- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
- Konu Sahibi minikikramlarelvan
-
evet canım çok zor canın sıkılınca hadi kahve içelim diceğin biri yok, en yakın arkadaşlarınla kız kıza görüşmeler yokAnkara'dan geldim ben. Sudan çıkmış balığa döndüm ilk başlarda bu yüzden. Tüm aile, arkadaşlar Ankara'da olunca insanın aklı orada kalıyor
evet canım çok zor canın sıkılınca hadi kahve içelim diceğin biri yok, en yakın arkadaşlarınla kız kıza görüşmeler yokKaç ay oldu evleneli
Anladım canım sen benden daha tecrübelisin 5 aylık evliyim ben daha :) Ama allahtan yakınlık var bizde görüşüyoruz haftada bir iki haftada bir flan ama aynı şehirde olmak bambaşka :) Mutlu huzurlu olalım da bunada alışır öğreniriz elbetAynen öyle canımben 2, 5 senelik evliyim. Ama ilk başlarda ayda bir Ankara'ya gidiyordum. Hiç gurbette olduğumu anlamamıştım. Son 1 yıldır çok sık gitmiyorum. O yüzden başka şehirde yaşamanın zorluğunu biraz geç idrak ettim. Sen ne kadarlık evlisin ?
datlumm nasılsın
Ankara'dan geldim ben. Sudan çıkmış balığa döndüm ilk başlarda bu yüzden. Tüm aile, arkadaşlar Ankara'da olunca insanın aklı orada kalıyor
evet canım çok zor canın sıkılınca hadi kahve içelim diceğin biri yok, en yakın arkadaşlarınla kız kıza görüşmeler yokKaç ay oldu evleneli
bana gel kız kahveye ben sana yaparımmmmm
çok tişikkir ederim
Nasılsın canımm
bana gel kız kahveye ben sana yaparımmmmm
bende iyiyim canım evdeyim çay içiyorumm gel beraber keyif yapalım
selam cnm
hoşgeldin antlayaaaaaüzülme cnm zamanla alışırsınnnnnnnn
Merhaba canım. Hoşbuldukkaynen öyle alışmaya çalışıyorum bakalım. Çalışmadığım için daha sıkıcı oluyor ama spora falan gidiyorum, öyle zaman geçiyor işte
bende çalışıyorrumm mesai bitsede evime gitsem diyommm
OOOO nereye gidiyorsun sporaaa bende kendimi sokaklara vurdum bol bol yürüş yapıyorummm
Konyaaltı olabilir tabiTüm antalya olarak bulusmak zor olabilir, acaba semt semt bulusama mı yapsak? Konyaaltında bulusma olursa ben varım arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?