tanışma yıl dönümü

Lirosa

🧚‍♀️
Pro Üye
12 Nisan 2016
1.820
7.059
24
Herkese selaammmmmm

1 ay sonra erkek arkadaşım ile tanışma yıldönümümüz fakat ben ne hediye alacağım konusunda çoook kararsızım parfüm saat bileklik gibi şeyler almak istemiyorum ki zaten aksesuar takmayı sevmiyor.

Önceden kendime anı defteri almıştım anı defterimde fotoğraflarımız var ilk buluşmamızda gittiğimiz sinemanın biletini bile anı defterine yapıştırdım ileride hediye etmek için fakat o defteri şu anda vermek istemiyorum çünkü daha çok boş sayfa var o yüzden onu eledim. Alize Puffy ip ile battaniye örmeyi düşündüm ama el becerim yok yapabilir miyim bilemedim birde saçma mı olur o konuda da kararsızım tabi.

Sizce ne alınabilir? Yaratıcı fikirler düşünüyorum ama yok aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Ceket gömlek al ayakkabı al.

Dizi flim posteri var kaziyorsun altından ne çıkarsa onu izliyorsun bu olabilir. Sevdiği takımın forması olabilir. Battaniye falan bilemedim kış olsa belki de şuan versen ne olacak köşeye kalkacak. onu sevgililer gününe salla.

Ben de sevgililerim de genelde el yapımı hediye veririz birbirimize, kitap çizmek, koleksiyonu olan kitabı çevirip yazmak , şapka yapmak, sevdiği bir nesnenin işlendiği gözlük kılıfı yapmak falan filan.
Bir kere de Instagram'da keçeden defter kilifi yapanlar var, onlara cok ikonik bir resmimizi atmıştım, harika bir defter yapmışlardı. İçine de çocuğun tanıştığımız günden beri söylediği her şiiri (şiir demeyeyim de bir şey yazacakken kafiyeli yazardı . Mesela oyun oynayacak,yazamayacaksa 'birtanem ben şimdi oyundayim/seninleyken niyeyse hep kedi modundaydim' diye haber verirdi bunların olduğu bir şiir defteri hazırlamıştım.
İnternette böyle el emeği şey yapanlar çok,benzer bir şey dusunebilirsin.
Ya da bir kere tam kedi babası bir sevgilim vardı, kedilerimize PVC kaplamali kimlik bile çıkarmıştık kupa boyayan bir kadına sipariş vermiştim, bu çocuk ve 3 kedimizi çok güzel şekilde çizmişti, kedi babası diye bir şey yazmıştı. Harika bir bardak olmustu, başına bir şey gelir diye su bile icemezdi.
Ya da bir sevgilim tatilimizi cizgi kitap haline getirmişti,
Birisi kalp şeklinde kartonlar kesip içine yüz tane 'seni seviyorum çünkü' maddesi yazmıştı (o zamanlar yıl 2010,bu fikir klişe değildi)... Bunlar şimdi ilk etapta aklıma gelenler.
Kendini zorla, pinterestte gez. Elbet bir şeyler bulursun ya. Bir senelik sevgili, neleri sever neleri sevmez bilirsin.

Ben eşime mors alfabeli bileklik almıştım benim bilekligimde onun adı, onun bilekliginde benim adım yazıyor. He ben bunu sevgililer gününde almistim ama belki ilginizi çeker die yazmak istedim. Biz tanışma yildonumumuzde evliydik çünkü

Sevgilin nasıl biri?

Ben mesela eski sevgilimle böyle özel günlerde, ikimizinde gitmek istediği yerlere bilet alırdım. Sevgililer gününde flyzone denen bir oyun parkı var yetişkinler için oraya gitmiştik. O bana mektup vs yazardı da ben hiç mektup yazmadım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…