- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.801
canlar o kısım kaldırılmış galiba :/ miniğim cilt bakım ürünlerin harika duruyor
çok tşk ederim cnmmopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar o kısım kaldırılmış galiba :/ miniğim cilt bakım ürünlerin harika duruyor
minikim aldıkların gercekten cok guzel gözüküyor güle güle sür sürüştürbayanssulusmile
minikcimmm hepsi süper canım güle güle kullan
tanrıca bebeimm tırnaklarım cok kırılıyor yaa uzatamıyorum
bnde snn gibi renk renk sürerim ama kısa tırnaklara hoş durmuyor
napicimm limonla ovala dediler işe yaramadı :sinifsinif:
minikcimmm hepsi süper canım güle güle kullan
tanrıca bebeimm tırnaklarım cok kırılıyor yaa uzatamıyorum
bnde snn gibi renk renk sürerim ama kısa tırnaklara hoş durmuyor
napicimm limonla ovala dediler işe yaramadı :sinifsinif:
Güle güle kullan fıstığımmmmopuyorumnanaktan Cecile çok uçuyo diyolar daha önce kullanmış mıydın balım?
canikolar bugun migrosa gittim indirimden yararlanmak için ama neredeyse hiçbirsey kalmamış bende %50 indirimden parfüm aldım cecile iris fiyatı 16.25 di
canikolar bugun migrosa gittim indirimden yararlanmak için ama neredeyse hiçbirsey kalmamış bende %50 indirimden parfüm aldım cecile iris fiyatı 16.25 di
yok sevgilim bendeki sahte değilhihoyyytsahte almıştım anladım bi kaç kere ama bu sahte değil..ben fayda görüyorum :lepi:kızım sen aç tükkanı zaten çıkarsam şerefsizimBebe yağım bitmedi daha aşkım bitse onları aldım bekliyolar sürcem olmazsa bi sefer bebe yağını bi sefer bu karışımı sürerimbayanssulusmile
Karınca yağının sahtesi varya cnm ondan sürmüyom ben:sinifsinif: Etkili oldu mu sende aşkımm?
Sağol aşkımm ama bakk tükkanı açınca benden başkasından alışveriş yapmıcan hem sana hep ucuz vercem bi alana bi bedeva yapcam bi desositososito
:roflol: büloo süperr:roflol::roflol:
Süper ama yaa çok eğlenceli oluyo isim bulmak hele senin isimlere hastayımmkaydirigubbakcemile2
güle güle kullan bebeğimŞenizcanikolar bugun migrosa gittim indirimden yararlanmak için ama neredeyse hiçbirsey kalmamış bende %50 indirimden parfüm aldım cecile iris fiyatı 16.25 di
kolay gelsin canom:))Şimdi elime bi defter aldım işime yarayan tarifleri tek tek yazıcamm
minikkk:asigim:anam bayıldım ben senin şeylerine yaa..süpersin kokoşum benimboshayallersmilekızlar herkez eklesin ya..çok merak ediyorum sizin masanızıdahihoyyyt
güle güle kullan tatlı gacızemuszemussenin hissettiğini yüzde 90 ınımız hissediyodur emin olkaydirigubbakcemile3Bende bugün 8 mart sebebiyle olan indirimden karfurdan bişeyler aldım..:hulya:
Garnierden iki tane yıkama jeli ..biri akneye meyilli ciltler için ..
3üsü birarada nın verdiği ferahlık gibi..çok hoşuma gitti.yerimseniben.izler için filan etkiliymiş ,salisilik asit içerikli..
Birde Maybelline color sensational ruj ..zemuszemus
Diğer topiğe yazmıştım..buraya da yazayım..-tatlicadiarzu-
böyle ucuz şeyler alınca kendimi çok seviyorum opuyorumnanaktanve kendimi çok akıllılık yapmış hissediyorum.kafamçokkarıştı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
peki tanrıcam kafamıza sürüdğümüz yumurta sarısını streçlemi sarıyoruz
slm fıstıklar
bende ancak geldım carfeurdan bayagı bıseer aldım
bırazdan eklerım
hatunlar bırbırlerını ezıyorlardı resmen
sankım bedawa dagıtıyorlardı:)))
kaydirigubbakcemile3kızlar sanırım bi ben yararlanmadım indirimden:))hoşgeldin panterimopuyorumnanaktan
kızlar umarım işinize yarıycak şeyler aldınız..masraf yapmayın fuzuli yere:1ninca: