• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanisma

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar

Bugun erkek arkadasimla
Blustum besiktasa sahile gidelim dedik sonra otobuslerde gitmeyelim diye tutturdu annesini aradi arabayi istedi anneside tamam getiriyorum dedi sonra gidelm deyince bende annenlemi tanisicam yani dedim oda evet dedi ama boyle icten degildi zorunda kalmis gbiydi herneyse ben tabi mutlu deglsn sanki ben gelmym sen al gel dedm yok gel fln dedi ( bu arada 1seneyi gecik bir iliskimiz var ben annemle tanistirdim bi cafede oturup cay kahve ictik ben onun annesiyle hic tanismamistim ) neyse gittik bekliyoruz sonra ya annem bi yere gidicekti altindan arabayi aliyo gbi oldum falan dedi bende ben sana otobusle gideblcegmizi soyledim neden istedin dedm anneni ara getek kalmadgni soyle dedm bu annesini aradi anneside bekleyin geliyorum gelince konusuruz dedi neyse bekliyoruz ben buna iste bi kac sey soruyorum annesine nasil davraniym nasil hoslanir elini opiym mi yoksa hoslanmazmi falan bu bana ben karismam diyo ne alaka dedm iyi olmamk istemezmisin ben karismam diyo guluyo falan neyse dedm sinir oldum orda zaten annesi aradi otoparktaym dedi bizde gidiyoruz yanina bu gulmeye basladi sirf ben oturmayalm diye cagriyor dedi benim duymadgmi sandi bende ne demek o dedim cevirmeye calisti falan annesiyle blustuk annesini optum tabi elimden tutmuyor anne merve demiyor bende gittim elinden tuttum opmeye yeltendim o istemeyince bende yanagina yaklastm o optu bende optum nasilsiniz dedm
İyiyim guzel kizim sen nasilsin dedi bende iyiyim dedm sonra alin arabayi gezin istediginiz gbi dedi bizde tamam dedik sonra annesi gtti. Simdi sorunum su ilk tanismada ayak ustu sacma sapan oldu ki ben annemle tanistirgmda oturduk adam akilli olgun insanlar gbi kahvemizi ictik ve erkek arkadasimin o soyledigi laflar
Neyin nesiydi ? Annesi gercekten oturmamak icin mi bizi otoparka cagirdi ? İlk gorusme boylemi olur ? Ben mi yanlis dusunuyorum ? İlk tecrubem cunku ve boyle hayal etmemistim hayal kirikligi yasadim suratim asildi. Ve erkek arkadasimda sonradan soyle bi laf kullandi onceden sadece ismin geciyordu smdi yavas yavas aileye girmeye basladin onceden x tanistirmiyorsa gecicidir dusunuyorlardi smdi ciddiyetimin farkindalar iyi oldu dedi. Ama bastan boyle istemiyor gbiydi smdi boyle diyor ben anlam veremedim hersey normal mi ?

Siz annesinin yaninda mi sevgilinizi elini tutmaya, opmeye mi yeltendiniz? Eger dogru anladiysam ne gerek var ki buna, kendinizi kucultmussunuz...
Bu ara sevgilinizin tavrina ifrit oldum, yok bilmem kimleri ciddiye alip tanistirmamis da, size oyle yapmamis da, yaninda ki hatunlara esya muamelesi yapmayi biraksin, saygi duysun biraz...
O sizi ne kadar ciddiye aliyorsa o kadar alin...
Annesi de size ne kadar adim atiyorsa, o kadar atin, bir tane bile fazla degil...

Erkek arkadaşınız pek bi saldım çayıra modunda.
Birde ciddilikten bahsediyor.. benim sevgilim ben sormadan bile bana anlatıyor annesini nasıl davransam hoşuna gider fln(gerçi benimkide çok abartıyor sanki ben neyin ne olduğunu bilmem) sizinki sorsan bile ben bilmem karışmam diyor.. çok garip geldi bana bu yani ne alaka...bide gülüyor sırf oturmamak için annesi otoparka çağırınca... Anasıda aynı zaten... İkisininde tutumu çok saçma geldi bana:31:

Son düzenleme:
Siz annesinin yaninda mi sevgilinizi elini tutmaya, opmeye mi yeltendiniz? Eger dogru anladiysam ne gerek var ki buna, kendinizi kucultmussunuz...
Bu ara sevgilinizin tavrina ifrit oldum, yok bilmem kimleri ciddiye alip tanistirmamis da, size oyle yapmamis da, yaninda ki hatunlara esya muamelesi yapmayi biraksin, saygi duysun biraz...
O sizi ne kadar ciddiye aliyorsa o kadar alin...
Annesi de size ne kadar adim atiyorsa, o kadar atin, bir tane bile fazla degil...

Hayir tabikide yani beni annesiyle tabistirirken belki elimden tutablirdi yada anne merve diyebilirdi ben onun elindende tutmadim opmedimde orayi biraz eksik yazmisim canim haklisin karistirmakta. Anlayamadigim ayak ustu istemsizce tanistirilmia gibiydi hic gerek yoktu

Erkek arkadaşınız pek bi saldım çayıra modunda.
Birde ciddilikten bahsediyor.. benim sevgilim ben sormadan bile bana anlatıyor annesini nasıl davransam hoşuna gider fln(gerçi benimkide çok abartıyor sanki ben neyin ne olduğunu bilmem) sizinki sorsan bile ben bilmem karışmam diyor.. çok garip geldi bana bu yani ne alaka...bide gülüyor sırf oturmamak için annesi otoparka çağırınca... Anasıda aynı zaten... İkisininde tutumu çok saçma geldi bana:31:

Aynen canim bende annemle tanistiricagim zaman bak annem boyle seyden hoslanir falan diyorum sonucta annemi ben taniyorjm dimi ben ona deger veriyorum ki soruyorum neyden hoslanir nasil davraniyim diye cunku benim ilk tanismam bu belki acemi davranabilirim o ise banane diye guluyor cocuk gbi sacma sapan davraniyor. Anneside otaparka cagirinca kesin bi yerde oturalim demiym diye cagiriyor falan dedi guldu ben duymadim sandi sonra cevirdi konuyu ? Cidden yaptigi normal degl dmi bide zaman zaman ilerlicek tanismaniz diyor dalga gecer gbi

Haklısın bence de gerek yokmuş tanışmaya. Yaşlarınız kaç evlilik fikrine ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama şart değil tanışmak zaten.
Burada ne sende suç var ne de annesinde. Tek problem erkek arkadaşının davranışları.

Hayir tabikide yani beni annesiyle tabistirirken belki elimden tutablirdi yada anne merve diyebilirdi ben onun elindende tutmadim opmedimde orayi biraz eksik yazmisim canim haklisin karistirmakta. Anlayamadigim ayak ustu istemsizce tanistirilmia gibiydi hic gerek yoktu

Evet birazcik karisik, hala anlamaya calisiyorum:9:
Neyse, cok takilmayin, ayakustu oyle denk gelmis...
Tavri cok sacma ama onu biliyorum...
Dedigim gibi sizi ne kadar ciddiye aliyorsa siz de oyle yapin...

Haklısın bence de gerek yokmuş tanışmaya. Yaşlarınız kaç evlilik fikrine ne kadar yakınsınız bilmiyorum ama şart değil tanışmak zaten.
Burada ne sende suç var ne de annesinde. Tek problem erkek arkadaşının davranışları.

Bu yaz yuzuk takmayi dusunuyor ben 21 o 22 yasinda ki sozlenme fikri tamamen onun ama hala cocuk gbi

Aynen canim bende annemle tanistiricagim zaman bak annem boyle seyden hoslanir falan diyorum sonucta annemi ben taniyorjm dimi ben ona deger veriyorum ki soruyorum neyden hoslanir nasil davraniyim diye cunku benim ilk tanismam bu belki acemi davranabilirim o ise banane diye guluyor cocuk gbi sacma sapan davraniyor. Anneside otaparka cagirinca kesin bi yerde oturalim demiym diye cagiriyor falan dedi guldu ben duymadim sandi sonra cevirdi konuyu ? Cidden yaptigi normal degl dmi bide zaman zaman ilerlicek tanismaniz diyor dalga gecer gbi
Ya sizi kırmak istemem yanlışta yönlendirmek istemem ama
sanki resmen sizinle kafa buluyormuş gibi geldi bana:26:
Yani kafa bulmak derken ciddi düşünmüyor diye bir yorum yapamam
ama sanki hiç umursamıyor sizi aileniz sevecek mi sevmeyecek mi nasıl karşılicaklar anlaşıcakmısınız diye..
Normal bir erkek can atar sevgilisini annesine yarandırcak diye ama seninki pek garip geldi bana yaa:44:

Bu yaz yuzuk takmayi dusunuyor ben 21 o 22 yasinda ki sozlenme fikri tamamen onun ama hala cocuk gbi

Kendisiyle konuş acele etmek istemediğini söyle, hem biraz daha tanırsınız birbirinizi kafanda netleşir bir şeyler hem de ikinizin de yaşı erken bence evlilik için

Ya sizi kırmak istemem yanlışta yönlendirmek istemem ama
sanki resmen sizinle kafa buluyormuş gibi geldi bana:26:
Yani kafa bulmak derken ciddi düşünmüyor diye bir yorum yapamam
ama sanki hiç umursamıyor sizi aileniz sevecek mi sevmeyecek mi nasıl karşılicaklar anlaşıcakmısınız diye..
Normal bir erkek can atar sevgilisini annesine yarandırcak diye ama seninki pek garip geldi bana yaa:44:

Bugunden sonra bende boyle dusunuyorjm ama bizim iliskimiz cok farkli birbjrimizi cocukluktan taniyoruz ortamlarimiz hep ayni sevdiginden eminim ama simarikgindan yapiyor cocuk gbi davraniyor hic olgun dgil ve biraz anac gbi geliyor bana bazen sacma sapan sorular soruyor evlendik arabada gidiyoruz onde sen mi oturucaksin annem mi diyor bende dalgasina tabikide ben diyorum sonra bozuluyor sonra saka yaptm annen buyugum o varken o oturur diyorm heh diyo yerini bilmemde guzel :s bunlar nasil cumle ben anlayamiyorum gercekten

Kendisiyle konuş acele etmek istemediğini söyle, hem biraz daha tanırsınız birbirinizi kafanda netleşir bir şeyler hem de ikinizin de yaşı erken bence evlilik için

Yok canim tabikdie daha cok vakit var bu sene yuzuk takalim sonra askere gidicem gelnce nisan yapalm bi suru calisirm sonra evleniri diyo buda en a 3 senemizi alir evlilik icin ben hazir degilim zaten o oda biliyor bunu ama davranislari beni uzaklastiriyor

Yok canim tabikdie daha cok vakit var bu sene yuzuk takalim sonra askere gidicem gelnce nisan yapalm bi suru calisirm sonra evleniri diyo buda en a 3 senemizi alir evlilik icin ben hazir degilim zaten o oda biliyor bunu ama davranislari beni uzaklastiriyor

Canım demek istediğimde buydu. İşi söz,yüzük gibi ciddiye bindirmektense sevgili kalın, hiç girişmeyin o tarz işlere. Askere gitsin gelsin bir o zaman bakın duruma. Çünkü yeterince kafan netleşmeden yüzük takarsan iç huzurun olmaz ki.

Canım demek istediğimde buydu. İşi söz,yüzük gibi ciddiye bindirmektense sevgili kalın, hiç girişmeyin o tarz işlere. Askere gitsin gelsin bir o zaman bakın duruma. Çünkü yeterince kafan netleşmeden yüzük takarsan iç huzurun olmaz ki.

Aynen canim
Bu onun fikri zaten ama su davranislariyla beni itiyor sadece

Bugunden sonra bende boyle dusunuyorjm ama bizim iliskimiz cok farkli birbjrimizi cocukluktan taniyoruz ortamlarimiz hep ayni sevdiginden eminim ama simarikgindan yapiyor cocuk gbi davraniyor hic olgun dgil ve biraz anac gbi geliyor bana bazen sacma sapan sorular soruyor evlendik arabada gidiyoruz onde sen mi oturucaksin annem mi diyor bende dalgasina tabikide ben diyorum sonra bozuluyor sonra saka yaptm annen buyugum o varken o oturur diyorm heh diyo yerini bilmemde guzel :s bunlar nasil cumle ben anlayamiyorum gercekten
Ohooo tatlımm senin bu çocukla çok başın ağrır
Neden geri adım atıyosun ki şaka yaptım tabi annen oturur diyosunn..
Daha şimdiden taviz verme gerekiyosa damardan git kadının yeri kocasının yanıdır de olayı kapat :1::1:
Olmaz böyle birde heh yerini bil mi dedi sana sende sustun tabi:20:
Tepene çıkarma sonra kendini parçalasan inmez valla

Son düzenleme:
Ohooo tatlımm senin bu çocukla çok başın ağrır
Neden geri adım atıyosun ki şaka yaptım tabi annen oturur diyosunn..
Daha şimdiden taviz verme gerekiyosa damardan git kadının yeri kocasının yanıdır de olayı kapat :1::1:
Olmaz böyle birde heh yerini bil mi dedi sana sende sustun tabi:20:
Tepene çıkarma sonra kendini parçalasan inmez valla

Gercekten cok haklisin canim hata bende 😊 kotu olmiym diye ugrasiyorum ama erkek arkadasimda oyle bi dusunce yok

Erkek arkadaşınızın yaşını yazdınız mı göremedim ama sanırım küçük ya da belli bir olgunluğa erişememiş ben de benzer bi durumla karşılaşmıştım bence yanlış yaptığını erkek arkadaşınıza birşekilde yansıtmanız gerekiyo kızıp trip atmak değil bahsettiğim sadece empati kurmasını sağlamak gibi.. ha yine de savunursa o durumu bence bikaç sene daha beklemeniz gerekiyo ciddi şeyler için derim ben.

Back