Tanisma!! Kim Nereli Nerede Yasiyor :))

Aslen Niğde doğumluyum. 24 yaşındayım. İsmim Nilay. İstanbul'da oturuyoruz dört yaşından beridir. Sevgiler herkese

Selamm topık hayırlı olsun sedanur,benım ısmım Sibel 21yasındayım 3yıllık evlıyım 11aylık kızım var,bayan kuaforuyum suan calısmıyorum.Esımde bende aslen Afyonluyuz ama İzmirde dogduk buyuduk burada yasıyoruz.
Herkese selâmün aleyküm bende doğma büyüme izmir ama aslen konyaliyiz bi oğlum var
selam bayanlar izmirin neresindensiniz?
bende dogma buyume izmirdeydimm .taaa kii gurbet ele dusene kadar:KK61:
cok ozledim. konak denizi vapur offff heleki boyoz pogaca simit offfff offf:KK61:

Merhabalar
tam 10 aylık evliyim :KK66:
21 yaşındayım sevdigimle evlendim istanbuldayım.
Özel bir anaokulunda çalışıyorum.

Nişanlıyken 2yıl bebek düşünmeyecektik
Evlendik 1ay sonra istedik 6.ayımda hamile kaldım

Ama melegim benimle sadece 7 hafta kaldı :KK43:

İlk heyecanım ilk mutlulugumdu
Allah sabır versin canım benimde ilk hamileliyim dört ay sürdü sonra kaybettim kızımı aynı bana benziyordu onu kaybettikten üç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin inşallah

Bende geldim bendee:KK9:ben ayşe 22 yaşndaym urfada yaşıyorm ve urfalıym:KK66: 4.5 yılll evliym bir kızm var 3.5 yaşnda çok tatlı ablaları ve 2 aylkda hamşm allah tüm isteyenlerede nasip etsn çok pozitifm ama ailm pskopat der bana:KK66: herhalde aşırı dertdn psikopatlaştm bi gün bdv de konu açcm zatn yıkılcak buralar:KK66: öyle işte kızlaar:KK50:
mrb.adasim:KK76:ismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.
ama bi cocuk eksik bizde :KK61::emir_bebek::emir_bebek:

mrb.adasim:KK76:ismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.
ama bi cocuk eksik bizde :KK61::emir_bebek::emir_bebek:
Ay canm inşallah oda olur üzülme rabbim isteyn herkeze versn inşallh en kısa zamanda olur canm bende 8 9 aydr istiyordm bir kürtajm oldu daha evel tam umudmu yitirdm bir bakdm hamileym umarım sende bir anda mucizeni görürsn tabi ben çabuk yitirmştm ama rabbm bekletmedi beni umarm sende tez zamnda kavuşursn cnm :KK43: bu arada memnun oldm:KK66:

Tup bebek tabiki. Bir kez denedik tutmadi ondan once asilama yaptirdik o da olmadi kismet bu guneymis. Simdi 8bucuk aylik bi kizim var. Ondan once bende her gece aglardim yalvarirdim rabbime bi evlat nasip et diye. Simdi Allah'a her gun sukrediyorum. Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Yasamayan bilemez
cnm bende tup bebek tedavisine basladim.5 yillik evliyim.cook istiyorum bebegim olsun.
senin denemeden sonra normal mi oldu?banada diyorlar tutmazsa bi kac ay icinde normal yolla oluyormus.

Bende geldim bendee:KK9:ben ayşe 22 yaşndaym urfada yaşıyorm ve urfalıym:KK66: 4.5 yılll evliym bir kızm var 3.5 yaşnda çok tatlı ablaları ve 2 aylkda hamşm allah tüm isteyenlerede nasip etsn çok pozitifm ama ailm pskopat der bana:KK66: herhalde aşırı dertdn psikopatlaştm bi gün bdv de konu açcm zatn yıkılcak buralar:KK66: öyle işte kızlaar:KK50:
Heyyyy msallahhh ayy bizede dua ettttt allahim bagislasin hos geldinn :-) urfaya sellamm :-)

Merhabalardır bende geldim:KK76: Adıyaman dan Tuba ben 23 yaşındayım birbuçuk yıllık evliyim . Çocuk tabiki istiyoruz.yanlız iki kez düşük geçirdim beklemedeyiz şuan . Ev hanımıyım . Oriflame danışmanıyım isim oriflame :KK52:. Herkese kucak dolusu sevgiler öpücükler:KK200::KK200::KK200:
Bende danisaman oldum ordaaa :-) canm hosgeldin allahim sanada bizede osteyen herkwse hayrli ewlat versiinn :-)

Allah sabır versin canım benimde ilk hamileliyim dört ay sürdü sonra kaybettim kızımı aynı bana benziyordu onu kaybettikten üç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin inşallah

Amin cnm inş

Ay canm inşallah oda olur üzülme rabbim isteyn herkeze versn inşallh en kısa zamanda olur canm bende 8 9 aydr istiyordm bir kürtajm oldu daha evel tam umudmu yitirdm bir bakdm hamileym umarım sende bir anda mucizeni görürsn tabi ben çabuk yitirmştm ama rabbm bekletmedi beni umarm sende tez zamnda kavuşursn cnm :KK43: bu arada memnun oldm:KK66:
insallah adasim ... :KK68:insallahhh rabbim bekleyen butun kullarina anneligi tatdirsin.

selam sana da bende sakarya da yaşıyorum :) 2.5 yıllık evliyim taze 29 oldu yaşım memleketimden birinin olduğunu görmek güzel
Ayyhhh suannn yupppiiiii demewkkk istiuoruuummmm :-) cok sevndm bebisnide allah bagislasin allahim bizede versin nerede otruosn sakaryanin merkezmi :-)
Bu arada ben de kendimi tanitayim. Ismim Hasibe. Bursa'da oturuyorum. Dogma buyume buraliyim. 8 martta 8 yillik evliligim 9 a devredecek 8 bucuk aylik dunya guzeli bi kizim var 25 yasindayim. Ev hanimiyim
Ayy neguzelll yakinmisiz bebisinde varrr allahim ne mutlu sizeee

X