Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Tandoğan'da oturuyorum..Bebek bakıcılığı yapabilirim..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Merhabalar Meltem,
Ben de Kadıköy Çarşı içinde oturuyorum. 14 aylık kızım var, kızıma bakıcı arıyoruz. Haftanın 5 günü, sabah 07:15-19:00 arası çalışabilir misin? Çalıştığın süre zarfında kızına kim bakacak? Özelden cep telefonunu mail atarsan telefonla konuşuruz istersen. Teşekkürler

merhaba,
mersin'de yaşıyorum. Yenidoğan bebeğimize bakabilecek yardımcı arıyorum. Gündüz de gelebilir, hergün ya da haftada 2-3 yatılı da kalabilir. Nasıl uygun olursa..
İlgilenenler varsa ya da Mersin'de tanıdığınız varsa yardımlarınızı bekliyorum..

Ankara tandoğanda oturuyorum 1964 dogumluyum 7yıllık çocuk bakcılığı yaptım bakıcı arayanların bana ulaşmalarını bekliyorum ..

merhaba ben ümitköydeyim 5 aylık bebeğim var eylüle kadar bende evdeyim bebeğime beraber bakıcaz.eylülden sonra mesai saatlerim 07.30-19.30 olucak.ayrıca ufak tefek ev işlerinde bana yardımcı da olabilecek birini arıyorum.size uyarsa görüşmek isterim. iyi günler...

ben kocaelinde çayırovada oturuyorum 16yaşındayım çocuklarla aram çok iyi okuyorum okul için para biriktiriyorum çocuğuna bakıcı araya olursa bana lüfen ulaşsın okullar kapnınca hemen başlayabilirim lütfen bu işe çok ihtiyacım var.

Ben de Çayyolunda oturuyorum. 4 sylık bir kızım var. Görüşebilir miyiz

merhaba ben eskişehir yolu üzeride oturuyorum eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz dahaönce ik tane bebek baktım.kreşe başladılarsigara kullanmıyorum yük ok mezunuyum.hoşçakalın.

zonguldak ereğlide bebeğine abla arayan anneler varsa seve seve bakarım :)
evinin genel temizliğini yapmak istemiyorum ama günlük işlerini yemeğini yaparım :)

Son düzenleme:
20 aylık bebeğime evimde bakacak ve evde yemek yapacak temiz güvenilir bakıcı arıyorum.Evim İzmir gaziemir emlak bankası konutlarındadır.İlgilenen olursa lütfen benimle irtibata geçmelerini rica ederim. XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb.42 yaşında 2 çocuk annesiyim şuana kadar kendi çocuklarımla birlikte 6 çocuk baktım çocukları çok seviyorum onlarsız bir hayat düşünemiyorum ankara batıkentte ilk yerleşimde oturuyorum lütfen ciddi olanlar msj atsın

Merhaba,

Bahçeşehirde ikamet ediyorum ve yeni doğacak kızım için bakıcı ve ev işlerine yardımcı arıyorum.
Çalışma saatleri sabah 9:00 akşam 18:00 olacak.
yemek ve günlük temizlik işlerinide yapacak biri olsun istiyoruz.
doğumum Ağustos ayında.
ilgilenenler bana özel mesaj atarsa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…