• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanemmmmm'in çeyizleri :)

çok güzel şeyler almışsın maşallah :) küçük ev aletlerine ve çaycına bayıldım gerçekten çok şık duruyolar :) güle güle kullan canım :16: :nazar:

Cok teşekkür ederim anım benim de en sevdiklerim onlar.. Cok daha güzelleri senin olur inşallah :nazar:

$1500634948_1_500x500.webp Tefal Tost Makinem

Hayırlı olsun, umarım güzel günlerle kullanırsınız her şeyinizi :nazar:Ayrıca annenizin aldığı ve beğenmediğiniz nevresim takımı da gayet güzel, kullanmaya başlayınca beğeneceksinizdir:)

Hayırlı olsun, umarım güzel günlerle kullanırsınız her şeyinizi :nazar:Ayrıca annenizin aldığı ve beğenmediğiniz nevresim takımı da gayet güzel, kullanmaya başlayınca beğeneceksinizdir:)

Cok tesekkür ederim sağolun bende kullanınca seveceğimi düşünmeye başladım artık cok sağolun

Hepsi çok güzel, ama önemli olan mutlulukla huzurla kullanmak. Sağlıkla, mutlulukla kullanıp eskitin inşallah:16:

Hepsi çok güzel, ama önemli olan mutlulukla huzurla kullanmak. Sağlıkla, mutlulukla kullanıp eskitin inşallah:16:

Evet onemlı olan o cok teşekkürler.. Amin inşallahh :16::16: Sizin de düğününze cok cok az bir zaman kalmıs Allah bi ömür mutlu etsin inşallahh :16:

Teşekkür ederim canım. Tereddüt ederek aldım ama inş memnun kalırız :26:

Versatil di mi markası seninkinin de? Versatilin içi döküm kaplama, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum kuzum :31:

Elektronik cihazlar biraz şans işi.. Umarım sorunsuz kullanırız uzun yıllar :16:

Versatil di mi markası seninkinin de? Versatilin içi döküm kaplama, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum kuzum :31:

Elektronik cihazlar biraz şans işi.. Umarım sorunsuz kullanırız uzun yıllar :16:

Evet canım benim de o . Dediğin gibi biraz şans işi umarım öyle olur.. :31:

Back
X