- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Kizlarrrr elbisemi aldimmm journeyden aldim.. koyu renkten vazgecemedm.. aksama kadar tonla elbise denedm ama buna karar kildim bej bir kemer ve babet alicammm.. disardayim eve gidince paylasirimmm :***
Fikirleriniz icin cok sagolunnn.. ama is kadini gibi olmadi klasik kesim ama kendinden desenli super bi kumasi varrr) optummm
Oldu oldu hiloş inşallah kafana göre bulursunda en büyük dertlerden biri elbise olayı çünkü sen ön planda olacağın için.
Apartı olayını düşünme tatlım ben ne insanlar gördüm tanışma faslında bile şık giyinen abartan bu senin günün azıcık abartmak lazım bu benim görüşüm.
Canimm resmini koyda bakalim elbisene merak ettim
hayırlı olsun kuzucuk
Eki Görüntüle 783899
Allahım çok içime sindiiiii... kızlar ben ciciliği falan pek beceremedim yakışmadı bana bence, yemek olayı bilmem ne koyu olsun diyenler kazandıcuk oturdu vücuduma buu süper olduu boyu da dizlerde ideall..Allahım çok beğenerek aldımm aşık oldumm genee ama altına babet giymicem ya basitleştircek gibi, topuklu da fazla olcak gibi, sanırım çorap giycem
güle güle giy canım, güzel anılar bıraksın sendeşık, zarif bir elbise beğendim, diğerlerinden çok daha güzel
Cok sagol Nilucumm..ben de cok begendm valla kumasi durusu bitirdi benii :))
Tanışma için 1 ve 3 uygun ama kırmızıyıda çok begendım yahu
önemli olan da bu ya zaten canımfiyatı da uygun muydu?
Eki Görüntüle 783899
Allahım çok içime sindiiiii... kızlar ben ciciliği falan pek beceremedim yakışmadı bana bence, yemek olayı bilmem ne koyu olsun diyenler kazandıcuk oturdu vücuduma buu süper olduu boyu da dizlerde ideall..Allahım çok beğenerek aldımm aşık oldumm genee ama altına babet giymicem ya basitleştircek gibi, topuklu da fazla olcak gibi, sanırım çorap giycem
Yawrum çok güzel elbisen güle güle giy, ve tanışma için çok uygun gerçekten. babet iyi tercih, çorabı unutma hem daha hoş gösteriyo bacaklarıZaferin dibi düşücek seni görüncee Düz fön çektir saçlarına süper durur hafif bir makyaj,siyah eyeliner hafif allık offffffffff fıstık gibi olursun heee
Zaferle mutlaka foto çekilll mutlakaa çatlarım ben meraktan
Sağol Niloşşş bence de uygun olduu, çorap şartaynen ya düz yaparım ya da düz yapıp toplarım belki sıcakta ter basabilir yarın beni çünkü .. makyajı da hafif tutucam evet bugn bi kuaför işim var bir de takı bakayım bi şöylee ayağıma da ne giyceme karar vereyimm..ohh elbiseyi aldım ya rahatladımm
Yaa foto ben de istiyorum daa nasıl yapacaz bilmiyorum ki herkes aynı yerde olcakk pofff
Yarın seni düşenemiyorum evde heycandan elin ayağın dolanmazsa iyidirçok seviniyorum gerçekten senin için allah utandırmasın yawrum inşallah herşey yolunda gider
Annen ayarlar onu merak atme mutfakta falan bi foto çeker sizi hatıralık
Sağol Niloşum Allah siizn başnıza da versn inşallahh..baya heyecan olcak kesin dee bakalım artıkk..
İnşallah ayarlar ya abim var babam var utanırım ben yahuu
İnşallah yawrum biz önce şu askerliği bitirelimde
haklısın yaa abi ve babadan çekinir insan ister istemez. zaferinde seninde kız kardeşin yoktu dimi, onlar hemencik hallederdi oalyı
Canım elbisen hayırlı olsun çok güzel çok hoş güle güle giyinnnn
Sağol Begüşümm çok sevindm beğenmenee..inşallah yarın da çok güzle çok hoş geçer
İnşallahhh canım benim valla heycanlı bi durum bakalım ilk karşılaşma çok önemli derler ya inşallah her şey çok güzel gider aileler uyuşur falan gelişmeleri senden bekliyoruz
Hilal elbisen içook begendim hafif topuklu siyah bir ayakkabı ve dagınık topuzla çok daha şık olucaksın eminim güle güle giy bitanem
Hilalim elbisen çok güzel çok beğendim rengide öyle Allahım sana sans getirsin sorunsuz geçer inşallahgünün tüm melekler yanında olsun öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?