Tanemmmmm'in çeyizleri :)

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
31
Daha düğünüme var ama bende basladım çeyiz hazırlıklarına , pek fazla birşey yok daha ama aldıkca koyacağım inşallah :16:

Yatak odası içiin :)

$24636_bg.webpKaracanın bu desen battaniyesi..
$karaca-home-yatak-örtüsü-Tuğçe-Mürdüm_nevresimmarket.webp Karaca gelin seti.. Aynısının gül kurusu rengi
$ALTINBASAK-NEVRESIM-TAKIMI-TEK-KISILIK-ENERGY-MA__69054450_0.webpAnnem almış ben ne kadar beğenmesem de :)
$FO,45852,32,altinbasak-tek-kisilik-cok-amacli-set-fiori-kirmizi.webpYine Annemin aldıklarından

Tencerelerim ,tavalarım ,çkb takımım :)
Eki Görüntüle 882082 Esse Seramik Tencere Takımı
$spot-ikinci-el-teflon-tencere-karaca-domino-7-prc-teflon-tencsetyesil-teshir.webp Karaca Domino Tencere Takımım
$flora_36prc_kutulu.webpKaraca 6 kişilik günlük çkb takımı
Elektronik aletler
$FB,3278,27,ar346-arzum-cay-sefasi-cayci-arzum.webpArzum Çaycı
$Barzum-ar171-blendart-multi-blender-seti562847070.webpArzum Blender Seti
$120130146-1-beko_bkk_2113_m_turk_kahve_makinesi.webpBeko kahve makinem

Son düzenleyen: Moderatör:
Topiğin hayırlı olsun arkadaşım güzel günlerde kullanmak nasip olsun :nazar:

Karaca Battaniye ile gelin setini çok beğendim cnm:nazar:
Güle güle güzel günlerde kullan.
Çeyiz sayfan hayırlı olsun bu arada:34:

Güzel günlerde kullan canım hayırlı olsun karaca pike takımın cok güzel bende almayı düşünüyorum
ne kadara aldın acaba sorabilir miyim

Karaca Battaniye ile gelin setini çok beğendim cnm:nazar:
Güle güle güzel günlerde kullan.
Çeyiz sayfan hayırlı olsun bu arada:34:

Cok teşekkür ediyorum canım cok sağol ben de onları beğenerek aldım , annemin aldıkları pek içime sinmedi ama alınmış alınmıştır :)

topiğin hayırlı olsun :34: güle güle kullan cicilerini. annenin aldıklarına çok da haksızlık etme canım zevksiz değiller bence kullandıkça alışırsın.. çok beğenmezsen misafir için kullanırsın :31:

topiğin hayırlı olsun :34: güle güle kullan cicilerini. annenin aldıklarına çok da haksızlık etme canım zevksiz değiller bence kullandıkça alışırsın.. çok beğenmezsen misafir için kullanırsın :31:

Teşekkür ederim canım,alışırım heralde ya.. Ya da senin dediğin gibi de yapabilirim :34:

Canım hoş geldin çeyizlerin hepsi birbirinden güzel güle güle mutlulukla kullan inşAallahh

çok güzel şeyler almışsın maşallah :) küçük ev aletlerine ve çaycına bayıldım gerçekten çok şık duruyolar :) güle güle kullan canım :16: :nazar:

ayy çok güzeller yaa :) hele çaycınla mikserin uyumlu falan mutfakta süper durur ki bunlarr :)

Teşekkür ederim canım genelde kırmzı olmasına dikkat ediyorum. Kahve makinesini aldıktan sonra cok pişman oldum cunku vestelın kırmızısı varmış .. Teşekkür ediyorum cok :16:

Back
X