taner ve pakonun evi:)

pakoje

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
98
64
288
Ankara

arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım 4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)

canım benim istediğim gibi yemek masan valla sandalyelerinde
nerden almıştın canım benimde fikrim olsun ekliyim listeye
inşallah tayinin çıkar canım inşallah

O "el" şeklindeki koltuklara bittim desem...:)

slm kızlar yeni konu açmak için ne yapalıyım 2 saat ugraştım bulamadım

slm kızlar yeni konu açmak için ne yapalıyım 2 saat ugraştım bulamadım

konuyu açmak istediğin at başlığa gel sol tarafta yeni konu aç yazıyo ona basıp konu adını gir ve içierik mutlaka yaz yoksa siliyolar

El biçimindeki tekli koltukları nereden aldınız acaba çok farklı görünüyorlar . . .

quietnrkn çok sevindim beğenmene:)) artık eskidi sayılır benim mobilyalar şimdi ne güzelleri var:) ben salon takımımı bellonadan aldım. yanlış hatırlamıyorsam adı'' tiamo serisi''... bakarsın bellonaya gittiğinde... ben memnunum çok şükür hiç sorun yaşamadım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:)

valla ben bu modelleri daha çok seviyorum allahtan sevdiceğimde öle
hem sade hem yer kaplamıyo bunlar valla çok beğendim canım

Çok beğendim. Umarım ağız tadıyla oturursun.Biran önce evine kavuşman dileğiyle : )

Pakocum evin çok sıcak görünüyor güle güle otur canım.
Yüce Rabbim herkese sıcacık bir yuva nasip eylesin inşallah.
Parmak oturakları bende çok beğeniyorum daha önce evim dergisinde de görmüştüm, senin evinede çok yakışmış. :)

bellona,da o serii çoktan kalkmıştır canım.her sene değiştiği için.bende geçen yıl bellondan crea yemek odası aldım.

bu sene üretimden kalkmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…