• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışmayı reddettiğim kişi ?

Evet ama zamanında benim tanışma tekliflerini kabul etmeme konuma takılmış olma ihtimali var
Ben olsam amcama derim. Benim dediğimi demesin diye de tembihlerim. Ne olacak ki arkadaşına gidip su yegenlerin tanışma işini tekrar mi düşünsek ne dersin diye soracak. Git adama yaz diyorum asla ama aracilara laf ettirtilebilir bence 😅
İşin açığı eşimle ben de biraz öyle olduk. Kuzenim ve esleriyle ortak bir ortamda eşimi gördüm beğendim. Kuzenim bana o gün akşam seni biriyle tanıştırmak istiyoruz dedi. Ben de o cocuksa olur dedim. Zaten o cocukmus 🤣 3 ayda evlendik. 11 yildirda evliyiz 😍 genel olarakta sıkıntımız yok şükür. Ben olsam söylerdim amcama.

Aynen. Sadece şu durum sıkmaya başladı. Adım atmasını istediklerim adım atmıyor. Alakasız insanlardan adım geliyor. Beğenir gibi olduğum kişilere karşı stres olup donuklaşıyorum diye mi çekiniyorlar diye düşünmeye başladım
Doğru kişi değiller de ondan

Ben olsam amcama derim. Benim dediğimi demesin diye de tembihlerim. Ne olacak ki arkadaşına gidip su yegenlerin tanışma işini tekrar mi düşünsek ne dersin diye soracak. Git adama yaz diyorum asla ama aracilara laf ettirtilebilir bence 😅
İşin açığı eşimle ben de biraz öyle olduk. Kuzenim ve esleriyle ortak bir ortamda eşimi gördüm beğendim. Kuzenim bana o gün akşam seni biriyle tanıştırmak istiyoruz dedi. Ben de o cocuksa olur dedim. Zaten o cocukmus 🤣 3 ayda evlendik. 11 yildirda evliyiz 😍 genel olarakta sıkıntımız yok şükür. Ben olsam söylerdim amcama.
Belki bizim durum da bu kadar hızlı ilerleyecekti ama sınav zamanım engel oldu bir de hiç görmemiştim bu kişiyi. Şimdi belki kendisi hoşlandıysa bile "benimle tanışmak istemeyen kız" deyip geçiştiriyordur. Çünkü kız istemede de nişanda da beni biliyormuş gibi bir hâli vardı. Olması gereken oluyor bir şekilde. Nişandan 3 hafta sonra alakasız bir yerde kalabalıkta karşılaşıyorsak olması gerekiyorsa devamı da gelir. Gelmezse de doğru kişi değildir

Yani evet oğlan böyle boş bakan çapkın bir tipte olabilir ama reddettiğin için sana yanaşmak istemiyor da olabilir. En azından sosyal medyadan sen ekleyebilirsin. Hem de bir bakarsın elalemin kızlarıyla takipleşiyor mu? Zaten sosyal medyasına bakınca bu adamdan olur mu olmaz mı anlarsın hem de içinde kalmamış olur. Neden eklediğini sorarsa öyle ortak ortamlarda bulunduk öylesine ekledim der geçersin

Başlangıcını bu konuda anlatmıştım. Özet olarak KPSS dönemimde amcamın arkadaşı beni kendi yiğeniyle tanıştırmak istemiş ve amcam bu konuyu bana söyleyince o aralar sınav odaklı olduğumu söylemiştim. Benden haberi var mıdır amcası ona da söylemiş midir bilmiyorum ki benim resmimi filan da görmedi zaten.Bu kişiyle 3-4 ay sonra kuzenimin kız istemesinde ve nişanında karşılaştık ilk kez. Aramızda bir iletişim geçmedi ama bana baktığını farkediyordum. Nişandan sonra kendisinden bir adım vs gelmediği için aklımdan gitmişti tamamen.

Aradan 3 hafta geçti, dün arkadaşlarımla buluşmaya giderken baktım birisi yolda uzaktan gelirken bana bakıyor çok net şekilde. Normalde insanlar bakar geçer umursamam ama bu focuslanmış gibiydi. O şekil baktığını farkedince içimden "bu kim böyle yaa neden bu kadar odaklanarak bana bakıyor, aslında yakışıklı biriymiş de ne alaka yani şu an" diye düşünceler geçti anlık. Sonradan aklıma geldi bu kişinin o olduğu. O kadar gitmiş aslında aklımdan. Ama bu şekil görüp de kendisi beni tanıyınca yine acaba diye düşünmeye başladım.

Aslında en azından tanışmak istiyorum bu kişiyle ama sınavım bittikten sonra amcam o konuyu tekrar açmadı. Bu kişiden de bir adım gelmedi istese gayet de sosyal medyamı bulup iletişime geçerdi diye düşünüyorum. 1,5 ay sonra kuzenimin düğünü var. Bir adım atmayacaksa bu şekilde bana odaklanması da hoşuma gitmez ve gereksiz gelir. Sizce ben kafamda mı kuruyorum ? Çünkü erkeklerin genel olarak bir bakma özelliği de var biliyorsunuz ki. Ne tavsiye edersiniz ?
Diğer konuna da yazmıştım gene yazıyorum, amcana sınavım bitti artık tanışabiliriz haberi uçurabilirsin.

Aynen. Sadece şu durum sıkmaya başladı. Adım atmasını istediklerim adım atmıyor. Alakasız insanlardan adım geliyor. Beğenir gibi olduğum kişilere karşı stres olup donuklaşıyorum diye mi çekiniyorlar diye düşünmeye başladım
Evet:( bence amcanıza söyleyin. Sizin istemediğiniz kulağına gitmiştir ondan adım atmıyordur. Böyle şeyler gizli kalmaz.
Siz çok garanticisiniz maalesef.

Yani evet oğlan böyle boş bakan çapkın bir tipte olabilir ama reddettiğin için sana yanaşmak istemiyor da olabilir. En azından sosyal medyadan sen ekleyebilirsin. Hem de bir bakarsın elalemin kızlarıyla takipleşiyor mu? Zaten sosyal medyasına bakınca bu adamdan olur mu olmaz mı anlarsın hem de içinde kalmamış olur. Neden eklediğini sorarsa öyle ortak ortamlarda bulunduk öylesine ekledim der geçersin
Çapkın olsa hiç düşünmez ekler. Çapkın insan bön bön bakmaz.

Sosyal medyasına baktım şimdi. Bir ara baktığımda hesabı gizliydi. Şimdi açık. Story paylaşmış bir tane. Resim paylaşımı vs yok. Anladığım kadarıyla arkadaş çevresi genelde erkek. Ama instagramdan tanımadığı kızları da eklemiş 5-10 tane.

Benim instagramdan takip etmem de şöyle bir durum. Akrabaların dahil olmadığı bir durum olsa takip ederdim çok da umursamazdım olursa olur olmazsa olmaz. Ama şu an ben takip edince bu gidip kuzenimin nişanlısına söylese aralarında konuşsalar vs hoşuma gitmez. Kendime göre bir duruşum var benim de sonuçta ve akrabalar bazen akrep gibi de olabiliyor. Hiç o işlere giremem bu sebeple.

Evet:KK43: bence amcanıza söyleyin. Sizin istemediğiniz kulağına gitmiştir ondan adım atmıyordur. Böyle şeyler gizli kalmaz.
Siz çok garanticisiniz maalesef.
Evet garantici bir yönüm var çünkü konu tekrar açılırsa evlencek misiniz tanıştınız mı nasıl gidiyor diye üstümde baskı kurma ihtimalleri var. Bu arada amcama tekrardan söylememe sebebim bu konuda çekingen olmam. Arkadaşım olsa söyleyebilirim ama amcam da durum biraz farklı benim için

Evet garantici bir yönüm var çünkü konu tekrar açılırsa evlencek misiniz tanıştınız mı nasıl gidiyor diye üstümde baskı kurma ihtimalleri var. Bu arada amcama tekrardan söylememe sebebim bu konuda çekingen olmam. Arkadaşım olsa söyleyebilirim ama amcam da durum biraz farklı benim için
5-10 kız eskiden liseden üniversiteden tanıdığı da olabilir o bir şey değil bence. Yani bilemiyorum o zaman tabi. Ben olsam bir ekler nabız ölçerim ekleme sebebine de öylesine derim ama tabi sizin ortamı çevreyi bilemem. O zaman yapacak bir şey yok bekleyeceksiniz o adım atarsa atacak atmazsa öylece kalacak 🙄

Niye amcaniza söylemiyorsunuz? Ay cekinmeyin lütfen bunda cekinecek bir şey yok. Çocuk çok umursamaz gelmedi bana. Siz bir citlatin

Siz tanışma tekliflerini reddettikten sonra kendini geri çekmiş gibi oğlan sanki muallakta gibi geldi bana, düğünde tanisabileceginiz bir sohbet ortamı olsa keşke :)

Kuzeniniz sinsi ise bu işe salça olup tanışmayı engellemiştir diye düşünüyorum

Niye amcaniza söylemiyorsunuz? Ay cekinmeyin lütfen bunda cekinecek bir şey yok. Çocuk çok umursamaz gelmedi bana. Siz bir citlatin
Tekrardan söyleyemem ama önemli olan bu çocuğa benle ilgili ne dediler. Ben sınav sebebiyle kabul etmemiştim kuzenimin kötülemeleri de cabası tabi. Ama sonuçta isteyen bir erkek bir şekilde adım atar diye düşünüyorum. Kuzenimin nikahında nikah şahidi olucam. Son kozlarımı oynarım artık orada. İsim soyisim duyarsa belki bulur sosyal medyadan. Bulmazsa da nasip 😂

Tekrardan söyleyemem ama önemli olan bu çocuğa benle ilgili ne dediler. Ben sınav sebebiyle kabul etmemiştim kuzenimin kötülemeleri de cabası tabi. Ama sonuçta isteyen bir erkek bir şekilde adım atar diye düşünüyorum. Kuzenimin nikahında nikah şahidi olucam. Son kozlarımı oynarım artık orada. İsim soyisim duyarsa belki bulur sosyal medyadan. Bulmazsa da nasip 😂
Kuzeniniz size kotulediyse ona da kotulemis olabilir mi?

Kuzeniniz size kotulediyse ona da kotulemis olabilir mi?
Onunla bizzat bu konuda konuşmamıştır. Bu kişinin amcası kuzeninim babasına konuyu açmış. Defalarca resmimi istediklerini söylemişti amcam. O zamanlar benim için doğru zaman değildi. Sınavdan sonra tekrar gündeme getirirler diye düşündüm ama konusu açılmadı tekrar. Hatta amcam başka birinden bahsetti. Yani o kişiyi o derece boşvermiş kuzenimin kötülemeleri yüzünden. Konu açılınca "kankam uysal biri, o çocuk asabi dik kafalı" diyordu. Ben de kuzenime güvendim belki de doğrudur dedikleri. Yine de kendim tanısam daha iyiymiş

Back
X