- 9 Haziran 2015
- 325
- 140
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Cnm çok sikkin
Niyeki? Anlatirsan okurum zamanim cok nasil olsa belki bi yardimimda dokunur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm çok sikkin
Adet olmdm cnm 4 gündür ve spiral var yaNiyeki? Anlatirsan okurum zamanim cok nasil olsa belki bi yardimimda dokunur.
Adet olmdm cnm 4 gündür ve spiral var ya
3 4 ay oluyo takali. Yarın sabaha kan vermeye gdcm olmazsam 5 gun olcak yaOff adet sikintisi kotu. Spiral yeni mi taktirdin? Dikkat et hamilelik olmasin sonra. Spiral iyi yerlesmedigi icin hamile kalanlari cok duyuyoz.
3 4 ay oluyo takali. Yarın sabaha kan vermeye gdcm olmazsam 5 gun olcak ya
3 kere soğan kuru ictim sokulmedim dha yaAda cayi icmeyi dene istersen. Hem rahatlatir hemde adet sokturucu etkisi var. Ama hamileysen bi zarari olurmu bilmiyom
Hmm bnde avcilar yaş kacSlm kızlar bende istanbul beykozdayım
Daha fazla detay veremicem
Hamile Olmim dua et3 kere soğan kuru ictim sokulmedim dha ya
31 canımevliyimHmm bnde avcilar yaş kac
Hamile Olmim dua et
Canım gecikme değilse hamilesinHamile Olmim dua et
Zaten bu ara hep stres var adet olamiom ev arioz bulamioz her şey üst usteDert etme sen ya rahat ol stressten olamiyosundur belki
As. Masallah hep evlisiniz ya bi ben bekar kaldim sanki [/QUOTEboşver hayatın tadını çıkar hele çocuk olunca hiç cikaramion
Ama kızım daha küçük ya istemiomCanım gecikme değilse hamilesin
Zaten bu ara hep stres var adet olamiom ev arioz bulamioz her şey üst uste
Ayneeeenn hiç sorma patlayacak gibiyimOnlardan etkilenmissindir. Bu adet denen seyden mubarek cok hassas bisey zaten havadan, sudan, stressden, sikintidan herseyden bozuluyo..
Beraber Büyürler işte ne güzelAma kızım daha küçük ya istemiom
Kızım söyle emmekten kesilsin 3 4 olsun öyle istiomm hamile degilimmmdir yaBeraber Büyürler işte ne güzel