- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.841
Benim canım tırnaklarım oje yüzünden sarardı bu kalyon mu ne var ya rengini de düzeltiyo mu? Ben de alcam benimkilerde bazen kat kat soyuluyo:1ninca:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tsk ederım cnmminikim niye sıkılalım ne gzl eklemissin işte yerimseniben
panterim sebeti doldurmuss gelmissin süpersin yahu
göz roll-on undan memnun kalırsan bana yaz olurmu :hulya:
oceler harıc ewt bugun aldım buberım:)akannehirakannehir bunların hepsini bugün mü aldınn panterim hakikaten senin günün olmuş bugünkaydirigubbakcemile3 Güle güle kullann çok güzel gözüküyolarboshayallersmile
tsk tatlım shenın urunlerını alırlken sen aklıma geldın zatepanter süpermiş aldıkların güle güle kullan hepsini opuyorumnanaktan 5 yıl alışveriş yapmazsın artık kaydirigubbakcemile2
Pantoşum hemşom..indirim derken bindirim olmuş kısssss..bilmiyorumkismile
Güle güle kullan, 5 sene sonraki 8 marta kadar idare eder bunlar..aklinialirimsmile
kızlar buarada Şu haftada 1cm saç uzatan karısımdan yaptım
gece yatmadan önce sürdüm 3gibi fln sabahta kalktıgımda yıkadım
yani 5-6 saat beklettim saclarım diri diri oldu bi parlaklık geldi
ama kokusu bi tuhaf sampuanla okdr yıkamama ragmen
sacım sampuan kokmuyor o ot kokuyor oda bi tuhaf
ama etkisi güzel deneyin yerimseniben
al bebegım ck ıse yarıo gun asırı yenılen gerekıo ama bılgınesizin tavsiyelerinizle hemen bulucim onu :dance:
cek melegım emınım cokkkk guzeldırlerÇok kıskandım ocelerini panterim:dilcikar: ben de çekmek istiyom hıh:1closedeyes:
Benim canım tırnaklarım oje yüzünden sarardı bu kalyon mu ne var ya rengini de düzeltiyo mu? Ben de alcam benimkilerde bazen kat kat soyuluyo:1ninca:
oceler harıc ewt bugun aldım buberım:)
daha guzellerı sızın olsun ıns.....
cek melegım emınım cokkkk guzeldırler
gulum kalyon duzeltmez onları benımde koyu renk surdugumde oluo
tırnak hawasız kalıo ondan oluyooo
bıkac gun dınlendırcen tırnaklarını
bıde zeytınyagı lımon karısımı kullanmanı tawsıye ederım guzelım:1hug:
kızlar bu bardagı annem almış..çay için aktardan ot alınca kolayca demleniyor aklinialirimsmile
şimdi sohbetinizi okumaya gidim bi kaç sayfa geriye =)))
yap yap bakalım sen neler söyliceksin :hulya: hihoyyytbende yarın yapçam..hihoyyyt
ojelerin sürümü çok güzel canım keşke rujlarından da alsaydın, belki almışsındır o kadar şey arasında görememişimdir :) hepsini güzel günlerde kullan ben hiç alışveriş yapmadım her şeyi 1 ay önce stoklamıştım indirimden faydalanamadımtsk tatlım shenın urunlerını alırlken sen aklıma geldın zate
bı kere ben ogrencı adamım she alıyorum demıstın:)
senı andım bende ocelerı alırken
cokk sırın bı bardak patım bayıldım yha
kızlar bu bardagı annem almış..çay için aktardan ot alınca kolayca demleniyor aklinialirimsmile
şimdi sohbetinizi okumaya gidim bi kaç sayfa geriye =)))
hemde nası attım srtes bılemezsın bıberımGüle güle kullan cnm iyi yapmışınn insan stres atıyo alışveriş yaparken bizim burlarda migros felan olsa ben de kesin alırdım bişilerr senden eksik kalır yanım olmazdıkaydirigubbakcemile2
panter ve minikcim
maşşallah valla
bi tükan açarsınız siz yakında aklinialirimsmile
güle güle kullanın kızlar benimkinin 2 katı var sizde =)
Patimmm güle güle kullannn
cokk sırın bı bardak patım bayıldım yha
tsk patım cnm benım
senınde olur zmanla:)
pati pati pati güle güle kullanın bebetom
süzgecli olması cok pratik yerimseniben