- 7 Aralık 2011
- 11.172
- 7.224
- 448
- Konu Sahibi minikikramlarelvan
-
bende iyiyim şükür, iş güç aynen devam.SELAM CNM İYİ SEN NASILSINNNNN
merhaba :)Kızlar merhaba, Görüşmeyei nasılsınızz
bende iyiyim :) Neler yapıyorsun neresindensin Antalyanınmerhaba :)
kendi adima iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin? :)
valla bu hafta sonu sınavım var ona çalışıyorum ne yapayım :))bende iyiyim :) Neler yapıyorsun neresindensin Antalyanın
merhaba canım bende evlenince geldimMerhaba bayanlar ben de Antalya da yaşıyorum.Evlenince Antalya' ya geldim.
Kızlar merhaba, Görüşmeyei nasılsınızz
Merhaba canım.merhaba canım nasılsınn
naptın iş buldun muuuu
Merhaba canım.
Hayır hala bulamadım bir kaç yerle görüşmem oldu ama resmen insanı sömürcek yer arıyorlar. Umudumu da kaybettim gibi oldum açıkcası
Aynen öyle kuzum 5 ay oldu evleneli hala adam gibi bir yer çıkmadı karşıma şaka gibi.Büyük şehir diye baya umutluydum bide.malesef ant piyasa berbat canımmm
allah yardımcın olsunnnnnnnn
ümidini kayıp etme vardır rabbim bildiği
Aynen öyle kuzum 5 ay oldu evleneli hala adam gibi bir yer çıkmadı karşıma şaka gibi.Büyük şehir diye baya umutluydum bide.
Aynen öyle canım asgari ücretle her işi senden beklyorlar ne sağladıkları bir imkan var nede başka birşey . Hayırlısı bakalım dediğin gibi elbet vardır bi yerde kısmetim .şu adı var sadece
bulduğun işlerde köle gibi çalıştırılar ne girdiğin saat belli ne de çıkış saatinnn
Aynen öyle canım asgari ücretle her işi senden beklyorlar ne sağladıkları bir imkan var nede başka birşey . Hayırlısı bakalım dediğin gibi elbet vardır bi yerde kısmetim .
,merhaba canım bende evlenince geldimAlışabildinmi
Sen nerden geldin buraya canım ben çok uzaktan gelmedim Alanya dan geldim ama dediğin gibi ne kadar yakın olsada heryer herşey herkez farklı,
Alıştım sayılır canım ama biraz zor oldu tabi. Yeni bir şehir, yeni insanlar adapte olmak biraz zaman aldı
datlumm nasılsınaynen canım
boşverin evin tadını çıkarr kurslara gitttttttt vakit öyle geçerrr
Sen nerden geldin buraya canım ben çok uzaktan gelmedim Alanya dan geldim ama dediğin gibi ne kadar yakın olsada heryer herşey herkez farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?