Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Tandoğan'da oturuyorum..Bebek bakıcılığı yapabilirim..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sfy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
2
0
36
Ankara
Ankara tandoğanda oturuyorum 1964 dogumluyum 7yıllık çocuk bakcılığı yaptım bakıcı arayanların bana ulaşmalarını bekliyorum ..

Ankara tandoğanda oturuyorum 1964 dogumluyum 7yıllık çocuk bakcılığı yaptım bakıcı arayanların bana ulaşmalarını bekliyorum ..

ümitköyde oturuyorum 7 aylık ikiz bebeklerim var annemim yanına yardımcı bakıcı arıyorum.sabah 8-akşam 6-6,30 arası bakabilecekseniz görüşelim lütfen.işyerim kızılay necatibeyde görüşmek isterseniz benimle burdan irtibata geçerseniz sevinirim.

slm ben meltem.anadolu üniversitesi okul öncesi öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. çocuk gelişimi mezunuyum. evliyim 2 yaşında kızım var. haftanın 5 günü çalışabileceğim çocuk bakıcılığı yada 7 aydan küçük bebk bakıcılığı işi arıyorum.. işe ihtiyacım var..çocukları çok seviyorum. üsküdar büyük çamlıcada ikamet ediyorum.. 1000tl+yol ücret..artı ev işlerinede yardımcı olabilirim.. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bodrumda yaşıyorum,bodrumda bebeğine bakıcı arayan varsa görüşebiliriz,

baktığım bebek bu ay taşındı burdan

İstanbul Pendik'te oturuyorum.1 yaşındaki ikiz bebeklerimin bakımı ve ev işlerinde yardımcı arıyorum.

ankara batıkentte oturuyorum. Evimde bakılmak üzere 1 yaşındaki oğlum için deneyimli referanslı bakıcı arıyorum. batıkentte oturması tercihimdir.

istanbul cekmeköyde oturuyoruz annem cocuk bakımı yada ev işi arıyor.yardımcı arayan varmı?

Akşam 5ten sonra ve haftasonu 1 tam gün çocuk bakabilirim,27 yaşındayım,benimde 1,5 yaşında kızım var,bebeklerin dilinden anlarım,aileme katkıda bulunmak istiyorum,titiz ve özenli bir anneyimdir,ilgilenenler özelden msj atabilir,part-time çalışabilirim,iyi günler

Çok acil yardımcı arıyorum haftanın 4 günü 15:00 te gelecek 19:00 a kadar, haftanın bir günü de 17:00 de gelecek 19:00 da çıkacak. Evimiz Ankara Kırkkonaklar da
Oğlum 7 yaşında,sadece oğluma bakacak ve ayrıca yemek yapacak birine ihtiyacım var, hem de çok acil, 2 hafta sonra bakıcısız kalıyorum
Özelden mesaj atabilirsiniz. Gerekirse cep telefonumu verebilirim.
Tanıyanlar da varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

Merhaba ben Ankara Kırkkonaklarda ikamet ediyorum, 43 yaşındayım. Kırkkonaklar ve Gaziosmanpaşa civarında çocuk bakmak istiyorum. İlginenler olursa bana buradan mesaj atabilirler.
Teşekkür ederim

merhaba
4 yasındakı oglum ve Ekim ayında aramıza katılması planlanan yeni bebegimiz icin yatılı cocuk bakıcısı arıyoruz , oglum sabah 10 ile aksam 17 arası okulda oluyor , bu süre icerisinde ev islerine yardımcı olunmasını bekliyoruz , sigara içmeyen , cocukları ve bebekleri gercekten seven , güler yüzlü , ailemizin önemli bir parcası olmaya hevesli kişiler varsa görüşmek isterim

edirne merkezde onumuzdekı eylul ayından ıtıbaren 14 aylık kızıma bakabılecek aynı zamanda ev işlerıne de yardımcı olabılecek sabah 8den aksam 5 e kadar guvenılır bır bakıcı arıyorum.ıhtıyac olması halınde bu mayıs ve hazıranda da calısabılır.

İstanbul Halkalı Atakent'te oturuyorum. Haziran ayından itibaren 8 aylık erkek bebeğime sabah 08.00 akşam 19.00 arası bakabilecek bir bakıcı arıyorum İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Talep ettiğiniz ücreti de belirtirseniz sevinirim.

merhaba
ankara keklikpinarinda oturuyorum,part-time ev islerine yardimci olabilecek,sigara kullanmayan durust birini ariyorum...
ucret karsilikli belirlenecektir,ilgilenenlerin mesajlarini acil bekliyorum

Merhaba ben Ankara Kırkkonaklarda ikamet ediyorum, 43 yaşındayım. Kırkkonaklar ve Gaziosmanpaşa civarında çocuk bakmak istiyorum. İlginenler olursa bana buradan mesaj atabilirler.
Teşekkür ederim

ankara birlik mahallesinde oturuyorum yarım gün kızımla ilgilenecek bir kişi arıyorum ilgilenirseniz görüşelim

ankara da temmuz ayının başından itibaren saat 12-18 arası 7 aylık(o zaman 7 aylık olacak inş.) bebeğime bakmak için birini arıyorum. annem de evde olacak ve yardıma gelen kişinin yemek-ev işi gibi ufak tefek işleri de yapmasını istiyorum. çünkü bebeğim sıkıntılı bir bebek değil artı annem de yanında olacak bu yüzden ücreti de ona göre ayarlamak istiyorum. ben kursa gideceğim ve ders çalışmam gerekli. imkan olursa ve ücrette anlaşabilirsek(afaki rakam olmazsa) tam gün olarak da bir bayan alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…