- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
- Konu Sahibi Eslemimbebem
EwettttAy deme kiz hayirdir canim macera mi ariyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EwettttAy deme kiz hayirdir canim macera mi ariyon
Ewetttt
Geçen annemle konuşuyoruz evlilik mevzusunu. Bana 25ine kadar evlenmezsin dedi bende ne diyon sen anne ben 23 umde evlenirim 25imde çocuk yapmış olurum dedim kızım kudurdun mu sen dedi banaSen acele etme zaten 21 yas erken evlenmek icin :)
Aty bebis yuzunden dilime vurdu zaarNe yalan soyleyim bende ayni durumdayim ama sen cok takilma bu olaylara bebis etkilenmesin
Aty bebis yuzunden dilime vurdu zaar
Geçen annemle konuşuyoruz evlilik mevzusunu. Bana 25ine kadar evlenmezsin dedi bende ne diyon sen anne ben 23 umde evlenirim 25imde çocuk yapmış olurum dedim kızım kudurdun mu sen dedi bana
İzmirden selam
Ben çok utanmistim Evet anne kudurdum bana bir koca lazım oda bu gece lazım diyemediiimAy koptum Yanliz senin anne varya cok fena
Ben çok utanmistim Evet anne kudurdum bana bir koca lazım oda bu gece lazım diyemediiim
Evli iki çocuklu canimAs canim evlilerdenmisin bekarlardan mi?
Evli iki çocuklu canim
Terlikler kumandalar havada ucusur artikDeme tabi koca yerine terlik yersin sonra
ewettt rısklıyız babayı yaklastırmıoz yanımızaBebis simdiden yaramaz cikti desene
ewettt rısklıyız babayı yaklastırmıoz yanımıza
bız de ondan korkuyoruz heralde kırkımız cıkınca ben buralara gırıp sapıklı sapıklı konusamamBebis dogsun hele babasi acisini cikarir artik
bız de ondan korkuyoruz heralde kırkımız cıkınca ben buralara gırıp sapıklı sapıklı konusamam
Selamm. Sakarya 22
bızı uykusuz geceler beklerken bıraz zor ruıyamda gördum yaramaz bı bebek olcakmıs bızımkı yerım onu benIyi iste macera ariyodun kocan sana bol adrenalinli bi macera filmi ceker