• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Eşinizin yaptığı bu pislik olay karşısında sizin tutumunuz bana hiç de normal gelmedi,adam itiraf etmiş rahat rahat defolup gidiyor siz de ne yapıyorsun diyorsunuz?
Eşinizin bu rahat hal ve hareketleri (harem kurmuş gibi)tamamen sizin bağlantılı bir durum bence..
Eminim ki bir çok kadın sizin gibi tepkisiz kalmaz bu tarz durumlarda,anında tekmeyi atarlardı haklı olarak,siz neredeyse gitme o kadına beni bırakma diye yalvaracaksınız....

arkadaşım kimsenin gerçeğini bilemezsin ..kadın belki çalışmıyor gidicek yeri yok çaresiz ..üstelik çocuklarıda var .. böyle oturduğumuz yerden nasıl bu kadar sakinsin bilmem ne demek kolay tabi .. biz yaşamıyoruz bunları ...

Vay haysiyetsiz..

Pişkinliğe bakın hele...Utanmadan 3 günlük şey için değer miydi ? diyor..ALLAH'dan da korkmuyorlar...

Masumum inan çok üzüldüm sana ne yapmak istediğine kendin karar vereceksin muhakkak ama bu adam baba olmaya layık değil.

Kadının Maddi destekçisi yok ailesininde destek çıkağa benzemiyor bu kadın ne yiyip ne içicek 10 yaşında 2 tane evladı var. sabırlı olup sağlıklı bi şekilde karar vermesi en doğrusu oyun oyna sende intikam al mantığı yok boşanma sürecinde %100 haklı çıkması için biraz kanıt toplasın hemde ilersi için kendine gelecek planlasın diye söylüyoruz...! Boşan evi terket demesi çok basit hayatın zorluklarıyla başaçıkabilicekmi ? çocuklarının masraflarını karşılayabilicekmi kimse düşünmüyor hemen bas tekmeyi gitsin... İlk Kendini Sağlama Alsın Ondan sonra ayrılması daha sağlıklı.!

bencede evden çıkıp gitse nereye gidicek ...çocuklarını yurda versin anca o şekilde bir yere sığınabilir .... boşanmalı bencede ama nasıl sessiz duruyorsun hala o adamın evindesin tepkileri yanlış bence .. kadın çalışan ayakları üstünde duran biri olsa ailesi destek olsa 5 dakika durmaz .. ama bu karda kışta nereye gidicek kime sığınıcak .. hiç düşünmüyor insanlar takmış gurur gurur .. evet gurur önemli ama kadın evden çıksa kim alıcak evine biri söylesin bana ... burda azcık destek almak için açıyor konuyu .. vay efendsim ne sakinsin öyle oturuyorsun ben olsam boşardım çatır çatır .. .iyi sen boşanırsın hemen ama onun gidiceği bir yer yok ... biraz empati yapmakta faydar var ... ben bekarım mesela bakara karı boşamak kolay derler .. ama bu durumda böyle sert şeyler yazmıyorum ..normalde aldatılan kadının derhal boşanması gerekdiğini savunurum ama burda durum başka ...hayır tekmeyi basınca ne oluyor sanki git merdiven sil kurtar hayatını .. sanki kolaydı iki çocukla ... hemcinsimize karşı bu kadar tepki verilmesini anlamıyorum kaldıki bu kadın mağdur durumda .. zaten hassas zor günler geçiriyor .bide burda kendi egosunu tatmin etmek isteyen sanal insanların aşağılamlarına maruz kalıyor .. sen boşan çatır çatır kardeşim herkes senin imkanına sahip mi bakalım ayrıca benzer bir olay başına gelirse boşanırım deyip boşanmayadabilirsin .. byük konuşmaktan korkarım hep .. insanlar hiç korkmuyor ..varsa yoksa kadınlık gururu .. evet gurur önemlidir ama yiyecek ekmeğiniz gidicek bir kapınız yoksa şartları zorlayacaksın .. ..

3 yııl öncede boşanma noktasına gelmişsiniz.
Anladığım kadarı ile o konuda öyle yazmışsınız. Eviniz sizin , kendiniz almışsınız, emekli maaşınızda var.
Eğer biraz birikiminizde varsa hiç durmayın yollayın evden o adamı.
Sakinlik konusuna gelince bu durumda sakin kalabilmeniz çok iyi ama bununla birlikte inşallah sonradan cıkmaz acısı.
aylar sonra gelecek bi sinir krizi herşeyi alt üst edebilir.

Bu olayı anlayışla karşılayan bir sürü kadın varmış ama ben çirkef çıkmışım.

:53: :53: Her sayfada ayrı şok yaşıyorum :53: :53: Yok artık! Yuh artık!! Nasıl bir pişkinlik! Nasıl bir üste çıkma!!!! :53: :53: :53:
İnsan biraz vicdan azabı çeker!! Biraz utanır!!! Pessss... :53: :53: :53:

Ne Alakası var ? Kadıncağızın yalvardığı yok. Kadıncağızın destekcisi olmadığı için gidicek bir yeri yok olduki kadın evden gitmez benim bildiğim erkek gider giden erkekte evin bütün masraflarını karşılar.! açtığı konuların hepsini okumanı tavsiye ederim. ikiz çocuğu var ve daha 10 yaşındalar .! kadıncağız Zor durumda olmasa neden göz yaşları döksün neden üzülsün. herkesin anne babası birmi ? hemen yargılamayın yazık...

Bu modamı neden konu sahibine yapılan yorumu eleştiriyorsunuz zira siz beni eleştirin diye değil ben kendi düşüncemi yazdım.Ayrıca yazdığımı sanırım anlamamışsınız,eşi evi terk etmeye kalktığında onu evde kalması için konuşması,defolup git dememesini ben normal bulmadım....

arkadaşım kimsenin gerçeğini bilemezsin ..kadın belki çalışmıyor gidicek yeri yok çaresiz ..üstelik çocuklarıda var .. böyle oturduğumuz yerden nasıl bu kadar sakinsin bilmem ne demek kolay tabi .. biz yaşamıyoruz bunları ...

Ben kimsenin gerçeğini tabiki bilemem,konu sahibesinin yazdığından yola çıkarak bu şekilde düşündüm.Hayatı bilmeyen bir insanda değilim üstelik,bende bebekken annem babamdan boşanmış,annem maddi olarak kimseden(babam da dahil,nafaka talep etmeden)destek görmeden çalıştı bana bıktı(çok şükür),şunu anlamıyorum kadın çaresiz(niye çaresiz?)çalışıp çocuğuna bakamazmı?dava acıp nafaka alamazmı?alır yapar kadınlar erkeklerden bu konuda daha güçlü daha özverilidir.Sadece cesareti olsun..ayrıca ben evden gitmesini değil eşini göndermesinden bahsettim siz sanırım iyi okuyamadınız...

Dipnot:konu sahibi şuan çalışmıyor bile olsa,iş bulup çalışabilir..

Son düzenleme:
Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.

O zaman götür arabistana da recmetsinler ş...fsizi.

Son düzenleme:
Bu modamı neden konu sahibine yapılan yorumu eleştiriyorsunuz zira siz beni eleştirin diye değil ben kendi düşüncemi yazdım.Ayrıca yazdığımı sanırım anlamamışsınız,eşi evi terk etmeye kalktığında onu evde kalması için konuşması,defolup git dememesini ben normal bulmadım....

Ben kimsenin gerçeğini tabiki bilemem,konu sahibesinin yazdığından yola çıkarak bu şekilde düşündüm.Hayatı bilmeyen bir insanda değilim üstelik,bende bebekken annem babamdan boşanmış,annem maddi olarak kimseden(babam da dahil,nafaka talep etmeden)destek görmeden çalıştı bana bıktı(çok şükür),şunu anlamıyorum kadın çaresiz(niye çaresiz?)çalışıp çocuğuna bakamazmı?dava acıp nafaka alamazmı?alır yapar kadınlar erkeklerden bu konuda daha güçlü daha özverilidir.Sadece cesareti olsun..ayrıca ben evden gitmesini değil eşini göndermesinden bahsettim siz sanırım iyi okuyamadınız...

Karşındaki insanla empati yapmadan hayat şartlarını göz önüne almadan yorum yaptığınız için yazdığına karşılık verdim eleştiri yapmıyorum. Düşünmeden sanki çok basit bir olaymış gibi sanki hayatından kedi kavuyormuşsun gibi yorum yapmııssın....

Karşındaki insanla empati yapmadan hayat şartlarını göz önüne almadan yorum yaptığınız için yazdığına karşılık verdim eleştiri yapmıyorum. Düşünmeden sanki çok basit bir olaymış gibi sanki hayatından kedi kavuyormuşsun gibi yorum yapmııssın....

Nereden biliyorsunuz yapmadığımı?bende annemle yaşadığımız hayattan örnek verdim.Sizinle aynı düşüncede olmak zorundamıyım ya da sizinle aynı yorumumu yapmam gerkiyor?Hayat şartlarınıda çok iyi biliyorum siz merak etmeyin..Evden kovulmayacak bir adam haklısınız ....

Son düzenleme:

iş bulup çalışabilir tabi iş nerdee söyler misin ?kaç yaşında kadın bilmiyorum ...şartları uygun değil demek ki ...
ayrıca burda herkes aynı şeyi söylüyor .. ama sizin uslupta bir sorun var .. bir kaç arkadaş daha var ....

Son düzenleme:
iş bulup çalışabilir tabi iş nerdee söyler misin ?kaç yaşında kadın bilmiyorum ...şartları uygun değil demek ki ...

yazdıgımı okusanıza yahu ..
önce ki sayfada.
arkadaş daha önce konu açmış
2009 yılında bosanma asamasına gelmişler.
emekli maaşım var demiş , evim benim evlenmeden önce aldım demiş.

Nereden biliyorsunuz yapmadığımı?bende annemle yaşadığımız hayattan örnek verdim.Sizinle aynı düşüncede olmak zorundamıyım ya da sizinle aynı yorumumu yapmam gerkiyor?Hayat şartlarınıda çok iyi biliyorum siz merak etmeyin..Evden kovulmayacak bir adam haklısınız ....
Hayatın çetin şartlarına karşı tecrübesiz oluşuna veriyorum...çocuklarını etkilediğini bile düşünemiyorsun sen bebek ken yaşadığın için olayı idrak edemiyorsun neyse sana daha cevap vermeyeceğim herkes kendi aklı ile yol alsın...

Allah askına mantıklı yorum yazın empatı kurun..arkadaslar gebert oldur sunu yap bunu yap el ınsaf!herkezın arkasında kapı gıbı aılesı, uc bes mılyar kazandıran ısı olsa bıle terkedecek ozguvenı, olmayabılır, veyahut hala gozu kapalı ask yasıyo hataları kapatmaya calısıyo olabılır, ınternetten bunları okuyupta yazmak kolay ama arkadasın tekı onerı vermıs! Yat uyu dıye.. hangı ınsan bole bırsey ogrendıgınde uyurkı uyuyabılırkı ta$ olması lazım!

Arkadaşım ben 50 küsür yasında temizliğe gideni,60 yaşında apartmanların merdivenlerini yıkayan kadın biliyorum.Kadın isterse herşeyi başarabilir,insan zor durumda kalınca öyle ki daha da güçlü olur.Kadınlar herşeyin üstesinden gelebilir diyorum ama cesaretliyse,kendisini aldatan bir insana katlanmaksa yaşam mücadelesi versin daha iyi..

Arkadaşım ben 50 küsür yasında temizliğe gideni,60 yaşında apartmanların merdivenlerini yıkayan kadın biliyorum.Kadın isterse herşeyi başarabilir,insan zor durumda kalınca öyle ki daha da güçlü olur.Kadınlar herşeyin üstesinden gelebilir diyorum ama cesaretliyse,kendisini aldatan bir insana katlanmaksa yaşam mücadelesi versin daha iyi..

herkes merdiven silmeyi hazmedemez ama ... herkesin yapısı farklıdır .. zaten çalışan emekli bir bayanmış şimdi öğrendim yukardaki yorumdan ... yani para sıkıntısı olmaz çok fazla en azından kendi eviymiş ... ama benim dediğim şartlarda olsa git merdiven sil demek kolay .ama herkes yapamaz işte ... bende ayrılınca intihar eden bir kadın tanıyorum biliyor musun ve kadın öldü ... ağır bir deprasyon geçirdi .. herkesin olaylara bakışı ve yaşantısı çok farklı .. hayatta zorluklar çekmişsiniz belli anne-baba ayrılığı vs belkide sertlik oluşturmuş sizde .. ben sadece biraz empati yaparak güzel bir şekilde ifade edelim düşündüklerimizi karşımızdaki hassas bir dönemden geçen zor şeyler yaşayan bir bayan ... sadece sizin için demedim ayrıca .. ben bu konuyu açan bir kadın olsam sinir olmuştum yani kadını suçlu çıkardınız bravo ...

yahu niye merdiven silsin hayret bişey, mantıklı davranıp adamın herşeyini elinden alsın, bunca sene hayatını harcamış hakkıdır.

affetsin demiyo kimse ne katlanması?

niye mücadele versin o kadar şeyin üstüne? adamın donuna kadar alacak imkanı varken?

yahu niye merdiven silsin hayret bişey, mantıklı davranıp adamın herşeyini elinden alsın, bunca sene hayatını harcamış hakkıdır.

affetsin demiyo kimse ne katlanması?

niye mücadele versin o kadar şeyin üstüne? adamın donuna kadar alacak imkanı varken?

sadec adamın mı? diğer kadının da donuna kadar alsın,tazminat davası açsın..

gerçi hepimiz boşa yoruyoruz kendimizi,belki de aldatma bile yok ortada.masumum gelene kadar bilemeyiz bunu.

Hayatın çetin şartlarına karşı tecrübesiz oluşuna veriyorum...çocuklarını etkilediğini bile düşünemiyorsun sen bebek ken yaşadığın için olayı idrak edemiyorsun neyse sana daha cevap vermeyeceğim herkes kendi aklı ile yol alsın...

Hayat tecrübemin olmadığını düşünüyorsunuz(bilip bilmeden böyle bir yorum yapıyorsunuz),hem yaptığım yoruma karşı eleştirip saldırıya geçiyorsunuz cevap vermek durumunda kaldığımda da size artık cevap vermeyeceğim diyorsunuz,çok iyi yaparsınız.

herkes merdiven silmeyi hazmedemez ama ... herkesin yapısı farklıdır .. zaten çalışan emekli bir bayanmış şimdi öğrendim yukardaki yorumdan ... yani para sıkıntısı olmaz çok fazla en azından kendi eviymiş ... ama benim dediğim şartlarda olsa git merdiven sil demek kolay .ama herkes yapamaz işte ... bende ayrılınca intihar eden bir kadın tanıyorum biliyor musun ve kadın öldü ... ağır bir deprasyon geçirdi .. herkesin olaylara bakışı ve yaşantısı çok farklı .. hayatta zorluklar çekmişsiniz belli anne-baba ayrılığı vs belkide sertlik oluşturmuş sizde .. ben sadece biraz empati yaparak güzel bir şekilde ifade edelim düşündüklerimizi karşımızdaki hassas bir dönemden geçen zor şeyler yaşayan bir bayan ... sadece sizin için demedim ayrıca .. ben bu konuyu açan bir kadın olsam sinir olmuştum yani kadını suçlu çıkardınız bravo ...

Hazmeder etmez ben örnek vermiştim.Sert bir üslup kullandığımı düşünmüyorum bu sizin görüşünüz..

herkes merdiven silmeyi hazmedemez ama aldatılmayı hazmeder mi.
hazım kişinin değerlerine göre değişir elbet..

Back
X