- 28 Mayıs 2016
- 193
- 134
- 103
- 38
- Konu Sahibi minikikramlarelvan
-
babaya satamazmısın bir cumartesi iftarıGelmeyi çok isterdim ama bebekle zor olur sanırım bana
babaya satamazmısın bir cumartesi iftarı
Iftar biraz gec saatte oluyor tabi yaz vakti. Bana farketmez ben zaten hamileyim, oruc tutmasam da her vakitte yemek yerim:)
Ramazan pztsi basliyormus, bu haftasonuna organize edersek ancak ramazan oncesine denk getirebiliriz. Hos ben ev hanimiyim, bana haftanin hangi gunu oldugu da farketmez:)
hatırlıyorum canım:) o dönem ben bi hamile kaldım ama çok yaşatamadık. yılbaşında gaza geldim tekrar deneyeyim dedim bu sefer başardık galiba, her şey yolunda görünüyor. demek sizin aile çekirdek olmuş maşallah, sigarayı da zorlanmadan bırakmışsındır umarım.Ay çok sevindim sen hamileymişsin hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alırsın..geçen yıl msjlaşıyorduk hamile kalmadan önce
hatırlıyorum canım:) o dönem ben bi hamile kaldım ama çok yaşatamadık. yılbaşında gaza geldim tekrar deneyeyim dedim bu sefer başardık galiba, her şey yolunda görünüyor. demek sizin aile çekirdek olmuş maşallah, sigarayı da zorlanmadan bırakmışsındır umarım.
tatlisukurbaasi darısı başıma ama bende sigaradan mizdaribim. Orucken bile su yemek degil sigara aradim burada ben şehir dışına çıkmıştıım göremedim ramazandan once yazılmış. Ama iftar olsa daha güzel olur diye düşünüyorum. TarIh haftasonu cumartesi bana uygun, calisan arkadaşlar içinde sanki. Bir cumartesi secin, bana her cumartesi uyar cunku
ozaman son cumartesi uygunmu kızlar?Darısı başına tabi markantalya olursa gelirim ben tramvaya atlayıp bebek arabasıyla ama arel rahat verir mi yemekte orasını bilemiyorum
Ben de gelirim@Semiremis Y yasemin G GazelSmgenic oceangirl21 minikikramlarelvan seerni civciv_im MiaChivas PersephoneH yamukpiremses aytenecem kızlar 2 Temmuz iftar yapalım diyorum, paralandım burda kimsemi katılmaz, merkez markantalya da buluşalım herkes gelebilsin. Kimler geliyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?