• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanımlayamadığım sorunlarım :(

coldcoffe

pek bi hayaliçe...
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
72
36
38
26
Arkadaslar son birkaç haftadır geceleri çok uykum olmasına ragmen uyuyamıyorum. Aklıma hep yapmam gereken şeyler, rezil oldugum anlar, gelecek endişelerim ve her ne kadar kaygılandıgım şey varsa geliyor. Daha sonra da bu korku büyüyor ve heyecanlanıyorum kalbim çarpmaya baslıyor. Geçen gece de zar zor uyumuşum ve uykumdan 3-4 kez tuhaf bir şekilde uyandım. Mesela birden kolum ben kaldırmadan havaya kalktı, tekrar uyudum bu kez de sabaha kadar zıplayarak uyandım. Bunlar bana çok saçma geliyor neden böyle oldugunu bilmiyorum ruya falan da görmüyorum. Gece olsun istemiyorum neredeyse :(

Son düzenleme:
Tatlim panik atak baslangici gibi bisey olabilir.doktorluk olmussun gibi gorunuyor.ilerlemeden bir git istersen..

Canım aynı belirtiler aynı durum bendede söz komusu kafaya taktığım korktuğuö hersey olacak gibi hissediyorum kaygılanıyorum aglıyorum sürekli geceleri uykum cokken bile yataga uyumaya degil düsünmeye giriyorum sanki

Kaygi panik surekli bisey olacak korkusu.aynisini yasadim yasiyorum.bencede tedavi gerekiyor.bende goruyorum.ilerleme bile oldu.ama ne yazikki baska bir sorundan dolayi tedaviye ara verdim.tekrar baslicam.sende bekleme daha fazla.

Arkadaslar son birkaç haftadır geceleri çok uykum olmasına ragmen uyuyamıyorum. Aklıma hep yapmam gereken şeyler, rezil oldugum anlar, gelecek endişelerim ve her ne kadar kaygılandıgım şey varsa geliyor. Daha sonra da bu korku büyüyor ve heyecanlanıyorum kalbim çarpmaya baslıyor. Geçen gece de zar zor uyumuşum ve uykumdan 3-4 kez tuhaf bir şekilde uyandım. Mesela birden kolum ben kaldırmadan havaya kalktı, tekrar uyudum bu kez de sabaha kadar zıplayarak uyandım. Bunlar bana çok saçma geliyor neden böyle oldugunu bilmiyorum ruya falan da görmüyorum. Gece olsun istemiyorum neredeyse :KK43:
anksiyete ve panik atağa benziyor

Back