Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

ya konu sahibi eşine karşı çok sessiz kalmış yada adamın sapkınlıkları var kafayı bozmuş tedavi olması gerek. Allah ıslah etsin böyle insanları

Aldatmissa zaten sorun, aldatmamissa da sorun. Cunku cocuklarla falan vedalasmis, ciddi bir dengesizlik gostergesi.

askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)

askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
yada annesine haber verip kavga etmemizi sağlayıp yatmamıza engel oluyordu
istanbulda eşcinsel polis bir sevgilisi olduğunu öğrendim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
ogün cok komikti resimleri gördüm eşimi aradım askerdeydi ;
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısır :P ankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)

valla erken doğum yapacam nerdeyse herşey için şoktayımda şu en son yazdığın herşey kimin yüzüne bulaştı sence hamile kalan sensin

Canim bir mesajinda yazmissin yasayacak sebebim yok demissin esine beni öldursen daha iyi demissin sakin sakinnnn !!!!!! bir daha böyle seyleri deme lutfen onu daha cok önemsemis olursun, defol git de ne yapiyorsan yap de umurumda degilsin de senin icin hayatimimi mahfedecem de git defol yeni sevgilin kahrini ceksin de hep onu kötule sakin kendini zavalli göstericek seyler soyleme senin guzel yavrularin var sensiz onlari dusunmek bile istemiyorum !!!! guclu ol sabit ol fazla cevap verme ona etrafnda ailen de yokmus allah korusun

yani bilmiyorum kimsenin gunahini almayayim ama aldatildigimi ogrendigimin 30. dakikasinda bu sitede olmazdim ya hatta aklima bile gelmezdi bu siteye girmek dahasi hicbir erkek de ikinci kadini kendi karisinin yanina getirmek salakligini yapmaz asla sanmiyorum bana kalirsa konu fake daha basligi okurken dusundum bunu .......

askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)

askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısır :P ankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)

bayılacam,beyin hücrelerim iflas etti :53:

bir bölük askerle aldattı derken ben bu kadarını düşünememiştim.ama beynimi zorlamayayım yine düşünemiyorum..

yok artık ya.

Valla az sonra düşüp bayılacagım....Yok artık dememeyi öğrenmiştim ama yok artık.!!!

O kocanı ben yolarım anam yolarım...Çok sakinsin yahu konu sahibesi...Ben şimdiye yüzünü gözünü parçalamıştım..

ben sendeki cesarete hayran kaldım.:53:
yani tam olarak ne yazmam gerek bilemedim.:26:

neden bunca şeye katlandın peki?
hadi onların amacı belliymiş..:26:

hiç bişey anlamadım bu ne ya sabah sabah biri askerle aldatıyo diyo hamile kalıyo diğeri kocası aldatıyo ne kadar sakin girip burdan sohbet ediyo şaştım:53::53::53::53:

yazılanların hepsini okudum şoklardayım

dünyanın çivisi çıkmış galiba yuhhh artık bu nedir böyle yaaaa

Allahım aklımı koru sen....

Allahu ekber! resmen küçük dilimi yuttum..
yaa lütfen burda yazılan şeyler aldatma hikayesi de,
şu gay koca ve ondan hamile kalan kadın hikayesi de tamamen
uydurma olsun. eğer gerçekse başımıza taş yağacak yaa.
resmen şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. şoktayım şuan. :53::53::53::53::53:
içim çekildi derler ya heh işte aynen öyle oldum. :27: :27:
Tövbe estafirullah :53:

müge anli da bir konu vardi, adam sevgilisini evine getiriyor . kadin, adam, sevgilisi hatta cocuklarida vardi galiba beraber yasiyorlar. sonra nasil oluyorsa artik kuma gelenmi kadini camdan atiyor, yoksa kadinmi kendini atiyor orasi belli degil. bikac gün önce esim söyledi adamida kumayida göz altina almislar.

masumum sende defet kocani $frech03.gifbu ne piskinlik :53:
bak getiren getiriyor, senin esindede var bu potansyel :ssz::19:

aldatma hikayesine $ukredecek duruma du$tuk gay hikayesi sayesinde
masumum eski uye mesaj sayisida fazla ,neden yalan olsun inaniyoruim ben yazdiklarina

ama gay hikayesine inanmadim ne yalan soyleyim
oyle insanlarla hayat surdurmeye devam edip uzerinede çocuk yapan kadin gerçekse eger bence o kv ve kocadan bi farki yokdur ..

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
çocuk kısmına gelince allah ında bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

maalesef doğru eğer turkiyede uyuşturucu ile uğraşıyorsanız tanıdığınız mercilerin başında kanun adamları geliyor rüşvet için herşeyi yapabilcek durumdalar
normalde gaylar askere alınmaz fakat ankaraya kadar şikayet etmeme rağmen olay örtbas edildi.skerdeyken boşanmadım gerekcesi vardı askerim mağdurum ayağına gidiyordu biraz daha delil toplamaya ihtiyacım vardı.hatta geliri belli olmayan para akışınıda tespit ettim.
hiç birimiz cocuk kısmını tahmin etmiyorduk 30 mayıs ta falcıma gittim :) bebek görünüyor dedi güldüm imkansız dedim 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)

neden hala evli kaldığıma gelince ben uyuşturucu üzerinde durmuştum kimsem yoktu bana da bişi yapma niyetinde olabilirlermi diye düşündük falcı m biraz daha sabret cok şey öğreniceksin demişti cok şeyde öğrendim :)

sanırım eşiniz sizle beraberlik yaşadıki hamilesiniz.. demekki biseksüel..
bu arada mesajlarınızda antibiyotik ve kortizon aldığınızı yazmışsınız. bunlar umarım bebeğinize bir şey yapmamıştır.
birde
Ağustos 2011 den beri evliyim askerdeydi boşanma davası acıcaktım baktım askerliği bahane ediyo vazgeçtim şimdi de bebeğimin doğmasını bekliyorum mahkeme bebek doğmadan boşamıyor haklarımız kaybolmasın diye şu an boşanmaya kalkarsam bebeğin nikahsız doğmuş gibi sayılıp hak talep edemeyeceğimi öğrendim hiç bir hakkımdan vazgeçme Nİiyetim yok
şu mesajınız gözüme çarptı. hamile olarak ayrılan kadınların bebekleri nikahsız olarak doğmuş sayılmaz.hakları kaybolmaz
bu yanlış bilgileri kim veriyor size..

Son düzenleme:
AY allahım ya kafam allak bullak oldu..tam konu sahibinin yazdıklarını anlamaya calışırken smdı gay es meselesı cıktı falcım soyle dedı falan fılan yazılmıs bu ne yaa..bırı bana anlatsın lutfen ne olmuşş olay gerçek mi???

yani ne diyim çooook garip bir hayatınız var. size göre normaldir belki ama inanın ben şok oldum...
şimdi o çocuk ne olacak? falcınız sabret demiş sabretmişsiniz ee bişeylerde öğrenmişsiniz.
peki sonuç? yani ne olacak şimdi, öğrendiklerinizle ne yapacaksınız? bebek ne olacak?
onun da geleceğine, ne olacağına falcı mı bakacak? :27::27::27:

çocugu verin de falci bakdin
e $imdi bu çocuga falci mi bakicak
falcina sorsana bi gey yada lezbiyen olacakmiymi$ senin çocuk
genetik herhalde baksanaa

o falciya yedirdigin parayi avukata verip bo$ansaydin ke$ke :)

ayy sabah sabah bi bakıp çıkayım dedim başım döndü valla! Aldatılan arkadaşın tuhaf eşi, hamile olup kocasına topitop diyen bi arkadaş... Bazen bazı konuları eşime de okuyorum, o bile off beynim sulandı diyor :1: :1: Eşim haklı valla,, bazen öyle çok dalıyorum ki kk'ya, bişey diyor bi dur diyorum bi sus diyorum,,, o da diyor oof bıktım senin şu kk'ndan,, iki gün sonra sen de eşim ilgisiz, soğuk dersen karışmam, milletin kafasına saksı düşer seninkinde de kk düşmüş!!! dedi ,,,ihhihihihii :1: :1: :1: :1:

Back
X