- 7 Ağustos 2015
- 27
- 19
- 34
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Kızım söyle emmekten kesilsin 3 4 olsun öyle istiomm hamile degilimmmdir ya[/QUOT
Hakkında hayırlısı inşallah canım , Test yaptın mı peki ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım söyle emmekten kesilsin 3 4 olsun öyle istiomm hamile degilimmmdir ya[/QUOT
Hakkında hayırlısı inşallah canım , Test yaptın mı peki ??
3 4 günü nasıl fark edip dertleniyorsunuz yahu. Benimki hala düzensiz gidiyor Bu arada yaşım 23, bekarım, istanbul'dan selamlar
Bir hafta geçse farkına varmam. Varsam da tınmam oh yaşasın bekarlık kısmen yaşasın tabeBiz bekar oldugumuz icin farketmiyoz Hamile kalma durumu olmadigindan rahatiz
Bir hafta geçse farkına varmam. Varsam da tınmam oh yaşasın bekarlık kısmen yaşasın tabe
Doktora gittin mi3 4 günü nasıl fark edip dertleniyorsunuz yahu. Benimki hala düzensiz gidiyor Bu arada yaşım 23, bekarım, istanbul'dan selamlar
Merhaba kızlar bende 21 yaşındayım bekarim Uşak'tayim.
Siz evlenince görürüm sizi her ay gecikinceBiz bekar oldugumuz icin farketmiyoz Hamile kalma durumu olmadigindan rahatiz
Bekarlar kervanindaki arkadaşların arasına hosgeldinnnnMerhaba kızlar bende 21 yaşındayım bekarim Uşak'tayim.
Niye evlenmiyosun? Arkadaşın da mı yok? Hiç mi yok? Sıra sende artık kısmet de geçEtrafindakiler yanina gelip niye daha evlenmiyon neyi bekliyon evde mi kalcan tursunu mu kuracaz dedikleri yere kadar yasasin
Gitmedim annem aile hekimi ona sormuştum bişey olmaz dedi. Kendi evladıyım ama pek önemsemedi ben de üztünde durmadımDoktora gittin mi
Siz evlenince görürüm sizi her ay gecikince
Niye evlenmiyosun? Arkadaşın da mı yok? Hiç mi yok? Sıra sende artık kısmet de geç
bursadan herkese selamlar 28 evliyim :)
bi iki seneye sende girersin bizim aramıza. evlen çok güzel oluyor :)As sende evlilerin arasina hosgeldin
Hoşgeldin bizim kervan abursadan herkese selamlar 28 evliyim :)
bi iki seneye sende girersin bizim aramıza. evlen çok güzel oluyor :)