• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taner ve pakonun evi:)

arkadaşım şefaf örtüden çok memnunum eskiden örtü kullanıyordum her yemekte kaldırmak zorundaydım. şimdi örtüyü altına serdim hiç kaldırma gereği duymuyorum.. silince bulanık durması sana bağlı deterjanlı bezle sildikten sonra mutlaka ıslak bezle birkaç kez o köpüğü alman gerekiyor sonra kuruladığında cam gibi oluyor:) ben orta kalınlıkta olanı aldım metresini 18tl. den almıştım.. masanın ölçüsünü alıp gidersen onlar kesip veriyorlar..iyi günler:)

sağol canım yarın gidip alayım o zaman senden gelecek cevabı bekliyordum tekrar teşekkürederim cevabın için :16:

Eki Görüntüle 317365 Eki Görüntüle 317369 Eki Görüntüle 317360 Eki Görüntüle 317361 Eki Görüntüle 317362 Eki Görüntüle 317363
arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım:( 4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)
canım evin çokk cici ben çok beğendim :34: inşallah çok yakında tayinin olur evinin tadını doya doya çıkarısın huzur ve sağlıkla birlikte inşşşş :31::16:

rabbim saglik ve huzurla oturmayi nasip etsin...

özellikle mutfagin cok guzel....

tatlım evin çok güzel iyi günlerde oturun inşallah:34:

arkadaşlahepnie ço teşekür eeri ne gzel yormlar yazmşsını elleinizesağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun:(

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim ne güzel yorumlar yazmşsınız elleinize sağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun:(

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim ne güzel yorumlar yazmışsınız elleinize sağlık.. Allahım bir an önce isteyen herkesi içinde benide yuvama kavuştursun:(

insana neşe saçan bi ev,güle güle oturun.
Ayrıca hamişmişsiniz sanırım,tez zamanda bebek odanızı da eklemeniz dileğiyle
hayırlı olsun :nazar::nazar:

insana neşe saçan bi ev,güle güle oturun.
Ayrıca hamişmişsiniz sanırım,tez zamanda bebek odanızı da eklemeniz dileğiyle
hayırlı olsun :nazar::nazar:
canımm ne güzel bir yazıydı:) çok teşekkür ederim:) evet hamileyim Allahım herkese mutlu bir yuva sağlıklı çocuklar nasip etsin.. eşimden uzaktayım yalnız bir köy odasında beni mutlu eden bu güzel dilekleri okuyunca öyle mutlu oluyorum ki çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın...

bence gayet hoş özellıkle oturma odandakı o el koltuk tam benlık rabbım huzurla oturmak nasıpetsın canım..

cnm yeni yuvanız hayırlı olsun inş...ben eşyalarını ve evini begendim...salon benim tarzım olmasada tarzına göre güzel...oturma odadaki köşe koltugu ve o küçük koltugu da çok sevdim:))mutfagında güzel...güle güle oturun inş:16:

Eki Görüntüle 317365 Eki Görüntüle 317369 Eki Görüntüle 317360 Eki Görüntüle 317361 Eki Görüntüle 317362 Eki Görüntüle 317363
arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım:( 4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)

benim evime benziyor bu.ben de atanıp evimden ayrıldım ama yeni evli değilim farklı olarak.içlendim şimdi ya of:(

Back
X