- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.910
- Konu Sahibi TospaAnnesi
O degil de profil fotodaki yangin tupu nalaka:)) askiniz bu kadar alevli mi:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O degil de profil fotodaki yangin tupu nalaka:)) askiniz bu kadar alevli mi:)))))
Konu sahibinin fotosu:))))Kimin yaaa merak ettim :)))))
Ayyy sorma bi alevli askki yaniyoruuzz sonradan gorduk onu bende buraya aatarken kesemedimKonu sahibinin fotosu:))))
annesininminikprensesi evet kızımın adı 11.ayına gırdı :)Herkez garıpsıyordu yenı yenı bırılerınde daha duymaya basladım
Massssllahhhh neee sanslisin ozamanAna yozgat baba adana es sivas ben dogma buyume ankara. Su an oturulan yer: istanbul. tr nin dortbir yanindanim yani.. yasim 33. Hepinize sevgilerrr
Saolasin tatlim merabalar sen nerlisinnnn hadi buyuurrMerhaba hanımlar iyi akşamlar herkese :) ne güzel bir topik hayırlı olsun :)
Ayyy yasitizzz sen genceceik kiz ben kadin hoss geldiiinnn sefalar getrdiin canm benmBen de 21 yaşındayım konyadayım :) öğrenciyim:)
Ayyy ne guzelll allahm yavrunu bagislasin hosgeldinn canimmmmAy bende geldim :)
20 yasindayim. 15 aylık evliyim 6,5 aylık kızım var . Fen b. Ogretmeligi okuyorum öyle işte . Arada cekissekde mutlu bir ailem var çok sukur
Canim allahim tekrardan hayrli saglikli bir ewlat nasp etsn :-( bende ilk ay hamile kaldm ama benmde dustu naplm sabirr bejliyoruzzMerhabalar
tam 10 aylık evliyim
21 yaşındayım sevdigimle evlendim istanbuldayım.
Özel bir anaokulunda çalışıyorum.
Nişanlıyken 2yıl bebek düşünmeyecektik
Evlendik 1ay sonra istedik 6.ayımda hamile kaldım
Ama melegim benimle sadece 7 hafta kaldı
İlk heyecanım ilk mutlulugumdu
Ohhh ohh masallahh allah bagislasin ne guzel ya ilgilenwbilcek arkadaslaeinida etiketlermisin bende hemserii istiyooomBen usaklıyım Can'ım dogma büyüme eşimde buralı. 3 yıllık evliyim 18 aylıkta oğlum var :)