arkadaşım şefaf örtüden çok memnunum eskiden örtü kullanıyordum her yemekte kaldırmak zorundaydım. şimdi örtüyü altına serdim hiç kaldırma gereği duymuyorum.. silince bulanık durması sana bağlı deterjanlı bezle sildikten sonra mutlaka ıslak bezle birkaç kez o köpüğü alman gerekiyor sonra kuruladığında cam gibi oluyor:) ben orta kalınlıkta olanı aldım metresini 18tl. den almıştım.. masanın ölçüsünü alıp gidersen onlar kesip veriyorlar..iyi günler:)
canım evin çokk cici ben çok beğendimEki Görüntüle 317365 Eki Görüntüle 317369 Eki Görüntüle 317360 Eki Görüntüle 317361 Eki Görüntüle 317362 Eki Görüntüle 317363
arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)
canımm ne güzel bir yazıydı:) çok teşekkür ederim:) evet hamileyim Allahım herkese mutlu bir yuva sağlıklı çocuklar nasip etsin.. eşimden uzaktayım yalnız bir köy odasında beni mutlu eden bu güzel dilekleri okuyunca öyle mutlu oluyorum ki çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın...insana neşe saçan bi ev,güle güle oturun.
Ayrıca hamişmişsiniz sanırım,tez zamanda bebek odanızı da eklemeniz dileğiyle
hayırlı olsun
ben mutfağı çok beğendim:)))))))))
Eki Görüntüle 317365 Eki Görüntüle 317369 Eki Görüntüle 317360 Eki Görüntüle 317361 Eki Görüntüle 317362 Eki Görüntüle 317363
arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?