdır
niveanın bu rolonlarını çok seviyorum.ter kokusunu önlüyor,ayrıca koltuk altındaki ıslak görüntüyüde önlüyor
fiyatı 5 tl..rolonlar içindeki en başarılısı kanımca:1closedeyes:
kızlar hepınıze ıı geceler ben cıkıyorum artıkkkboshayallersmile
gule gule kullan tatlım çok guzeller glisslerde indirim yoktu ama yani izmirde 3al 2 ode vardı
aaaaaaaaaay çok ama çok tatlıymış cnm opuyorumnanaktan
kızlar bu bardagı annem almış..çay için aktardan ot alınca kolayca demleniyor aklinialirimsmile
şimdi sohbetinizi okumaya gidim bi kaç sayfa geriye =)))
kaydirigubbakcemile3 aaaaaay cnm ne çok sey almıssın digerlerinde alıntıda gordum ayıptır sorması ne kadar tuttu bitanem güle güle kullan fıstıgım opuyorumnanaktanbunlarda ocelerımın bi kısmı:)))
sıkıldınız bilyrm ama tanrıçam hepsini ekle demişti ona söz verdim son resimler bunlar başkada eklemicem sözkaydirigubbakcemile3
Cennet kokulum tanrıçamın önerisi buydu.
Ben de she aldım bu sefer memnunum ucuzdayerimseniben
bende kırmızısından aldım cok hos bi kokusu var bende memnunum kaydirigubbakcemile5
canlar ya gecici dovme yapcam ama oksijen bitmiş oksijen olmadan olur mu bugune kadar hiç oksijensiz yapmadım o yuzden tedirginim :/ ooof malzemeleride hazırlamıstım nolcak şimdi :gitme: