- Konu Sahibi kelebek.hill
-
[ı]
evet evet düşüneceğim hepsinii..laciyi denerm ben laciii
Ayyy evet yaa o da heyecanlı zaten gergin birazcıkk..ama umarım güzel geçer yaa[/ı]
Gecer gecer hiloşşş heyacandan elini ayagını bırbırıne sokma sakarlık yapma bak sonra hiloşşş
4 bence güzel tanışma zaten önemli olan ayrıca sık gelen misafirin değil uzaktan geliyorlar sözde nişanda bu tür değil de abiye giycen sonuçta kesinlikle iddaalı olmalısın ve kırmızı çok hoş duracaktır kesinlikle 4 diyorum canım :119::119:
Bence 3 cok hos canim sanada yakisir bi arkadasimda bu tarz bisi giymisti tanisma merasiminde cok şık oluyo
bende 3 ü çok beğendim...
hayırlı olsun şimdiden allahb tamamına erdirsin...
Herkese selam..öncelikle bana vakit ayıracağınız için teşekkür ederim.
Ben ve erkek arkadaşım 1,5 senedir beraberiz, askere de gitti ve yeni geldi, üniversitelerimiz de bitti iş hayatımıza da yavaş yavaş giriyoruz işte..ve bu dönemde evlilik için bir yandan atım atmaya kararlıydı erkek arkadaşım, babam askerden dönene kadar bekletti ama artık önümüzde engel kalmadı. İnşallah bir sorun çıkmazsa Cumartesi günü tanışmaya gelecekler. Sadece tanışma olacak ve ardından büyük ihtimal kız isteme-söz-nişan bir arada olacak, çünkü çok uzak şehirlerdeyiz. Henüz elbise almadım ya da ne giyeceğime karar vermedim, çünkü yeni netleşti. Bu elbiseler mağazada gözüme çarptı sizden de fikir alayım dedimm...
Eki Görüntüle 782707 Eki Görüntüle 782708 Eki Görüntüle 782709 Eki Görüntüle 782710
Fikirlerinizi acil bekliyorum kızlar..çünkü bugün iş çıkışı elbise alma ihtimalim yüksekk
Hiloşumm bende 1 ve 2 gayet güzel. 1in modeli çok hoş ama sende açık tenlisin renk olarak daha koyu bi renk elbise olsa daha hoş olur diye düşünüyorum ama hepsini deneyip karar vericeksin üstünde nasıl durucak rahatmı bunlar önemli. dekoltesi çok açık olmamalı servis yapıcaksın falan unutma. şimdiden güle güle giy bebeğim Allah tamamına erdirsin inşallahhhh
1 güzel ama yemek evde yenecekse beyaz kıyafetle zor olur gibi kırmızı da ilk tanışma gününe iddialı lacivert çok şık durur bence ideali o tabi üzerinde hangisi içine sinerse karar senn :))) bu arada ALlah devamını getrsn hayrlı olsn :)
mrb cnm. hayırlı olsun şimdiden adına çok sevindimAllah tamamını erdirsin inşallah..
bence koyu renk bir şey seçme ve bu elbiselerle de sınırlama kendini. pudra rengi, krem, beyaz vs. tonlar güzel olur. bence pastel tonlar en iyisi yainşallah aradığını bulabilirsin tatlım..
pastel tonlarına ben de katılıyorum mint yeşili, pudra, somon olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?