Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

1 muthıssss 2,4 ve 7 ye bayıldım ama yıne eve gore cok abartı sankı ama dısarda olursa cok guzel olur

Ebruss hangi siteden baktigini da bana ozelden yaz da belki magazalarina da gider bakarm, benm koydugm modellerin bikaci istanbul forumda bi magazadan mesela gidip denicem bakarkenn )

1 muthıssss 2,4 ve 7 ye bayıldım ama yıne eve gore cok abartı sankı ama dısarda olursa cok guzel olur

Benm soz nisan isi evde kalmaz ya bence ve ayrica nisan bu yahu millet neler giyiyor her yeri tas tul dolu bence gayet şık bunlarr ne abartisi kizimm benm nisanim yahuuu :))

Canım koyduğun elbiseler hoş ama bence ev için aşırı abartı normal abiye tarzına yönelmelisin..ve sen beyaz tenlisin böyle koyu renkler sana çok yakışacatır.
Ben geçenlerde nette bu elbiseyi görmüştüm kaydetmiştim ben evde nişan yapsam tamda bu ve bunun gibi giyerdim

mağaza forewer new çoğu Avm de var Forum istanbul metrocity gibi

canımmm bence bunu sana alalımm rengi cok guzellllll :)

Ebruss hangi siteden baktigini da bana ozelden yaz da belki magazalarina da gider bakarm, benm koydugm modellerin bikaci istanbul forumda bi magazadan mesela gidip denicem bakarkenn )

Bebeğimm bende çok beğendim bencede evde yapmicakmışsın gibime geliyor ama evde de yapsan balık modellerini falan tercih edebilirsin benim gösterdiklerimin hiç biri abartı değil bence çünkü bu senin nişanın ve 1 kere olucak oda istediğin gibi giyinebilirsin. Biliyorsu benim ablamda balık kırmızı bir abiye giyindi o da abartı istemedi ama herkes nolursa olsun nişan bu tabikide istediğini giyinceksin dediler. Kabarık olmasını bende istemem çünkü gelinlik zaten kabarık olucak nişanlılıkda balık olabilir
İnşallah üstünde güzel dururlar bebeğimm
Aha işte onu nasıl bulcaz bilmiyorum yavrumm siteyi yolliyimde nerde bulucağımızıı pek beceremem ama sen bulursun

Benm soz nisan isi evde kalmaz ya bence ve ayrica nisan bu yahu millet neler giyiyor her yeri tas tul dolu bence gayet şık bunlarr ne abartisi kizimm benm nisanim yahuuu :))

Hiloşum seninde, ebruşunda koyduğu modeller bence güzel ama dediğin gibi üzerinde deneyip görmen gerekir. kafana yatan bir model olursa gidip diktirebilirsinde yawrum zevkine göre. Bende kesinlikle uzun bir elbise bakmalısın bu senin nişanın olucak birazcık abartıdan hiç birşey olmazz Balık modelinde bir elbise çok hoş durur sende lacivert, kırmızı böyle güzel tonlarda çok yakışır sana. Bencede evde olmaz yawrum nişanın ister istemez kalabalık olur zaten Zaferin aile büyükleri, sizinkiler falan eve sığmazsınız zaten, ufakta olsa kafe tarzında bir güzel olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah canım

bana daha var kuzum biliyorsn söze en az 1 sene o yzden bnu hilale alalımmm

Hahaha kizlar cok tatlisinizzz.. Eddaaa ben de begendm guzel elbisee hepsi onumde olsa denesem keskeee.. Gulsah seninkilerden de en cok ikinciyi begendm hep siyah secmissinn :)) ben de laci ya da bordo koyu mor tarzi bi seyler var kafamda ama bakalm.. kirmiziyi kinaya saklayasm var :))
Cok sagolun kizlarr..

Aynen Ebrusum 1kere olcak ben de abartidan korkmuyorm zaten asiri bi sey olsa kendim sevmem onun disinda balik da hafifcik kabarik da onu kisa arkasi uzun da olabilir hepsine acigim.. guzel fkkirlerin icn cok sagol canimmm..

Sagol Nilosummm bana da oyle geliyor ya tarihi netlestirelim yere de bakarz nasil bi sey olsn falan diye.. hayirlisi insallahh.. elbiselerin hepsini denemek istiyorum ya hepsi oldukca guzelll )

Son düzenleme:

Bende hep diyorum salonda istemiyorum diye nişanımı ama sonra düşünüyorum benim sülalale çok kalabalık, benimkinin sülaleyi saymıyorum bile onları tahmin bile edemiyorum ne ev nede küçük bi kafe bizi paklamaz Benim hep hayalim ne biliyomusun Hiloşş, biliyorsundur belki Florya Atatürk Ormanı (şimdi Koru florya die bi proje yapılıyo önüne) biz oralarda oturuyoz, hep o ormanda olsun istiyorum böyle ağaçlar falan tüllerle süslencek renkli lambalar falan ahhh ahh ama çok zor işte yinede bir umut

Ayy neden olmasnn kizimm hayalini severm seninnn..insallah gerçekleşir nilosummm )

Ya ben de salon istemem ama baska bir yer olabilir bizim sulaleler de fena degil ama herlkesi cahirmicam zaten cok yakjnlar sadecee ) insallah istedigm gibi olir yaa bakalmm :)

İnşallah kuzucumm

Çok kişi çağırmicaksanız restorant yada öğretmen evi gibi yerlerede bakabilirsin yemekli falan düşünürseniz. İnşallah herşey istediğin gibi olur yawrum. Hele bi tarih kesinleşsin bizde yardım ederiz sana fikir konusunda beyin fırtınası yaparız burda

merhaba hilalim kesınlıkle basıt düz birşey gıyme bence olacagı mekana gore karar verırsın kıyafetıne nişanlıgın kabarık olsun dıyorum ben yavrum sen şimdi muhtemelen anladıgım kadarıyla kınadada sen abıye gıyeceksın kuzum o yuzden kabarık gıymenı tavsıye ederım dedğiniz gıbı mılletten ne farkın kaldı senın nişanın yanı bu ve tekrarı olmayacak

İçinizden ne geliyorsa onu giyin, benim nişanımda evde oldu sizin paylaştığınız elbiselerin arasında 6.sırada ki elbisenin mor rengiydi benim elbisemde.Herkes çokta beğenmişti.Daha sonra gençler eğlenmeye gittik, asıl o zaman iyi ki uzun yaptırmışım dedim, eteklerimi savura savura dans edip oynadım, benim nişan gecem ve ben herkesten farklıydım..harikaydı.Umarım herşey gönlüne göre olur.Tanışma faslınızdan beri takip ediyorum konunuzu :)) heyecanınız ve sevginiz hiç bitmesin inşallah.

Üç kuruş pahalı olsun kırmızı olsun diyenlerdenim ben
Bu elbiseyi internette bulmuştum beğenmiştim, kısmet olursa ben nişanımda böle bişey yaptırmak istiyorum. Hiloşumm kırmızı sanada çok yakışır yawrum aklında bulunsun

Deryaaaaaaa napıyon yawrumm??

Sen ne giymiştin nişanında falan Hiloşa yol göster azcık :)))

Hmm evett bak aklıma gelmedi öğretmenevi olaylarını falan anlamam da pek ben araştırmak lazım tatlışım sağol, valla aynen öyle yapıyoz beyin fırtınası ve süper oluyorr hem de kendimi çok iyi hissediyorumm

Kınada abiye giymicem sanırım bindallı ve gelinlik giycem bindallı kırmızı oluyor diye nişanlığı kırmızı olmasn diye düşündm ama bakacaz tabisii...ama bence de sıradan olmamalı yani farkım olmalıı benm nişanım yahu bu di mi amaaa aynen Deryoşşş

Aaa gerçekten mii çok sevindm şimdi bakk bence de içinden geleni giymeli insan ve dikkat çekmekten asla korkmayacağım bir akşam benm gecem yani bu aynen sen gibi düşünüyorum ve takiptesin farkındayım teşekkür ederimm çok sağoll

Bana kırmızı yakışıyor bence de evet ama bindallıya saklasam mı diyorum onu ama bakalım tabii çok içimde kalcak olursa da alırımmm

bence de model çok hoş hatun valla sana da yakışır inşallah seni hiç görmediğim için bi şey diyemedm tabii :26:

bu değil bu değil bu hiç değil bunlar sıradan beni anlamıyorsunuz!!!

Hhahahaa o zman hangisi gösterrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…