- 9 Haziran 2015
- 325
- 140
- Konu Sahibi Eslemimbebem
evliler kocalarına bakıyolar. bekarlar koca bakıyolar :) ehehe :) eğlendim
Koptum benimki nerelerdeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evliler kocalarına bakıyolar. bekarlar koca bakıyolar :) ehehe :) eğlendim
seninki şuanda deniz kenarında sigarasını yakmış çekiyor içine :)Koptum benimki nerelerdeeeee
seninki şuanda deniz kenarında sigarasını yakmış çekiyor içine :)
İnşallah cnmCagiririm tabi gelirsiniz nevsehire hem göbek atarsiniz hem tatil yaparsiniz :)
aha biri ordaki adama söylesin kaçsın hemen ordan :) hayatının akışını değiştirsin ki sana rastlamasın :) şimdiden tanımadıgım adama acıdım resmen :) kıskançlığını şimdiden yen önce senLeeenn orda birsuru acik sacik kiz olur simdi kiskancligim tuttu simdiden
aha biri ordaki adama söylesin kaçsın hemen ordan :) hayatının akışını değiştirsin ki sana rastlamasın :) şimdiden tanımadıgım adama acıdım resmen :) kıskançlığını şimdiden yen önce sen
Gelinceye kadar burda bekarlığı övemeye devam o zamanAşk güzel şey ya valla daha zamanin gelmemis demekki kiz
N zmn denicen kizAllah onu korudugu icin evlenemiyoz demek ki bu arada un kurabiyesi tarifinide deneyecem.
Sende de mi yok enişte adayımızKader arkadasim benim
dene tatlım. evlenene kadar elini alıştır. aşk meşk yemege kadarAllah onu korudugu icin evlenemiyoz demek ki bu arada un kurabiyesi tarifinide deneyecem.
N zmn denicen kiz
Sende de mi yok enişte adayımız
dene tatlım. evlenene kadar elini alıştır. aşk meşk yemege kadar
hönkkk tanısalım mı derken spık sandım dı
Bekarlik sultanlıktir hic gerek yok Suan sorumluluk almaya az daha gezip tozalim (5 yıllık bir iliskim var bu arada )
Ayyy bilmem mi ben laf aramizda ben de cok masumumdur yani sapikli konulara bayılırımBiz masumuz
Ayyy bilmem mi ben laf aramizda ben de cok masumumdur yani sapikli konulara bayılırım