Ben de sevgililerim de genelde el yapımı hediye veririz birbirimize, kitap çizmek, koleksiyonu olan kitabı çevirip yazmak , şapka yapmak, sevdiği bir nesnenin işlendiği gözlük kılıfı yapmak falan filan.
Bir kere de Instagram'da keçeden defter kilifi yapanlar var, onlara cok ikonik bir resmimizi atmıştım, harika bir defter yapmışlardı. İçine de çocuğun tanıştığımız günden beri söylediği her şiiri (şiir demeyeyim de bir şey yazacakken kafiyeli yazardı . Mesela oyun oynayacak,yazamayacaksa 'birtanem ben şimdi oyundayim/seninleyken niyeyse hep kedi modundaydim' diye haber verirdi
bunların olduğu bir şiir defteri hazırlamıştım.
İnternette böyle el emeği şey yapanlar çok,benzer bir şey dusunebilirsin.
Ya da bir kere tam kedi babası bir sevgilim vardı, kedilerimize PVC kaplamali kimlik bile çıkarmıştık
kupa boyayan bir kadına sipariş vermiştim, bu çocuk ve 3 kedimizi çok güzel şekilde çizmişti, kedi babası diye bir şey yazmıştı. Harika bir bardak olmustu, başına bir şey gelir diye su bile icemezdi.
Ya da bir sevgilim tatilimizi cizgi kitap haline getirmişti,
Birisi kalp şeklinde kartonlar kesip içine yüz tane 'seni seviyorum çünkü' maddesi yazmıştı (o zamanlar yıl 2010,bu fikir klişe değildi)... Bunlar şimdi ilk etapta aklıma gelenler.
Kendini zorla, pinterestte gez. Elbet bir şeyler bulursun ya. Bir senelik sevgili, neleri sever neleri sevmez bilirsin.