- 6 Mart 2016
- 917
- 2.323
- Konu Sahibi TospaAnnesi
Aslen Niğde doğumluyum. 24 yaşındayım. İsmim Nilay. İstanbul'da oturuyoruz dört yaşından beridir. Sevgiler herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamm topık hayırlı olsun sedanur,benım ısmım Sibel 21yasındayım 3yıllık evlıyım 11aylık kızım var,bayan kuaforuyum suan calısmıyorum.Esımde bende aslen Afyonluyuz ama İzmirde dogduk buyuduk burada yasıyoruz.
selam bayanlar izmirin neresindensiniz?Herkese selâmün aleyküm bende doğma büyüme izmir ama aslen konyaliyiz bi oğlum var
Allah sabır versin canım benimde ilk hamileliyim dört ay sürdü sonra kaybettim kızımı aynı bana benziyordu onu kaybettikten üç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin inşallahMerhabalar
tam 10 aylık evliyim
21 yaşındayım sevdigimle evlendim istanbuldayım.
Özel bir anaokulunda çalışıyorum.
Nişanlıyken 2yıl bebek düşünmeyecektik
Evlendik 1ay sonra istedik 6.ayımda hamile kaldım
Ama melegim benimle sadece 7 hafta kaldı
İlk heyecanım ilk mutlulugumdu
mrb.adasimismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.Bende geldim bendeeben ayşe 22 yaşndaym urfada yaşıyorm ve urfalıym 4.5 yılll evliym bir kızm var 3.5 yaşnda çok tatlı ablaları ve 2 aylkda hamşm allah tüm isteyenlerede nasip etsn çok pozitifm ama ailm pskopat der bana herhalde aşırı dertdn psikopatlaştm bi gün bdv de konu açcm zatn yıkılcak buralar öyle işte kızlaar
Ay canm inşallah oda olur üzülme rabbim isteyn herkeze versn inşallh en kısa zamanda olur canm bende 8 9 aydr istiyordm bir kürtajm oldu daha evel tam umudmu yitirdm bir bakdm hamileym umarım sende bir anda mucizeni görürsn tabi ben çabuk yitirmştm ama rabbm bekletmedi beni umarm sende tez zamnda kavuşursn cnm bu arada memnun oldmmrb.adasimismimiz ayni , yasimiz ayni.5 yillik evlilikte ayni.doguluyum urfa degil agriliyim o da yakin.
ama bi cocuk eksik bizde
Ayyy biri cikti helle canm hoss geldiinDuzcede yasiyorum 5.5 aylik olglum var. Su an adapazarinda kvde pinekliyorum
cnm bende tup bebek tedavisine basladim.5 yillik evliyim.cook istiyorum bebegim olsun.Tup bebek tabiki. Bir kez denedik tutmadi ondan once asilama yaptirdik o da olmadi kismet bu guneymis. Simdi 8bucuk aylik bi kizim var. Ondan once bende her gece aglardim yalvarirdim rabbime bi evlat nasip et diye. Simdi Allah'a her gun sukrediyorum. Rabbim bu duyguyu herkese tattirsin. Kimsenin kucagini bos birakmasin. Yasamayan bilemez
Heyyyy msallahhh ayy bizede dua ettttt allahim bagislasin hos geldinn urfaya sellammBende geldim bendeeben ayşe 22 yaşndaym urfada yaşıyorm ve urfalıym 4.5 yılll evliym bir kızm var 3.5 yaşnda çok tatlı ablaları ve 2 aylkda hamşm allah tüm isteyenlerede nasip etsn çok pozitifm ama ailm pskopat der bana herhalde aşırı dertdn psikopatlaştm bi gün bdv de konu açcm zatn yıkılcak buralar öyle işte kızlaar
Ahh aminnnnn allahim sana bagislasin yavrunuOnu en iyi ben anlarim heralde. Benim de 8 sene olmamisti ama sonunda rabbim melegimi nasip etti. Rabbim basta ablana olmak uzere isteyip de olmayan herkese nasip etsin insalllahhh
Ederm canm ederm hb ve aleyküm selamallah razı olsn olsn cnmHeyyyy msallahhh ayy bizede dua ettttt allahim bagislasin hos geldinn urfaya sellamm
Bende danisaman oldum ordaaa canm hosgeldin allahim sanada bizede osteyen herkwse hayrli ewlat versiinnMerhabalardır bende geldim Adıyaman dan Tuba ben 23 yaşındayım birbuçuk yıllık evliyim . Çocuk tabiki istiyoruz.yanlız iki kez düşük geçirdim beklemedeyiz şuan . Ev hanımıyım . Oriflame danışmanıyım isim oriflame . Herkese kucak dolusu sevgiler öpücükler
Ohhhh ne guzelll masallah taze geliiinnn hosgeldn tatlm aramizaMerhabaa 25 yasindayim 9 aylik evliyim suan hamileyim :)) bakanlikta calisiyorum :)
Allah sabır versin canım benimde ilk hamileliyim dört ay sürdü sonra kaybettim kızımı aynı bana benziyordu onu kaybettikten üç ay sonra oğluma hamile kaldım çok şükür rabbime allah herkese nasip etsin inşallah
insallah adasim ... insallahhh rabbim bekleyen butun kullarina anneligi tatdirsin.Ay canm inşallah oda olur üzülme rabbim isteyn herkeze versn inşallh en kısa zamanda olur canm bende 8 9 aydr istiyordm bir kürtajm oldu daha evel tam umudmu yitirdm bir bakdm hamileym umarım sende bir anda mucizeni görürsn tabi ben çabuk yitirmştm ama rabbm bekletmedi beni umarm sende tez zamnda kavuşursn cnm bu arada memnun oldm
lannnnn sen herkese yaziyon bi beni es geciyon kizimmm heyyy burdayimm hopppOhhhh ne guzelll masallah taze geliiinnn hosgeldn tatlm aramiza
Amin canm amin yeterki umudunuzu ümidinizi hiç yitirmeyin kendinizi o kadar harap etmeyin herşeyde vardır elbet bir hayır inan. her ay bir ümit sonuçta bizim için cnminsallah adasim ... insallahhh rabbim bekleyen butun kullarina anneligi tatdirsin.
Ayyhhh suannn yupppiiiii demewkkk istiuoruuummmm cok sevndm bebisnide allah bagislasin allahim bizede versin nerede otruosn sakaryanin merkezmiselam sana da bende sakarya da yaşıyorum :) 2.5 yıllık evliyim taze 29 oldu yaşım memleketimden birinin olduğunu görmek güzel
Ayy neguzelll yakinmisiz bebisinde varrr allahim ne mutlu sizeeeBu arada ben de kendimi tanitayim. Ismim Hasibe. Bursa'da oturuyorum. Dogma buyume buraliyim. 8 martta 8 yillik evliligim 9 a devredecek 8 bucuk aylik dunya guzeli bi kizim var 25 yasindayim. Ev hanimiyim
lannnnn sen herkese yaziyon bi beni es geciyon kizimmm heyyy burdayimm hoppp
Amiiinnn canim hosgeldiinnn guzelll yureginw saglikkk allahim bagislasin miniginiBende corumdan 9 bucuk yillik evliyim 3 cocugum var biri da 31 gunluk bebek allah olmayanlarada versin