Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

hayırlı olsun kuzucuk

Canimm resmini koyda bakalim elbisene merak ettim

hayırlı olsun kuzucuk

Allahım çok içime sindiiiii... kızlar ben ciciliği falan pek beceremedim yakışmadı bana bence, yemek olayı bilmem ne koyu olsun diyenler kazandı cuk oturdu vücuduma buu süper olduu boyu da dizlerde ideall..Allahım çok beğenerek aldımm aşık oldumm genee ama altına babet giymicem ya basitleştircek gibi, topuklu da fazla olcak gibi, sanırım çorap giycem

güle güle giy canım, güzel anılar bıraksın sende şık, zarif bir elbise beğendim, diğerlerinden çok daha güzel

Yawrum çok güzel elbisen güle güle giy, ve tanışma için çok uygun gerçekten. babet iyi tercih, çorabı unutma hem daha hoş gösteriyo bacakları Zaferin dibi düşücek seni görüncee Düz fön çektir saçlarına süper durur hafif bir makyaj,siyah eyeliner hafif allık offffffffff fıstık gibi olursun heee

Zaferle mutlaka foto çekilll mutlakaa çatlarım ben meraktan

Sağol Niloşşş bence de uygun olduu, çorap şart aynen ya düz yaparım ya da düz yapıp toplarım belki sıcakta ter basabilir yarın beni çünkü .. makyajı da hafif tutucam evet bugn bi kuaför işim var bir de takı bakayım bi şöylee ayağıma da ne giyceme karar vereyimm..ohh elbiseyi aldım ya rahatladımm

Yaa foto ben de istiyorum daa nasıl yapacaz bilmiyorum ki herkes aynı yerde olcakk pofff

Son düzenleme:

Yarın seni düşenemiyorum evde heycandan elin ayağın dolanmazsa iyidir çok seviniyorum gerçekten senin için allah utandırmasın yawrum inşallah herşey yolunda gider

Annen ayarlar onu merak atme mutfakta falan bi foto çeker sizi hatıralık

Sağol Niloşum Allah siizn başnıza da versn inşallahh.. baya heyecan olcak kesin dee bakalım artıkk..

İnşallah ayarlar ya abim var babam var utanırım ben yahuu

Sağol Niloşum Allah siizn başnıza da versn inşallahh.. baya heyecan olcak kesin dee bakalım artıkk..

İnşallah ayarlar ya abim var babam var utanırım ben yahuu

İnşallah yawrum biz önce şu askerliği bitirelimde

haklısın yaa abi ve babadan çekinir insan ister istemez. zaferinde seninde kız kardeşin yoktu dimi, onlar hemencik hallederdi oalyı

İnşallah yawrum biz önce şu askerliği bitirelimde

haklısın yaa abi ve babadan çekinir insan ister istemez. zaferinde seninde kız kardeşin yoktu dimi, onlar hemencik hallederdi oalyı

Aynen yavrum onu bitirin gerisi kolay

He ya çekinilmez mii..ikimzin de kızkardeşi yok evett kimseyi çağırmak istemiyorum bu ilk tanışma diye ama hayırlısı olsn inşallah çekinirz bir ara napim

İnşallahhh canım benim valla heycanlı bi durum bakalım ilk karşılaşma çok önemli derler ya inşallah her şey çok güzel gider aileler uyuşur falan gelişmeleri senden bekliyoruz

Beni bekleyin fıstıklarr amin inşallah ya aynen önemli tabi herkes birbirini yeni görecek yarın ama abime güveniyorum ortamı yumuşatsa yumuşatsa o yumuşatır canım abim benm

Hilal elbisen içook begendim hafif topuklu siyah bir ayakkabı ve dagınık topuzla çok daha şık olucaksın eminim güle güle giy bitanem

Hilalim elbisen çok güzel çok beğendim rengide öyle Allahım sana sans getirsin sorunsuz geçer inşallah günün tüm melekler yanında olsun öpüyorum seni

Hilal elbisen içook begendim hafif topuklu siyah bir ayakkabı ve dagınık topuzla çok daha şık olucaksın eminim güle güle giy bitanem

Çok sevindim Gözdecimm çok sağolll ayakkabı bugün bakıcam ama eve de erken gitmem gerek, bulamazsam ayakkabı giymeyebilirim diye düşünüyorum bakalım

Hilalim elbisen çok güzel çok beğendim rengide öyle Allahım sana sans getirsin sorunsuz geçer inşallah günün tüm melekler yanında olsun öpüyorum seni

Çok sağol Selencim güzel dileklerini severmm amin inşallahh sevindim ya beğenmenizee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…