Canım tanita yellow da giallo da kullandım,tanita inanılmaz rahatsızlık verdi bana öyle ki,sanki gözüme birşey yapılıyormuş gibi oluyordu yarım saat bir saat sonra daha fazla dayanamayıp çıkarıyordum,doğallık yönünden gialloyla rasında fazla fark yok ama giallo daha belirgin bir lens,tanita yakından çok güzel ama birkaç metre öteden rengi belli olmayan bir lens,pupili belki milimertrik farkla daha küçük olabilir ama zaten rengi belli olmuyor tanitanın sanırım sadece ela gözlülerin gözlerini yeşil ela yapmak için tasarlanmış,tanita çok yakından çok doğal ve güzel ama boşuna almışım dedirten bir lens ki benim açık kahve gözümde en azından sarı ela tonları oluşsun istemiştim,giallonun kullanım kılavuzunda da yazıyor 6-7 saatten fazla kullanmayınız diye,evet 6-7 saatten sonra rahatsızlık veren bir lens,kişinin göz hassasiyetine göre daha da az süre dayanılabiliyor,ben denemeden almıştım tanitayı,arkadaşlar ist. de bir yerde denetildiğini söylemişti aklında kalmasın istiyorsan dene,umarım yardımcı olmuşumdur canım