Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Hiloş hayırlı olsun şimdiden çok sevindim inanki adına Allah tamamını erdirsin inşallah.
Şimdi sen beyaz tenli olduğun için sana canlı renkler çok güzel gider tatlım ben 4 diyorum ama bu elbiseler bana biraz resmi geldi daha cici şeyler olabilir yaz renkleriyle ama bu benim fikrim sen daha iyi bilirsin tatlım yanlış anlama.
Bunlarlada sınırlı kalma derim.

Kardeşim topiğin hayırlı olsun, çoook sevindim
Bence 3 !
Öptümmm seni

Sağol kardeşim benmmm nerelerden yetişmiş banaaa
3'ü denedm ama üstümde çok iyi durmadı,ya da durdu da ş kadını oldm sanırmm bakalımmm..

Sağolll Gözdecimm çok sağoll amin inşallahh
Hmmm anladım dediğini yarın bir daha bakacağım zaten alamadım henüzz fikrini gözönüne alacaüım teşekkürlerr.. söz içn bence de çok sadelerr ama sadece tanışma ya içim rahat çok abartmıcam..

2 ya da 3 diyorum

Teşekkürlerr..2 yi henüz deneyemedim ama 3ü yakıştıramadım kendime çok iş kadını oldu gibiii..

Bende 3 diyorum Hiloşumm ama 2 numarada yedeklerde diğerlerini pas geçiyorum gereksiz

bu arada hayırlı olsunnnn canımın içi...

Sağol Begüşümmm..
3 olmadı yaa bencee ama 2 yi henüz deneyemedim yoktu yarn bakacamm

cnm bnce tanışmaya çok resmi bunlar söz için direkt bence.
Şifon bi bluz ve koyu kot giyebilirsin veya beyaz pant evde olucak sonuçta

Canım şimdi 2. gelmelerinde söz-nişan olcak gibi bir daha böyle elbise giyemiycem ki zatenn

Kesinlikle 3 diyorumm

Kızlaarrr çok kişi 3 dedi yaa öyle mi diyosunuuzzz ama sanki çok resmi oldu gibi oldu da bakayım başka bulamazsam alırım olmadıı..

Teşekkür ederimmm
Koyu renk kullanım açısından genelde önerildi ama henüz karar verebilmiş değilm zaten
Fikirlerin için sağol canımm

Deneyince bana da öyle geldi ama lacileri deneyemedm bakalım yarın tekrar bakacam Nilüüü..
Arkadaşlarım 4. yü çok beğendi ama ben omuz kısmını sevmedimm..vatkalıydıı..
Henüz geçmediii alamadım yaa kararsızmm

selam o zmann..evet yaa ne güzel duygular bunlarrr
ben de seni tebrik ederim canımm..

tamam renkleri de deniycem bulabilirsemm

Sağol Selencimmm evet biraz resmi durdu 3 numara 4 ü arkadaşlar beğendi ama ben çok sevmedim omuzları vatkalıydı bir de renk fazla mı cırt acaba dedmm ah ahh yarın napcammm

Kızlarrr ya 1. ve 2. yi yani lacileri deneyemedimmm ama 3 biraz dediğinz gibi fazla resmi durdu gibi, 4. de içime sinmedi nedenseee... yarın bakmaya devam bu arada 4 üyle sınırlı değilim ben sadece seçenek olarak ve bu tarz mı giymeliyim diye sordum fikirlerinz için çok sağolunnn..
Yarın bakmaya devammm ama içimde kalmasın Taksimdeki mangoda vardı şu 1 ve 2 yi de deneyim.. başka elbiseler de baktım ama hiç kafama yatan olmadı yahuu

Aminnn yawrumm aminn daha bana çok var ama inşallah hayırlısıyla olur hepsi

İş çıkışı bugün Marmara Foruma gitmeye karar verdimm..İpekyoldu Veromodaydı, Mangoydu, Kotondu orda hepsi var nasılsaa... Adlde ve Zarada da da bir şey bulamadım dün..Marka reklamları gibi oldu ama nereye bakabilirim ki başkaa :44:

Tatlım keşke giyip bi foto çekseydin öyle yorumlaması daha kolay olurdu
eğer 3 çok resmi diyorsan alternatif olarak 2 de olabilir
umarım en kısa zamanda içine sineni bulursun

Hiloşumm sen daha tanışmada böyle dolaşırsan elbise için nişanı için abiye bakman en az 3 ay, gelinliği düşenemiyorum bileee bir sene önceden başlarsınn

Tatlım keşke giyip bi foto çekseydin öyle yorumlaması daha kolay olurdu
eğer 3 çok resmi diyorsan alternatif olarak 2 de olabilir
umarım en kısa zamanda içine sineni bulursun

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim zaten 2 güncük kaldıı :18: umarım bugün bulabilirimm...
Ya foto çekmiştim ama arkadaş çekmişti onda kaldı ne anladıysak bu işten, bugün de tek dolaşırım sanırım çekemiycem ama aldığım elbiseyi gösteririm en azından napalım ya biraz da birkaç kişiyle çıkınca fazla kafa karışıklığı oluyor bugün tek gezecem

İnşallah bulurum bulurumm bir de annem altına terlik olmaz babet giy dedi ona da bakacam dahaaa

Hiloşumm sen daha tanışmada böyle dolaşırsan elbise için nişanı için abiye bakman en az 3 ay, gelinliği düşenemiyorum bileee bir sene önceden başlarsınn

Ama ama 2 güncük kızzz.. abiyeyi bu kadar geç bırakamamm gelinliği dee ya iime sinmesi zordur benim, aramasan buluyorsun da işte arayınca daha zorr..

Ama ama 2 güncük kızzz.. abiyeyi bu kadar geç bırakamamm gelinliği dee ya iime sinmesi zordur benim, aramasan buluyorsun da işte arayınca daha zorr..

Şaka yapıyorum kuzucum yaa :)) tabiki öyle içine sinmeden giyilmez zaten tanışmadan hemen sonra sen başla abiye araştırmalarınafazla uzun sürmez çünkü hopppp bi bakıcaksın parmakta yüzüklerrr

Yawrum yaa zafer sana evlilik teklifini nezaman yaptıı nerde tek taş pırlanta kızımmmm atlama bunları şimdi aldırdın aldırdın, yoksa evlenince hep atlıyolarmış böyle şeyleri

oyy canım yaaa 2 gün gezip, görüp, karar vermek için oldukça kısa.:26: dediğin gibi fazla kişiyle çıkılması kafa karıştırıyor. sen tek gez içine sineni al.
kotonda güzel elbiseler vardı. gözüme çarpan bi kaçtane olmuştu. ama tanışma için uygun olur mu bilmiyorum:44:
akşam bugün görüp beğendiklerinin fotolarını çekip koyarsan yardımcı oluruz

ayakkabıya gelincede hafif topuk olabilir babet çok spor olabilir

Aynen ya sineydi iyiydi He ya bakarım bir yandan abiyelere deee

Evlilik teklifi sözden önce olacakmış öyle dedi beyefendi, olur mu canım tektaşım olmadan sözlenmem kendi de biliyor bunu

Evet kısa süre ama ancak netleşti ben de netleşmeden bakasım gelmedii..
Bakacam kotona da canım ya aman alt tarafı da tanışma di mii amann rahatlatayım kendimi, canım bu sferkinde öyle topuklu falan istemiyorum ya klasik sade babetlerden olabilir diye düşündm spor durmuyorlar..evde rahat olayımm

Aynen ya sineydi iyiydi He ya bakarım bir yandan abiyelere deee

Evlilik teklifi sözden önce olacakmış öyle dedi beyefendi, olur mu canım tektaşım olmadan sözlenmem kendi de biliyor bunu

Erkeklerin çoğunluğu böyle galbaa bende bekledim kaç sene oldu askere gidene kadar teklif eder diyee yokk anammmm nerdeee gelicekmişş, tanışma muhabbeti falan olduğunda öyle olucakmış tekliff sonra herşey hıp hızlı olcakmış bakalım görcez dedim

Ayyy ne güzel tatlı telaşlar bunlar yaaa
bu tanışma rahat oll
daha bunun istemesi var, sözü var, nişanı varr amann amannnnn

Ya ben daha önce beklemiyordum ama askerden dönünce eder diye düşünmüştüm o da açıklamasını yaptı ben de illa şimdi yap demedim tabi tatilde yapmayı düşünmüş sormuş araştırmış da ama tanışmadan sonraya saklamış.. hayırlısıı olur canım sizin de olur dönsün de bii...

Ayyy ne güzel tatlı telaşlar bunlar yaaa
bu tanışma rahat oll
daha bunun istemesi var, sözü var, nişanı varr amann amannnnn

Evet ya tatlı çok tatlııı..
Evet var daha ama büyük ihtimal isteme-söz-nişan aynı anda olcak hepsi

Senin de sözün yaklaşmışş tickerdaa tanışma isteme ayrı ayrı mı oldu?? Nişan da yapacak mısın anlat anlat

Son düzenleme:

Ahh canım keşkee atlatabilseydim o günleri
biz kendi aramızda karar verdik daha hiç bişey yok ortada.
tanışma 7 şubatta olur istemeyle sözü de 14 şubatta bi arada yapmak istiyorum
ona göre ayar yapıcam.bi aksilik çıkmaz umarım :18:
o zaman gelince bende senden yardım isterim

Son düzenleme:

Ayy ben de resmi olarak nsandımm..tabi yardım ederm canımm aldığım elbiseyi ikramları, hyecanları anlatırm sana inşallah aksilik falan çıkmaz tatlımm..
14 Şubat bizim yıldönümümüz bu sene hiçbir özel günü tek geçirmek istemiyorum inşallahhh

Son düzenleme:
benimde geçen hafta tanışma olayım oldu tanışmaya diye geldiler isteyip gttiler :)
sanada öyle yapmasınlar dikkat et benimkilerde uzaktan gelmişlerdi
lacivert kıyafet uygun geldi bana bende öyle bir elbise gydim altına minik topuğu olan topuklu ayakkabı vardı

tanışmanız güzel geçer inşallah

sen kazasız belasız tatlı tatlı atlat şu günlerini de banada yardımın dokunsun
Ne güzel bi gün yıldönümünüz.
benimde öyle olur inşallah

ayyyyy ne güzel tek seferde olmuş bitmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…