• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanışmak için ilk adımı attım, hata mı yaptım?

Yav ne hatası bak keyfine,sev sevil mis gibi
Sen de diyorsun olsa da olur olmasa da olur
Önemli olan kendini kullandırmaman ve ezdirmemen yaşın küçük henüz bak keyfine..
Arkadaşların neden hata yaptın diyorlar?Sen çocuğa köle filan mı oldun?

dün çocuğa "yarın müsaitsen eğer yanıma gelir misin?" yazdım. o da "yarın biz izinliyiz eve gidicez, ama eğer gelirsem yazarım" dedi. ben de tamam dedim. ama bugün gelmedi ve bana yazmadı. arkadaşlarım da bu yüzden bana "seninle oynuyor" dediler. bi "seni seviyor olabilir" diyorlar, bi "sevmiyordur yavaş yavaş unut" diyorlar. hani birine inanacağıma şaşırdım... evet yazmadı, ama belki unutmuştur? babasıyla tartıştığı için eline telefonu pek alamıyormuş geçen öyle demişti...
Her detayi anlatirsan herkesi soz sahibi edersin..

Yav ne hatası bak keyfine,sev sevil mis gibi
Sen de diyorsun olsa da olur olmasa da olur
Önemli olan kendini kullandırmaman ve ezdirmemen yaşın küçük henüz bak keyfine..
Arkadaşların neden hata yaptın diyorlar?Sen çocuğa köle filan mı oldun?

hayır köle falan olmadım, aksine ben ne dersem o "tamam" diyor. dün mesaj atmadı bana, baya başı ağrıyormuş. arkadaşım söylenmeye başladı. "bi mesaj atmaktan aciz. bence seninle oynuyor. yavaş yavaş unutmaya bak" dedi...

şuna bak ya. sevgilim bana mesaj atmıyorsa o beni ilgilendirir sadece...

hayır köle falan olmadım, aksine ben ne dersem o "tamam" diyor. dün mesaj atmadı bana, baya başı ağrıyormuş. arkadaşım söylenmeye başladı. "bi mesaj atmaktan aciz. bence seninle oynuyor. yavaş yavaş unutmaya bak" dedi...

şuna bak ya. sevgilim bana mesaj atmıyorsa o beni ilgilendirir sadece...
O arkadaşa haddini bildir o halde
Nerde konuşacağını nerde susacağını bilsin..

söylerim bir daha özelime karışma diye. cidden kafamı çok karıştırıyorlar.
Ne yardan ol ne de serden
Tabi ki bir fikirleri veya bildikleri gerçekler varsa söylesinler sadece aşırı yorumlar yapmasınlar
Herkesten akıl alabilirsin ama kendi aklını kullanırsın
Arkadaşlarının sakince yorumları sana da fikir olur,yıkıcı olmamak kaydıyla

Ne yardan ol ne de serden
Tabi ki bir fikirleri veya bildikleri gerçekler varsa söylesinler sadece aşırı yorumlar yapmasınlar
Herkesten akıl alabilirsin ama kendi aklını kullanırsın
Arkadaşlarının sakince yorumları sana da fikir olur,yıkıcı olmamak kaydıyla

tabi bazen yardımları dokunuyor sağolsunlar, ama çok fazla karışmamaları gerek bu benim özelim sonuçta. benim de arkadaşlarımın sevgilileri var, ben onlara gidip "o sana mesaj atmıyor, seni sevmiyor" demiyorum. diyemem de zaten bu onun özeli sonuçta.

tabi bazen yardımları dokunuyor sağolsunlar, ama çok fazla karışmamaları gerek bu benim özelim sonuçta. benim de arkadaşlarımın sevgilileri var, ben onlara gidip "o sana mesaj atmıyor, seni sevmiyor" demiyorum. diyemem de zaten bu onun özeli sonuçta.
Tabi ki öyle yorumlar yapmamalısın haklısın uyarmakta fayda var fakat sakince ve kırmadan..

Tabi ki öyle yorumlar yapmamalısın haklısın uyarmakta fayda var fakat sakince ve kırmadan..

aynen bir daha uyaracağım. ben ilk defa sevdiğime kavuşuyorum, ilk defa hoşlandığım birinden olumlu yanıt geldi. bu yüzden bu fırsatı asla geri tepemem :KK49:

İlk hafta gayet normal böyle olması bizimde bir haftalık bir ilişkimiz var ama baya ilerledik hatta bugün ilk tartışmamızı da yaptık :)) kimin ne dediğini takma canım umarım herşey güzel olur senin için

İlk hafta gayet normal böyle olması bizimde bir haftalık bir ilişkimiz var ama baya ilerledik hatta bugün ilk tartışmamızı da yaptık :)) kimin ne dediğini takma canım umarım herşey güzel olur senin için

inşAllah, her şeyi zaman gösterecek zaten eğer sevgili olarak devam edemezsekte dünyanın sonu değil :KK76:

buraya daha önce de konu açmıştım. ben birinden hoşlanıyordum, o da benden hoşlanıyor gibiydi. mesela benim önümde yürürken, arkasını dönüp bana bakıyordu. sınıfımın önünden geçerken sürekli bizim sınıfa doğru bakıyordu. sonra ben arkadaşımdan rica ettim, ve arkadaşımın sevgilisi sayesinde tanıştık. tanışalı 1 hafta oldu. tanışmak için adım attım, o da olumlu cevap verdi. ama arkadaşlarım çok kafamı karıştırıyorlar. bana sürekli "ilk adımı atmakla hata yaptın", "o çocuk seni sevmiyor" diyorlar. bazı davranışlarıyla seviyor gibi, bazen de sevmiyor gibi. cidden kafam karıştı. bunu ona da dedim, o da "ben ciddi düşünmeseydim seninle konuşmazdım. senin kalbini kırmaya hakkım yok." dedi. çarşamba günü çıkışta buluşacaktık, ben umursamıyormuş gibi arkamı döndüm tam gidiyordum ki o da beni takip etmeye başladı.

Her kafadan farklı ses çıkıyor. kendimi kaptırmadım, olsa da olmasa da olur, hayırlısı olsun istiyorum. ama hata mı yaptım sizce? canımı çok sıkıyorlar cidden.
net sevmiyor. sende bunu yasadıktan sonra göreceksin seven erkek gelir. o bu kız bana bakıyor bakayım bakıyormu . işgisi bende olsun egom tatmin olsun diye bakıyor kıvvatli ihtimal . tabısalı bir hafta olmus hani nerede acılma.

net sevmiyor. sende bunu yasadıktan sonra göreceksin seven erkek gelir. o bu kız bana bakıyor bakayım bakıyormu . işgisi bende olsun egom tatmin olsun diye bakıyor kıvvatli ihtimal . tabısalı bir hafta olmus hani nerede acılma.

onun yapısı böyle, utangaç. ben ona "benimle ciddi düşünüyor musun?" dedim. o da "seninle ciddi düşünmesem seninle konuşmak istemezdim. senin kalbini kırmaya hakkım yok. kimse benim hayatıma burnunu sokmasın" dedi. "sevmiyor" demek için çok erken olduğunu düşünüyorum. her şeyi zaman gösterecek

Sana tavsiyem kimsenin etkisinde kalıp yaşayabileceğin şeyleri mahvetme. İnsanlar konuşur konuşur durur. Ama ayrılsan üzülsen kimsenin umrunda dahi olmaz. Bende bazı şeylerin etkisinde kalıp sevdiğim adamı kırdım ama hep bizi toparlayan o oldu. Yapma, akışına bırak. Olmazsa da olmaz ama buna sebep sen olma. Sakince tanı. Birde şu var ciddilik lafını pek kullanma. Yanlış anlayabilir şimdiden.

Back