Tampon kullanımı

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Ben İki aydır bu garip şeyi kullanmaya çalışıyorum kızlar. Geçen ay tamponu yerlestiremedim çok fazla acı oldu. Bu ay yerleştirdim ama sanırım bir yanlışlık var herkes hissetmiyorsun yazmış ben hissediyorum yine bir acı var. Bir saat oldu geçmedi o acı ben nerede yanlış yapıyorum ya. Boyut olarak üzerinde normal yazıyor. Zaten hergün kullanmayacağım ama yoğun günler için rahat edeyim dedim yok olmuyor

Adet kabı daha kullanılanilir geliyo bana. Denemedim tabi videolardan gördüğüm bu. Yenidoğan bebek bezi tercih ediyorum ben.

ben rahat tampon kullnabilen biriyim. adet kabı beni zorladı yahu. takması yine kolay da cıkarırken zorlandım ben oyle duruyor bi yerlerde. bir de her ay onu kaynatmak falan uğrastırıcı olmustu. banyo taburesinde oturarak takmayı dene. yeteri kadar ittirmezsen hissedersin. ilk etapta su takmak icin aparatlı olanlardan al. ben cok seviyorum tamponu. yıllarca ped takarak iskence etmisim kendime. yazın adana sıcağında sankı hic adet olmuyor gibiyim tamponlayken. sadece isyerinde takmak istemediğim icin. sabah takıp gidiyorum. oğle arası cıkarıp pede geciyorum aksam gelince yine tamponumu takıyorum.

Evet çok derine itmedim çıkmaz fln diye korktum ama mesela oturunca hissediyorum batıyor resmen

Evet çok derine itmedim çıkmaz fln diye korktum ama mesela oturunca hissediyorum batıyor resmen
cıkar yahu orası 6 7 cm bisi zten ipi kacsa bile ki kacmaz elinle cıkarırverisin. zten ileri itmezsen yercekimiyle iniyor. iyice it duvara carpınca bırak.

Onu da düşündüm ama düzgün dezenfekte edebilir miyim onu bilemiyorum. Bebek bezi kalın olmaz mı ya
Oluyo tabi ama bence kesinlikle deneyin. Ben çok hiperaktifim biraz da atılması gereken kanın içimde birikmesi pek mantıklı gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…