Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

4 bence güzel tanışma zaten önemli olan ayrıca sık gelen misafirin değil uzaktan geliyorlar sözde nişanda bu tür değil de abiye giycen sonuçta kesinlikle iddaalı olmalısın ve kırmızı çok hoş duracaktır kesinlikle 4 diyorum canım :119::119:

Gecer gecer hiloşşş heyacandan elini ayagını bırbırıne sokma sakarlık yapma bak sonra hiloşşş

Ay inşallah yapmam öyle bi' şeyy

Aynen ben de o yüzden düşünüdm valal..nasılsa bir dhaakine abiye giyeceğim tek tören olacak, bu seferki sade,şık güzel azcık iddialı da olsa olurr teşekkürlerr

Bence 3 cok hos canim sanada yakisir bi arkadasimda bu tarz bisi giymisti tanisma merasiminde cok şık oluyo

Teşekkürler Gülşahcımm çok sağol, şafağına da maşallahh

Hiloşumm bende 1 ve 2 gayet güzel. 1in modeli çok hoş ama sende açık tenlisin renk olarak daha koyu bi renk elbise olsa daha hoş olur diye düşünüyorum ama hepsini deneyip karar vericeksin üstünde nasıl durucak rahatmı bunlar önemli. dekoltesi çok açık olmamalı servis yapıcaksın falan unutma. şimdiden güle güle giy bebeğim Allah tamamına erdirsin inşallahhhh

1 güzel ama yemek evde yenecekse beyaz kıyafetle zor olur gibi kırmızı da ilk tanışma gününe iddialı lacivert çok şık durur bence ideali o tabi üzerinde hangisi içine sinerse karar senn :))) bu arada ALlah devamını getrsn hayrlı olsn :)

Sagol nilosummm.. 1. Nin lacivertini denemeye karar verdk o zaman ) ben dusunmemistm kizlar da dedi mantikli haklisinn ten konusunda daa ) evet rahatligi ve dekoltesiz olmasi cok onemli boylarina gore de karar verecegimm

Insallah nilosum darisi başınaaa :**

Cok tesekkurlerrr..
Evet beyaz elendi ortak fikirle ama lacisi vardi bir de sanirim onu bir denerimm..

Amin insallah sagol guzel dileklerin icnn )

Kardeşim topiğin hayırlı olsun, çoook sevindim
Bence 3 !
Öptümmm seni

Hilall çok sevindim canım yaaaaaaaa hadi bakalım inşallah herşey gönlünüzce olurrr vede sorunsuz !!
Şimdiiiii elbiselere baktım ama bana çok ciddi geldiler hani sözden çok iş kadını havası var birazda yaşına uygun şık sade ama cici elbiseler bakabilirsin bu sadece benim fikrim tabiki herşey gönlünce olsun içine sinsin önemli olanda bu , ayrıca söz kıyafeti içinde bence çok sade olur bunlar , tanışmayı bi atlat hayırlısıyla onada bakarsın

Bende 3 diyorum Hiloşumm ama 2 numarada yedeklerde diğerlerini pas geçiyorum gereksiz

bu arada hayırlı olsunnnn canımın içi...

cnm bnce tanışmaya çok resmi bunlar söz için direkt bence.
Şifon bi bluz ve koyu kot giyebilirsin veya beyaz pant evde olucak sonuçta

mrb cnm. hayırlı olsun şimdiden adına çok sevindim Allah tamamını erdirsin inşallah..
bence koyu renk bir şey seçme ve bu elbiselerle de sınırlama kendini. pudra rengi, krem, beyaz vs. tonlar güzel olur. bence pastel tonlar en iyisi ya inşallah aradığını bulabilirsin tatlım..

hiloş'um elbiseler çok şık; ama bana 4'ü de çok resmi geldi, özellikle de 3... tanışma yemeği değil de iş görüşmesine gider gibi olmaz mı :26: bence yine kısa; ama etekleri daha hareketli bir şey giymelisin illa ki bunlardan biri diyorsan da en güzeli laci... ilk paylaşımından bu yana baya vakit geçmiş hangisine karar verdin??? bu arada tekrar hayırlı uğurlu olsun kuzum

Son düzenleme:

pastel tonlarına ben de katılıyorum mint yeşili, pudra, somon olabilir

Son düzenleme:
çok sevindim demek şafak bittti geçen yıl bugünlerde bende 5 ay bekledim ama şafak topiğinden tanıyorum sizin dönemler bir bir evlilik yoluna gitmeye başladı tebrikler canım

mint pudra somon güzel olur gibi canım ben genelde soft renkleri seviyorum tercihim bu renklerden olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…