Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Hilalcimmm çok çok sevindim canım senin adına
koca bir maşallah size Allah bir daha ayrılık vermez inşallah
her şey çok çok güzel görünüyor.. mutluluğunuz daim olsun

coksagol Kamilecimmm...her şey güzeldi cok sukurr darisa basiniza insallahhhh

Canım çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsinnn Allah tamamına erdirsinnnn

sagoll Beguss amin ins

amin canım, inşallah çok romantik eniştemiz, her şey az ama öz onda belli ee eviniz nasıl, beğendin mi??? bu arada annesinin hediyesi de çok ince düşünülmüş bir davranış, maşallah

amin canım, inşallah çok romantik eniştemiz, her şey az ama öz onda belli ee eviniz nasıl, beğendin mi??? bu arada annesinin hediyesi de çok ince düşünülmüş bir davranış, maşallah

Evet biz az oz sadeyiz sevdicegimleee
Yorumlarin icn cok cok sagol Nilum benm cok mutlu oldm.. ben de cok tatli buldm annesinin fikrini deee...

Niluuu senden boyle heyecanli haberler duyana dek buralarda olcam he bill

Evet biz az oz sadeyiz sevdicegimleee
Yorumlarin icn cok cok sagol Nilum benm cok mutlu oldm.. ben de cok tatli buldm annesinin fikrini deee...

Niluuu senden boyle heyecanli haberler duyana dek buralarda olcam he bill

en güzeli canım, her şeyi tadında yaşıyorsunuz biz böyle heyecanlar, mutluluklar yaşayana kadar seninkine ortak olcaz, seninkiyle avuncaz kuzum

hiloş ebruş'tan haberin var mı bu arada, özledim yaa onu :26:

en güzeli canım, her şeyi tadında yaşıyorsunuz biz böyle heyecanlar, mutluluklar yaşayana kadar seninkine ortak olcaz, seninkiyle avuncaz kuzum

hiloş ebruş'tan haberin var mı bu arada, özledim yaa onu :26:

Inan ki Nilum bence ortak olabilmek de buyuk bir erdem herkes basaramiyor bunuu...Allah hakkimizda hayirlisini versinn...

Yok hic haberim Nilu yaa kayboldu kız ortadan evlendi mi ne :))

merabaaa :) burada yeniyim benimde sözlümle 2 senedir beraberiz 1 sene önce askere gitti bekleyemedm ayrıldık ama arkadaşça hep konuşuyoduk . 5 ay önce izne geldi tekrar barıştık . ayrı ev tutmak istediğimi söyledim dün hemen dinlemedn bagrmaya başladı tartıştık derken ayrıldı .. ne yapmam gerekiyor sabahtan beri ağlıyorummm

e canım ayrı ev tutmak istemen neden bu kadar gerdi ortamı onu anlamadım ben. Nerde yaşıyordun ki?

e canım ayrı ev tutmak istemen neden bu kadar gerdi ortamı onu anlamadım ben. Nerde yaşıyordun ki?

Kusura bakmayın ama bir hayırlı olsun bile demeden gelip "benim tanışma başlığımda" bunları yazmanızı çok mantıklı bulmadım, zira dertleşmek için tonlarca topik var, en iyi yapman gerekeni de kendin bilirsin. Selametle.

ucu bana da gelince yazıyım dedim :)
ben topic'inizi okumadım bile sadece forumda gezerken son yazılan dikkatimi çekti ve üzgün bir kadın her zaman moralimi bozar sebebi ne olursa olsun sorma gereği duydum. bana kalırsa o da kötü niyetli değildi yani amacı sizin "topic"inizi kirletmek değildir :) sanmıyorum:) yinede sanırım almıştır mesajınızı:)
Hayırlı olsun size de :)

Bazen sert cikislarim vardir :) sagolun ama cok da haksiz değilim bence :/ uzerinize alinmayin. Iyi geceler.

Sherri Hill modelleri bunlar daa..haftasonu bakmayı düşünüyorumm

Eklentiler

• $0000613_3874_green.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 129
Son düzenleme:
canım elbiselerin etek kısımları hoş; ama üst kısımları kaba geldi :26: son modelin rengi, etekleri güzel; üstü de diğerlerine göre daha iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…