Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

tanita'nın sarısını tavsiye ettiğimi daha önce yazmıştım. yeşilini alacağınıza sarıyı seçin çünkü yeşil koyu gözü koyu gösteriyor. yani azıcık ton versin diye alınmaz gibi. sarısı açık yeşile çeviriyor.

yıllardır lens kullanırım sabitlendiğim tek lens tanita oldu.

kalın diyen arkadaşlar olmuş, ben açıkçası çok fark etmiyorum. sadece gece lensle yatarsam ertesi sabah uyandığımda problem yapıyor onun dışında çok rahat. numaralı kullanıyorum o yüzden hep gözümde.

bir de tanita'nın grisine de sahibim. o da maviye dönük duruyor. sarı kadar doğal olmasa da diğerlerine göre çok iyi.

Gun ısıgında cekemedım:))) kapalı mekan los ısıkta... $SDC11840.JPG

Merhaba hanımlar tanita tikaram gri kullanan varsa yakından bir resmini çekip paylaşabilirse çok çok minnettar olurum. Ben çok çok açık bir gri lens arıyorum ve çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Kesinlikle ilk lensim bu olmali! O kadar lensli gözlerin resimlerini gördüm bu kadar dogal duranini görmedim. Benim gözlerim de koyu kahve tenim beyaz, alt tonu sari, saclarim da acik kumral. Yakisacagini düsünüyorum. Ama önce lenslerle ilgili genel olarak bilgilenmem lazim.

merhaba hanımlar hiç kimse forum okumuyor mu? Sorduğum soruların hiç birine ne yorum ne de yanıt alamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 100 mesaj kısıtlamam var kimseye özelden mesaj yazamıyorum yardım lütfen! Tanita tikaram gri kullanan var mı? Resim paylaşabilirmisin lütfen. Teşekkürler

Merhaba,

Ben uzun yıllardır tanita tikaram yeşil kullanıcısıyım. Bu seneye kadar çok memnundum inanılmaz doğal duruyordu ama sanırım firma üretimi değiştirmiş ve el boyaması olan lenslerin boyamasını makineye döndürüp belirginleştirmişler bu nedenle o doğallık gitmiş. Onun dışında çok memnundum. Birkaç kişinin de yazdığı gibi asla lens oldğu belli olmuyor. Sarısını da denemiştim ama yeşil kadar doğal durmadı bende belki de yeni boyamadandır o da. Boyama sorununu yaşayan oldu mu acaba?

dün aldım lenslerimii internetten siparişle çok tedirgindm ama gerçekten doğal olsun çok sırıtmasın diyorsanız tanitanın yellow u öneriirim bende çok kararsızdım rainbow solotica mel arasında kalıp rainbow giallo almıştım sonraları pupil sorunu yaşadım bnm gözlerim kahverengi çok belliydi alttan rengi tanitada öyle pupiili küçük değil hatta renk olarakta aynı sayılırlar ama tanitalarımı kullanıyorum şimdi grisinde bence pupil sorunu yaşarsınız:KK43:bide renk dokusu olarak brz daha koyu rainbowa göre oyüzden doğallık konusunda nasıl olur bilemiyorm

merhaba hanımlar hiç kimse forum okumuyor mu? Sorduğum soruların hiç birine ne yorum ne de yanıt alamıyorum. Yardımcı olabilecek kimse yok mu? 100 mesaj kısıtlamam var kimseye özelden mesaj yazamıyorum yardım lütfen! Tanita tikaram gri kullanan var mı? Resim paylaşabilirmisin lütfen. Teşekkürler

canım burda bazılarımız işine geleni okur işine gelmeyeni okumaz :)
tanita gri kullanan bir arkadaş (yanılmıyorsam morrison du kullanıcı ismi) rainbow un yani soleko nun perla rengiyle aynı renge ve dokuya sahip demişti....ve memnun değildi...pupili aşırı genişmiş canım..dolayısıyla o kadar açık renkte pek hoş görünmüyor...lens de kalın ve ağır bir lensmiş rahat değilmiş...

Son düzenleme:
selam
ben buradaki yorumlara göre tanita tikaram lens almıştım. ama gözümde hüç güzel durmadı. gözlerim koyu kahve rengi, eşim dahil kimse lens taktığımı farketmedi. ama daha açık göz renklilerde güzel görünebilir. Lenslerimi satmak istiyorum sadece aldığım gün taktım. Lens almak isteyen var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben tanita yeşil sipariş etmiştim. Kendi gözlerim koyu kahverengi. Ama üretim yılı farkından dolayı (birinin skt:2013, diğeri 2015) iksinin rengi farklı oldu. Biri daha doğal ve gözde daha koyu duruyor(2013 olan) diğeri çok yapay ve rengini daha çok açtı. Giderek kötüleşiyor sanırım renkleri. Şimdi geri gönderdim. Olursa sarısını göndericekler umarım oda yeni üretim değildir:44:

Merhaba arkadaşlar, ben tanita yeşil sipariş etmiştim. Kendi gözlerim koyu kahverengi. Ama üretim yılı farkından dolayı (birinin skt:2013, diğeri 2015) iksinin rengi farklı oldu. Biri daha doğal ve gözde daha koyu duruyor(2013 olan) diğeri çok yapay ve rengini daha çok açtı. Giderek kötüleşiyor sanırım renkleri. Şimdi geri gönderdim. Olursa sarısını göndericekler umarım oda yeni üretim değildir:44:

malesef benim yellowlarda da aynı problem oldu. geri gönderdim. gelen lens de aşırı rahatsız etti. 2 saatten fazla takılmıyor tanitalar:KK50:
aynı fabrikada üretildiğini söylüyorlar ama rainbow renk ve rahatlık konusunda daha iyi bence. giallolardan memnundum ben.

malesef benim yellowlarda da aynı problem oldu. geri gönderdim. gelen lens de aşırı rahatsız etti. 2 saatten fazla takılmıyor tanitalar:KK50:
aynı fabrikada üretildiğini söylüyorlar ama rainbow renk ve rahatlık konusunda daha iyi bence. giallolardan memnundum ben.

yellowlarda sorun neydi canım tam olarak? Renk farkı mı vardı sende de? Sonradan yinemi tanita gönderdiler? keşke rainbow sipariş etseydim:KK43:

yellowlarda sorun neydi canım tam olarak? Renk farkı mı vardı sende de? Sonradan yinemi tanita gönderdiler? keşke rainbow sipariş etseydim:KK43:

hem 2 lens arasında ton farkı vardı, hem de lensin tekinde pupil tam ortaya gelmiyordu. gönderdikleri yeni tanitalardan da rahatlık açısından memnun kalmadım. umarım sana iyileri denk gelir.

hem 2 lens arasında ton farkı vardı, hem de lensin tekinde pupil tam ortaya gelmiyordu. gönderdikleri yeni tanitalardan da rahatlık açısından memnun kalmadım. umarım sana iyileri denk gelir.

sağol umarım:KK43: neden böyle yaptılar üretimleri acaba çok da makul bir fiyatı da yok aslında.

kızlar ben numaralı lens kullanıyorum. İlk olarak elegance brownla başladım lensin yapısı güzeldi ama lensin renginden memnun değildim onun yerine rainbow elite line hazel aldım rengi elegance a göre daha iyi ama lens gözümde uzun süre durunca rahatsız ediyo sanki. Tanitanın yellowu renk olarak çok hoşuma gitti ama yapısı nasıl sizce?? Özellikle rainbow ve tanita kullananlar karşılaştıracak olursa hangisi daha iyi??

X