- 2 Temmuz 2015
- 404
- 147
- Konu Sahibi blankspace1
buraya daha önce de konu açmıştım. ben birinden hoşlanıyordum, o da benden hoşlanıyor gibiydi. mesela benim önümde yürürken, arkasını dönüp bana bakıyordu. sınıfımın önünden geçerken sürekli bizim sınıfa doğru bakıyordu. sonra ben arkadaşımdan rica ettim, ve arkadaşımın sevgilisi sayesinde tanıştık. tanışalı 1 hafta oldu. tanışmak için adım attım, o da olumlu cevap verdi. ama arkadaşlarım çok kafamı karıştırıyorlar. bana sürekli "ilk adımı atmakla hata yaptın", "o çocuk seni sevmiyor" diyorlar. bazı davranışlarıyla seviyor gibi, bazen de sevmiyor gibi. cidden kafam karıştı. bunu ona da dedim, o da "ben ciddi düşünmeseydim seninle konuşmazdım. senin kalbini kırmaya hakkım yok." dedi. çarşamba günü çıkışta buluşacaktık, ben umursamıyormuş gibi arkamı döndüm tam gidiyordum ki o da beni takip etmeye başladı.
Her kafadan farklı ses çıkıyor. kendimi kaptırmadım, olsa da olmasa da olur, hayırlısı olsun istiyorum. ama hata mı yaptım sizce? canımı çok sıkıyorlar cidden.
Her kafadan farklı ses çıkıyor. kendimi kaptırmadım, olsa da olmasa da olur, hayırlısı olsun istiyorum. ama hata mı yaptım sizce? canımı çok sıkıyorlar cidden.
Son düzenleme: