- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi kelebek.hill
Hiloş hayırlı olsun şimdiden çok sevindim inanki adına Allah tamamını erdirsin inşallah.Herkese selam..öncelikle bana vakit ayıracağınız için teşekkür ederim.
Ben ve erkek arkadaşım 1,5 senedir beraberiz, askere de gitti ve yeni geldi, üniversitelerimiz de bitti iş hayatımıza da yavaş yavaş giriyoruz işte..ve bu dönemde evlilik için bir yandan atım atmaya kararlıydı erkek arkadaşım, babam askerden dönene kadar bekletti ama artık önümüzde engel kalmadı. İnşallah bir sorun çıkmazsa Cumartesi günü tanışmaya gelecekler. Sadece tanışma olacak ve ardından büyük ihtimal kız isteme-söz-nişan bir arada olacak, çünkü çok uzak şehirlerdeyiz. Henüz elbise almadım ya da ne giyeceğime karar vermedim, çünkü yeni netleşti. Bu elbiseler mağazada gözüme çarptı sizden de fikir alayım dedimm...
Eki Görüntüle 782707 Eki Görüntüle 782708 Eki Görüntüle 782709 Eki Görüntüle 782710
Fikirlerinizi acil bekliyorum kızlar..çünkü bugün iş çıkışı elbise alma ihtimalim yüksekk
Şimdi sen beyaz tenli olduğun için sana canlı renkler çok güzel gider tatlım ben 4 diyorum ama bu elbiseler bana biraz resmi geldi daha cici şeyler olabilir yaz renkleriyle ama bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin tatlım yanlış anlama.
Bunlarlada sınırlı kalma derim.