- Konu Sahibi Eslemimbebem
hoşbuldum bebemmm :)Hoşgeldin bizim kervan a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum bebemmm :)Hoşgeldin bizim kervan a
Hosbulduk neler yapıyorsunuz bakalımBekarlar kervanindaki arkadaşların arasına hosgeldinnnn
İyi geyik oldu bizedekurabiye yapcam söyle kolay bişe tarifi olan var mı un kurabiye si dusunuomevliler kocalarına bakıyolar. bekarlar koca bakıyolar :) ehehe :) eğlendim
Allah allah sen gene gitGitmedim annem aile hekimi ona sormuştum bişey olmaz dedi. Kendi evladıyım ama pek önemsemedi ben de üztünde durmadım
canım yapmayın şöyle hamur işi şeyler. sonra kilolar alıp başını gidiyor. kocalarında bizlerinde. kısır yap kısır :)İyi geyik oldu bizedekurabiye yapcam söyle kolay bişe tarifi olan var mı un kurabiye si dusunuom
Hadi insallah :)[/QUOT hehehe düğününe bizi de cagir:)
Ayyy bayilirim kisira malzeme yok zaten kocisim le çay da içmek için yapcam var mı bildiginizcanım yapmayın şöyle hamur işi şeyler. sonra kilolar alıp başını gidiyor. kocalarında bizlerinde. kısır yap kısır :)
Bence de sevdiğinle hayat superbi iki seneye sende girersin bizim aramıza. evlen çok güzel oluyor :)
:))))hoşbuldum bebemmm :)
Ayyy bayilirim kisira malzeme yok zaten kocisim le çay da içmek için yapcam var mı bildiginiz
Ayyy bayilirim kisira malzeme yok zaten kocisim le çay da içmek için yapcam var mı bildiginiz
aynen tatlım öyle arattımUn kurabiye si dimi bcm
Kasım sonu 24 olcam ben de. sonra da 25. Valla şimdiden açığım ben evlenmeye ama işte aday adayım da yok ortadaBirazcik var Tövbe Yarabbim
Oyle yapiyomda bi yerden sonra gina geliyo Senin yasin daha kucuk bak abla tavsiyesi elini cabuk tut dermisim
Aşk güzel şey ya valla daha zamanin gelmemis demekki kizKasım sonu 24 olcam ben de. sonra da 25. Valla şimdiden açığım ben evlenmeye ama işte aday adayım da yok ortada
Kasım sonu 24 olcam ben de. sonra da 25. Valla şimdiden açığım ben evlenmeye ama işte aday adayım da yok ortada