taner ve pakonun evi:)

bellona,da o serii çoktan kalkmıştır canım.her sene değiştiği için.bende geçen yıl bellondan crea yemek odası aldım.

bu sene üretimden kalkmış...

canım netten baktım o tarz var ama sandalyeleri beyaz
diğer modellerde hoşuma gitmedi modokoya gitmeyi düşünüyorum en son orda vardır büyük ihtimalle

Güle güle oturun. Evde huzur varsa eksik eşyanın önemi olmaz. Zamanla tamamlarsınız eşyalarınızı. Mutluluklar.

hersey cok güzel ve düzenli...
tez zamanda evinize kavusmanız dileğiyle:)

ben çok itici buldum el şeklindeki koltukları..
hevesnzi kırmak istemezdim ama bence acılen salondan kaldrmalısınz o koltukları bekar evi veya çocuk odasında kullanılabilecek bir koltuk olabilir..
nazicizane fikrim
onun haricinde evinz huzulu tertemiz gözükuyor..çok güzel..ağız tadıyla oturun dilerim=)

Son düzenleme:

arkadaşım o el koltuklar salonumda değil oturma odamda... zaten bazı değişiklikler istiyorum ancak bunlar zamanla oluyor:) diğer yorumlarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar:))

canım evin çok güzel güle güle otur. sana birşey soracağım mutfak masanın üzerindeki şeffaf örtüden memnun musun nasıl kullanışı , silince bulanık falan olmuyor dimi yada çizilme bende düşünüyorumda yardımcı olusan sevirim birde metresini kaça aldın?

canım salonun çok sade hayalimdeki gibi...vitrin mitrin ne gereksiz şeyler ya... oturma odan da bonibon şekeri gibi çok hoş.yalnız mutfak masanın kısa kenarını duvara değecek şekilde enine çevirsen daha hoş olur kanımca halıyıda tezgahın önüne çeksen ayakların üşümez iş yaparken...umarım en kısa zamanda evine kavuşursun

çok teşekkür ederim arkadaşım:) vitrini bende hiç sevmiyorum almadım o yüzden ancak oda biraz boş duruyor... mutfağımda dediğini deneyeceğim 15 tatile gittiğimde haklısın hem ayaklarım üşümez:):)) çookk özledim evimii .. yorumun için teşekkür ederim.

arkadaşım şefaf örtüden çok memnunum eskiden örtü kullanıyordum her yemekte kaldırmak zorundaydım. şimdi örtüyü altına serdim hiç kaldırma gereği duymuyorum.. silince bulanık durması sana bağlı deterjanlı bezle sildikten sonra mutlaka ıslak bezle birkaç kez o köpüğü alman gerekiyor sonra kuruladığında cam gibi oluyor:) ben orta kalınlıkta olanı aldım metresini 18tl. den almıştım.. masanın ölçüsünü alıp gidersen onlar kesip veriyorlar..iyi günler:)

Bence el şeklindeki koltuklar salona bile konulabilir. : ) Farklılığı severim,çok orjinal gözüküyorlar. Çoğu evin salonu aynı,hatta bazılarının çok soğuk bile geliyor. Bu tarz koltuklar çok sıcak bir görünüm vermiş. İsteyen itici bulsun,siz misafirlere göre değil kendinize göre döşeyin evinizi.
Evinizde mutlu ve huzurlu günler geçirmeniz dileğiyle. ^^

şimdiii sormadan edemeyeceğim...halılarının markası nedir? memnun musun ??
birde oturma odasındaki el koltuklarının ikisi orada fazla olmuş gibi birini dış girişe mi koysan... ya da yatak odana...
naçizanee..güle güle oturun

halılarımın markasını hatırlamıyorum arkadaşım ama saray halıdan almıştık bütün halıları... halılardan çok memnunum swüpergeyle süpürdüğümde hepsi havaya kalkıyor tüylü tüylü çok güzel oluyor.. ancak bu halılar naylon değii böyle ipek gibi bir dokusu var.. el koltukları aslında çocuk odasın koyacağım ancak biraz daha kullanmak lazım:)sevgiler::)

hereks gıbı bende o el seklındekı koltuklara bayıldım güle güle oturun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…