taner ve pakonun evi:)

sağol canım yarın gidip alayım o zaman senden gelecek cevabı bekliyordum tekrar teşekkürederim cevabın için

canım evin çokk cici ben çok beğendim inşallah çok yakında tayinin olur evinin tadını doya doya çıkarısın huzur ve sağlıkla birlikte inşşşş

rabbim saglik ve huzurla oturmayi nasip etsin...

özellikle mutfagin cok guzel....

tatlım evin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah

arkadaşlahepnie ço teşekür eeri ne gzel yormlar yazmşsını elleinizesağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim ne güzel yorumlar yazmşsınız elleinize sağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim ne güzel yorumlar yazmışsınız elleinize sağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun

insana neşe saçan bi ev,güle güle oturun.
Ayrıca hamişmişsiniz sanırım,tez zamanda bebek odanızı da eklemeniz dileğiyle
hayırlı olsun

insana neşe saçan bi ev,güle güle oturun.
Ayrıca hamişmişsiniz sanırım,tez zamanda bebek odanızı da eklemeniz dileğiyle
hayırlı olsun
canımm ne güzel bir yazıydı:) çok teşekkür ederim:) evet hamileyim Allahım herkese mutlu bir yuva sağlıklı çocuklar nasip etsin.. eşimden uzaktayım yalnız bir köy odasında beni mutlu eden bu güzel dilekleri okuyunca öyle mutlu oluyorum ki çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın...

bence gayet hoş özellıkle oturma odandakı o el koltuk tam benlık rabbım huzurla oturmak nasıpetsın canım..

cnm yeni yuvanız hayırlı olsun inş...ben eşyalarını ve evini begendim...salon benim tarzım olmasada tarzına göre güzel...oturma odadaki köşe koltugu ve o küçük koltugu da çok sevdim:))mutfagında güzel...güle güle oturun inş

benim evime benziyor bu.ben de atanıp evimden ayrıldım ama yeni evli değilim farklı olarak.içlendim şimdi ya of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…