TANIŞMa ANTALYA

Ankara'dan geldim ben. Sudan çıkmış balığa döndüm ilk başlarda bu yüzden. Tüm aile, arkadaşlar Ankara'da olunca insanın aklı orada kalıyor
evet canım çok zor canın sıkılınca hadi kahve içelim diceğin biri yok, en yakın arkadaşlarınla kız kıza görüşmeler yok Kaç ay oldu evleneli

evet canım çok zor canın sıkılınca hadi kahve içelim diceğin biri yok, en yakın arkadaşlarınla kız kıza görüşmeler yok Kaç ay oldu evleneli

Aynen öyle canım ben 2, 5 senelik evliyim. Ama ilk başlarda ayda bir Ankara'ya gidiyordum. Hiç gurbette olduğumu anlamamıştım. Son 1 yıldır çok sık gitmiyorum. O yüzden başka şehirde yaşamanın zorluğunu biraz geç idrak ettim. Sen ne kadarlık evlisin ?

Anladım canım sen benden daha tecrübelisin 5 aylık evliyim ben daha :) Ama allahtan yakınlık var bizde görüşüyoruz haftada bir iki haftada bir flan ama aynı şehirde olmak bambaşka :) Mutlu huzurlu olalım da bunada alışır öğreniriz elbet

Merhaba canım. Hoşbuldukk aynen öyle alışmaya çalışıyorum bakalım. Çalışmadığım için daha sıkıcı oluyor ama spora falan gidiyorum, öyle zaman geçiyor işte

bende çalışıyorrumm mesai bitsede evime gitsem diyommm
OOOO nereye gidiyorsun sporaaa bende kendimi sokaklara vurdum bol bol yürüş yapıyorummm

Tüm antalya olarak bulusmak zor olabilir, acaba semt semt bulusama mı yapsak? Konyaaltında bulusma olursa ben varım arkadaslar

Bende isterim ya, herkesin ortası çarşı değilmi, markantalya olmazmı, yada kaleiçi, limanda bi çay bahçesi ?

Ben de konyaalti'da oturuyorum ama markantalya zaten benim carsi olarak kullandigim bir yer oldugu icin, bulusma amaciyla da giderim nolcak.
Lara desek uzak olur ama bence hem larada hem konyaalti'da oturanlar icin markantalya bolgesi orta bir alan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…