arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 317365 Eki Görüntüle 317369 Eki Görüntüle 317360 Eki Görüntüle 317361 Eki Görüntüle 317362 Eki Görüntüle 317363
arkadaşlar bende evime yeni taşındığım hafta atamam çıktı ve evimden 16 saat uzakta başka diyarlara öğretmen olarak atandım evimin tadını bile çıkaramadım4 yıllık evliyim sizlere özendim bende evimin fotolarını koydum napiyiimmm:)) Allahım kimseyi evinden eşinden yuvasından ayırmasın.. elimde birkaç foto vardı ve telefonla çektiğim için çok iyi olmadı.. evimde eksiğim çoookkk ancak zamanla yaptıracağım inş. yeni evliler gibi bembeyaz eşyalarımız yok ama idare edin:)
slm kızlar yeni konu açmak için ne yapalıyım 2 saat ugraştım bulamadım
konuyu açmak istediğin at başlığa gel sol tarafta yeni konu aç yazıyo ona basıp konu adını gir ve içierik mutlaka yaz yoksa siliyolar![]()
arkadaşım bellonadan aldım genç odası içindi bu koltuklar ancak biz oturma odamızda kullandık:)El biçimindeki tekli koltukları nereden aldınız acaba çok farklı görünüyorlar . . .
amin canım hep birlikte inş.Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın:)O "el" şeklindeki koltuklara bittim desem...:)
quietnrkn çok sevindim beğenmene:)) artık eskidi sayılır benim mobilyalar şimdi ne güzelleri var:) ben salon takımımı bellonadan aldım. yanlış hatırlamıyorsam adı'' tiamo serisi''... bakarsın bellonaya gittiğinde... ben memnunum çok şükür hiç sorun yaşamadım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:)
at başlık neresi
quietnrkn çok sevindim beğenmene:)) artık eskidi sayılır benim mobilyalar şimdi ne güzelleri var:) ben salon takımımı bellonadan aldım. yanlış hatırlamıyorsam adı'' tiamo serisi''... bakarsın bellonaya gittiğinde... ben memnunum çok şükür hiç sorun yaşamadım... güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:)