Kontakt Lens Tanita Tikaram Sarı (Yeşil) Lenslerim

bende çapı küçük olduğu için deneme istedim mavi ve sarı güzeldi ama yeşil hiç belli olmuyordu

Ama açık söylemek gerekirse ne solotika kadar doğal nede onun kadar ince .biraz kalın bir lens sanki.ama benim gibi küçük göz yapısına sahipler için iyi.Kızın yanında denerken 2 foto çekeyim dedim eşime göstermek için:)oda tamam dedi.ama asıl size fikir olsun diye çektim

tanita tikaramı optiklerde rahatlıkla bulabilirsiniz satılıyor..
yanlız şu yellow olan evet doğal durmus damar yok gibi bişey görünüyor
fakat koyu gözlerde pekte belirgin olmaz sanırım
CADIARZU

iyi günler kızlar ben bu lensin sarı olanı ile adore bi yellow lensin arasında ki farkı merak ediyorum. Daha önce hiç renkli lens kullanmadım ama şimdilerde kullanmak istiyorum gözüm koyu kahve ve çok değişik bir renk olmasını da istemiyorum özellikle doğal olsun benim için yeter. Amacım yeşile bakan ela gibi yada daha açık bir kahve rengi tonu yakalamak. Uzun süredir adore yellow, solotica nc mel ve tanita sarı lens üzerinde düşünüyorum acaba hangisi istediğim sonucu verir diye. Açıkçası her görenin aaa gözlerin lens mi demesini istemiyorum kararsız kaldım nc meller çok güzel renk değişikliği yapıyor ama hiç kullanan birini yakından görmediğimden sanki bana ben lensim dermiş gibi bağırıyorlar gibi geliyor en aklıma yatan ise adoreler ama onlarda ışık olmayan ortamlarda sanki hiçbir farklılık yaratamayacakmış gibi geliyor tabii bunların hepsi birer varsayım şimdi aklım tanitalarda kaldı bene yardımcı olursanız sevinirim.....:)

Tanita nın 3 tonu var mavi,yeşil,gri....yeşili renk vermiyo demişsiniz,onu anladım,sarısı güzel demişsiniz de,,e sarısı yok kiiiiiiifisfisfis

evet arkadaşlar sarısı yokkk seçeneklerde??? her yerde bulunur mu çünkü benm de gözüm koyu kahve ve bayıldım sarının duruşuna.Çok belirgin olmamsi iyi . istediğim gibi. lütfen bunun koyu gözde deneyeni varsa yazsın ve fiyatı nedir acaba?

arkadaşlar bu lens her yerde bulunuyr mu? ve sarısı dışında da diğer renklerin gözde denenmişini göremedim. ???

rainbow dark green bulamazsamm tanita tikaram sarı lensi alabilirim demek ki.Çünkü çok doğal bir yeşil gibi durmuş.İnşallah aldığım lens öyle durur.

yarın sarı olanını alıyorum ben,bakalım görücez nasıl durcak...

arkadaşlar gerçi merak eden yok ama bilgi veriyim,ben tanita tikaram yellow lens aldım,gözlerim orta kahve ne çok açık,ne de çok koyu...benim gözlerim elamsı yeşilimsi bi göz oldu.aldığım yerdeki satış görevlisi çok şaşırdı tanita pek satmadım ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum,müşterilerime önericem dedi..yanlız şu var 2 m.den filan gözleriniz kahverengi durur,ancak 1 metre mesafeden rengi belli oluyor yani ben gözlerimi açık yeşil istiyorum,uzaktan da parıl parıl parlasın diyorsanız almayın hayal kırıklığı olur.bu arada bunun lens olduğunu kimse anlayamaz acayip doğal çünkü tavsiye edenlere cok teşekkür ederim..(fiyatı da 140 lira)a.s.

benim gözlerim açık kahve sizce hangi renk Tanita Tikaram kullanmalıyım sarı mı yeşil mi?

Tanita tikaram'ın sarısı ve yeşili iki ayrı renk mi? Gri,mavi ve sarı olmak üzere üç renk diye biliyordum ben. Ne fark oluyor aralarında acaba bilen var mı arkadaşlar?

sarı ve yeşil diye iki tonu yok...sarısını takınca yeşil oluyor mavi ve gri var benim bildiğim toplam 3 renk...

hayır arkadaşlar benim bildiğim asıl yeşili mavisi ve grisi var. 3 renk. bende yeşili var. kendi gözlerim koyu kahve. resim paylaşacağım birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…